Janelle

Mistä tietää, että puku on just THE PUKU?

200 posts in this topic

Tämä on nyt pitkähkö teksti, mutta pliis....jos joku voisi lukea tämän ja vastata :( Olen itku silmässä tästä asiasta.....

Mistä tietää, että valitsee juuri oikean puvun ? Kertokaa te, jotka olette pukunne ostaneet ja olleet loppuun saakka tyytyväisiä ja onnellisia puvusta ja olette sitä mieltä, että juuri tämä puku on minulle ainoa oikea vaihtoehto, eikä mikään muu puku olisi tehnyt minua kauniimmaksi.

Itselläni on pitkään ollut hyvin selkeä mielikuva itsestäni hääpäivänä; linjakas kapeahelmainen, merenneitomallinen puku, jossa veistoksellisuutta tuo pitkä laahus kirkossa (ja laahuksen voisi ottaa kirkon jälkeen pois, jolloin pukuun jäisi ihan pieni laahus juhlan ajaksi.) Erittäin hyvä esimerkki on Eva Longorian mekko:

eva-longoria-wedding-photos-06.jpg

Kävin maanantaina ensimäisen kerran sovittamassa pukuja morsiuspukuliikkeessä ja siinä kävi sitten niin, että päädyin ostamaan ihan erilaisen puvun, kuin mistä haaveilin alunalkaen. Kapeita mekkoja ei juurikaan ollut (mikään niistä ei istunut päälleni) ja ostamani mekko oli ensimmäinen, joka istui päälleni kuin valettu. En löytänyt kuvaa netistä, mutta mekko on olkaimeton, leveähelmainen ja väriltään oikein haalea vaalea maitokahvi. Yläosassa on vinot vedostukset ja toisen jalan päälle tulee halkio, jossa on harsomaista kangasta. Muuten malli on aika simppeli.

Puku on kyllä upea päälläni, mutta silti mielessäni on pienoinen pettymys. Mulla on sellainen tunne, että "vaikka tämä puku on upea ja kaunis, niin se ei vain ole minulle JUURI THE PUKU". Tämä asia on pyörinyt mielessäni koko ajan maanantaista asti (4 päivää siis). Haaveissani on aina ollut tuollainen Evan puvun tyylinen mekko (olen hoikka, joten tuo malli sopisi minulle ihan varmasti). Häihinkin on vielä vuosi aikaa, joten pelottaa, että teinkö hätiköidyn päätöksen.

Auttakaa minua. Voinko luottaa omaan vaistooni siinä, että koska mekko ei sovitushetkellä hetituntunut siltä, että "WAU! Tässä se on!", niin silloin se on väärä mekko juuri minulle. Monet morsiamet puhuu juuri tuosta tunteesta hääpukusovituksissa: "mekko tuntui heti oikealta, eikä mikään muu puku näyttänyt enää miltään". Minulla ei tuollaista tunnetta ollut ja koko ajan ajattelen, että näyttäisin upeammalta ja enemmän itseltäni tuommoisessa Evan puvun tyylisessä valkoisessa unelmassa.

Tämä pukudraama on ihan kamalaa ja naurettavaa, mutta en vain osaa rauhoittua. Soitin morsiuspukuliikkeeseenkin asiasta ja ihana, ymmärtäväinen myyjä vakuutti minulle, että tietysti saan palauttaa puvun, jos tuntuu, että se olikin väärä valinta. Menisin uudestaa sovittamaan mekkoja tammikuussa, kun uudet mallit saapuu markkinoille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luota vaan omaan vaistoosi ja jos tuntuu siltä, että puku ei ole se oikea, niin palauta se. Sulla on kuitenkin vielä paljon aikaa löytää mieleinen puku! Ei jää sitten jälkikäteen harmittamaan, että tyydyit johonkin, mikä ei tuntunut parhaalta vaihtoehdolta.

