Jump to content
Naimisiin.info

Häälahja vieraille (ei karkkia)


timantti77

Recommended Posts

  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

meille ei tuu hääkarkkeja, vaan lasiset tuikkukipot (niitä sa tosi edullisesti alle 0,50/kpl), joihin laitetaan varmaankin itse painamalla meidän hääpäivä ja nimikrijaimet sydämen kera ja kirjoittamalla vielä vieraan nimi, niin toimii samalla paikkakorttina. Laitetaan lapsille ja lapsenmielisille erikseen karkkia tarjolle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Meillä myös tulossa hiukan erilainen "hääkarkki". Olen tilannut valkoisia rasioita (kuin tulitikkurasiat) jotka koristelen kivasti. Päälle kirjoitetaan myös vieraan nimi, joten toimii samalla paikkakorttina. Kylkeen liimataan raapaisupinta ja sisälle laitamme tulitikkuja. Talvihäät kun ovat kyseessä! :-X Idea tuli kaasoltani, joka oli viime talven häissä törmännyt ideaan. Kehui kovasti.

Lasten rasioihin laitamme sitten ihan perinteiset karkit...

Tuo olisi ihana idea meilläkin toteuttaa, voisin päällystää rasiat meiän väreillä ja koristella samalla leimasimella, jota muissakin koristeluissa, kutsuissa jne käytetään. Tosin juhlapaikan turvallisuusmääräykset kieltävät kaiken tulen teon, joten toivottavasti vieraat ei ala heti raapimaan tulia niitä tikuilla...

Mistä tuota raapaisupintaa saa ostettua? muistaakseni valkoisia rasioita saa mm. sinellistä, mutta jos jostain saa edullisemmin, mistä?

Link to comment
Share on other sites

meidän häissämme jokaisen vieraan paikalla on kartongista askarreltu pussi (juuri niitä tässä väsäilen...), jonka sisällä on karkki (ei vielä tietoa millainen), rivi lottoa ja murresana. olen itse pohjanmaalta kotoisin ja puolisoni turusta, ja omista murteistamme on on riittänyt hupia koko yhdessäoloaikamme. turusta tuleville (tai turussa asuville) vieraille siis jokin sana pohojammaaksi ja pohjanmaalla asuville (tai sieltä kotoisin oleville) sana turuuks. :) ja siis nimenomaan niin, että murresana on "suomennettuna", jolloin ei jää epäselväksi sanan tarkoitus. :)

Muokattu: , käyttäjä: Tuu-tikki
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Toi pyykkipoikamagneetti kuulosti hyvältä! Miksei se vois toimia samalla paikkakorttina, liimaa pyykkipoikaan jonkun kyltin/levyn jossa lukee nimi, tai sitten tekee erillisen kortin ja se "roikkuisi" siinä pyykkipojassa?

Edit. Esim pyykkipoikaan voisi liimata tälläisen sydämen, johon tulisi vieraan nimi. :)

Muokattu: , käyttäjä: HensQ
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

^ Miksei, hyvä idea tuo on! :) Sekin olisi ihanaa, että vieraat voisivat jo häissä käyttää tulitikkuja, täällä esimerkiksi oli kertomus siitä, kuinka talvihäissä vieraat olivat illalla sytyttäneet ulkotulia palamaan pihalle ja muodostaneet niistä ison sydämen. (Ehkä somistusosiossa, en ole ihan varma.) Tylli voi olla helpompi, jos tulitikkuja saa käyttää jo häissä (sen saa kuitenkin kiedottua takaisin, sellofaani voi revetä). Tuon ulkotulien sytyttämisen jne. voi hyvin organisoida joku muu, esim. bestman.

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa suht iso karkkilaatikko ja itse namien lisäksi laatikossa on siemenpussi. Eli ostin Plantagenista eri kukkien / vihannesten siemeniä ja niitä laitettiin yksi pussi rasiaan. Namin lisäksi on siis jotain vähän pysyvämpääkin. Häämme kun ovat toukokuun alussa, niin siemenistä on heti iloa. Osa siemenistä oli yksvuotisten ja osa kaksivuotisten kasvien.

Vielä koitan miettiä että mitä lasten laatikoihin tulisi karkkien lisäksi. Jotan kestävämpää...heijastimet on tällä hetkellä listan kärjessä :)

Link to comment
Share on other sites

Häät on nyt keväällä ja perinteiset hääkarkit eivät innostuneet, joten laitamme pussiin auringonkukansiemeniä ja kasvatusohjeet.

Koristeluissa ja hää"kimpussa" käytetään myöskin kanelitankoja ja muutenkin samoja värejä, joten siitä idea.

Alla kuva harjoitelmasta (sisällä kauranjyviä).

post-21850-1239529286_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

kaikennäkösiä kivoja ideoita täällä..

Me ollaan ajateltu tuota kynttilä juttua kanssa. Ajateltiin ostaa semmosia parafiini tuikkuja. Ne on vähän näyttävämpiä kuin normi tuikut metalli kupissa. Pyöräytetään ne organzasta tehtyyn pussukkaan joka kietaistaan kiinni satiininauhalla. Tämmösiä ajatuksia nyt.. :flirt:

Link to comment
Share on other sites

^ hahah, luin väärin; "Niin ja tosiaan meille tulee tähän tyyliin pienet satiaiset purkissa, toimivat samalla paikkakortin pidikkeinä ja somisteina." :girl_haha:

Hah, aivan hervotonta! Mukaan joku lappu, tyyliin

"Tässä sinullekin pieni satiainen, jota voit kasvattaa! Viihtyy parhaiten karvoissa. Omaa sänkyelämäämme ne piristävät joka ilta!" :girl_haha: :girl_haha:

(Piti ensin kyllä huolellisesti lukea, että olinko kirjoittanut satiaiset, mutta onneks se oli menny oikein...) :lol: Kummin vaan, onneks ne on tosiaan vain pienet... :lol::girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...

×
×
  • Create New...