Kyllä musta ainakin tuntuu, kun puen puvun päälleni, että se on just eikä melkein mulle täydellinen puku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulin komppaamaan KooKoota. Palauta ihmeessä puku, jos se kerran on mahdollista ja aiheuttaa jo tässä vaiheessa noin paljon pohdintaa. Kyllä niitä kapealinjaisempiakin pukuja löytyy ja sinulle on vielä niin paljon aikaa häihin, että ehdit vielä aivan helposti teettämäänkin oikeanlaisen puvun, jos muuten et sellaista löydä. Tuollaista kapeaa ja merenneitomallista ei tosiaan ainakaan vielä ole käsitykseni mukaan kovin paljon sovitettavana. Tilaamallahan tietysti saat mallistostakin juuri sen puvun kuin haluat, vaikkei siitä sovituskappaletta liikkeessä olisikaan.

Itsekin hain kapealinjaista/merenneitomallista pukua jo viime talvena ja itse asiassa omani löytyikin melko helposti. Tosin en sano, ettenkö kauniimpaakin pukua voisi löytää, mutta kyllä sekin puku sellaisia väristyksiä aiheutti, etten sitä uskaltanut jättää ottamatta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin välillä epätoivon partaalla pukuni suhteen. Ostin puvun 5kk ennen häitä, mutta ihan viime metreille asti mietin välillä että entä jos.... Vaikka puku olikin aika lailla sitä mitä haaveilin etukäteen. Nyt olen (häät oli jo) ja olin hääpäivänä tosi tyytyväinen pukuun. Oman pukuni kohdalla kävi niin että se oli tosi reilun kokoinen ja kaikki pienennys ja muutostyöt jäivät häiden alusviikolle. Eli ehkä sekin teki tuon tilanteen, koska en ollut nähnyt "valmista" pukua päälläni alunperin vaan kokonaisuus selvisi aika lailla viime tipassa.

Kannattaa ehkä kuitenkin palauttaa puku, jos se on mahdollista. Voithan hakea sen sitten takaisin ;)

Edited by Lumiruusu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystäväni osti puvun n. puoli vuotta ennen häitä ensisovituksella. Myöhemmin löytyikin "The Puku", jonka hän päätyi vuokraamaan.

Jos löydät myöhemmin unelmiesi puvun, on sinulla huonoimmassa tapauksessa käsissäsi kaksi pukua, joiden jälleenmyyntiarvo on reilusti maksamaasi alempi, vaikka toinen olisikin käyttämätön.

Toisaalta, oma "The Pukuni" (tällä hetkellä ja onneksi vielä kaupassa) on sellainen, joka sopii minulle ja istuu hyvin. Se oli itselleni tärkein kriteeri, mutta varmasti löytyy vielä toisiakin pukuja, jotka ovat varteenotettavia kilpailijoita.

Lyhyesti: palauta ihmeessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komppaan kaikkia edellisiä: Mene ihmeessä palauttamaan se puku! :P Sulla on vielä vaikka kuinka paljon aikaa kiertää eri liikkeitä muissa kaupungeissakin, ja aikaa vaikka teettää tuo Evan puku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olette ihania :) Helpottaa ihan valtavasti lukea, että olette kaikki samaa mieltä siinä, että järkevintä olisi palauttaa mekko. Häihin on tosiaan aika lailla tasan vuosi vielä aikaa ja alkuvuodesta hääpukuliikkeet on taas täynnä uusia ihanuuksia.

Mekko on tällä hetkellä vanhempieni luona ja ihana kaasoni (tai siis en ole häntä vielä kysynyt kaasokseni...) lupasi tulla mukaan katsomaan sitä lauantaina.

Morsiuspukuliike lupasi, että voin halutessani viedä puvun maanantaina takaisin liikkeeseen.

Tämä pukuasia on niin fiilispohjainen juttu, että on ihanaa saada tukea teiltä, jotka ymmärrätte, mitä tarkoitan. Tuntuu hullulta panikoida jotain mekkoa, mutta SE-ON-TÄR-KE-Ä asia hääpäivänä. Ja kyllä se varmasti pitää tuntua juuri ainoalta oikealta puvulta. Kauniita pukuja on maailma pullollaan, mutta juuri sitä ainoaa oikeaa on vain yksi. Vähän niinkuin miehissäkin ;)

Mielelläni kuulisin vielä lisää mielipiteitä. Erityisesti, jos joku on ollut ihan samassa tilanteessa ja fiiliksissä kuin minä.

Tulen kertomaan ensi maanantaina, mitä loppupeleissä tein mekon kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä ehkä palauttaisin sen puvun, koska vaikuttaa, ettet ole tyytyväinen. Ei ole kiva, jos hääpäivänäsi vielä mietit noita samoja juttuja. Ja häihin on vielä aikaa, ehdit kyllä löytää paremman puvun.

Mulle kävi niin, että olin sovituskierroksella tosi pettynyt, kun mistään ei tullut the puku -oloa. Uskonkin, että kaikille ei edes tule sellaista.

Lopulta mä valitsin puvun, joka oli mielestäni "vain" ihan kaunis, mutta kuitenkin todella vahvasti mun itseni näköinen. Eli ei tullut mitään fantastisia wow-elämyksiä, mutta olen silti todella tyytyväinen valintaani. That's it.

Mulle kyllä kävi ehkä sen takia noin, että en missään vaiheessa oo pitänyt pukua kaikkein tärkeimpänä asiana. Se on tärkeä, mutta ei olennaisin. Juhlien tunnelma ja ihanat vieraat ratkaisee myös paljon ja oon panostanut mm. koristeluihin jne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen ihan samaa mieltä kaikkien edellisten kanssa. Käy palauttamassa puku, koska sinulla on noin vahva visio siitä mitä oikeasti haluat. Kävin itse neljässä liikkeessä ja minulle jäi kaksi pukua aika tasavahvoiksi kandidaateiksi (molemmat siis ns. unelmapukuja). Kävin sovittamassa toista uudelleen ja kun sain puvun päälleni, tiesin että tässä se nyt on, THE puku!

Kyselit millaisia tuntemuksia THE puku herätti? Kun sain puvun toiseen kertaan päälleni, en olisi enää halunnut riisua sitä ja mietin vain kuinka saan olla juuri tässä ihanassa puvussa elämäni suurimpana päivänä. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiköhän asia järjesty vielä parhaiten päin, päädyt sitten mihin ratkaisuun tahansa. Kyllä puvun täytyy tuntua omanlaiselta. Toisaalta ei kannata pitää "lappuja silmillä", vaan mieli avoinna. Lopulliseen "lookiin" kun vaikuttaa paljon myös muut asiat, kampaus, kukat jne. Mun piti alunperin hankkia kokonaan punainen, kaksiosainen halterneck-kauluksellinen puku. Olin ehdoton sen ajatuksen kanssa. Mutta kuinkas sitten kävikään...Löysin pitkän liikkeissä kiertelyn tuloksena (olikohan se nyt 9 liikettä) valkoisen, yksiosaisen, olkaimettoman puvun ;) . Se sattui sitten kuitenkin olemaan omanlainen. Näytti vaaterekissä olemattomalta, mutta kun laitoin sen päälleni niin kyllä tuli heti sellainen wau-olo. Tosi tärkeää on myös se, että puku istuu ja Sinä kannat pukua, eikä puku Sinua :) . Tsemppiä siis, rauhoitu ja tarkastele asiaa monelta kantilta, ja tee lopulta niin kuin sydän sanoo :rolleyes: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin. Kirjoitan tänne, koska lupasin kertoa, miten käy...

Kävin tänään vanhempien luona ystäväni kanssa katsastamassa puvun uudelleen. En tiedä, mitä mielessäni on viimepäivinä liikkunut; kun avasin pukupussin vetskarin, sieltä näkyi maailman ihanin hääpuku. :) Vaikutan nyt varmasti oikein kunnon skitsoilijalta, mutta olin muistanut esim. puvun värin ihan väärin. Kyllä tämä on se THE PUKU mulle :)

Kun ystäväni näki puvun päälläni, hänen mielipide näkyi naamasta heti: "Tuo on aaaaaiiiivan I-HA-NA! Siis en mä ymmärrä mikä sua tossa niinkö mietityttää?!?!?!?....jos olisin sinä, niin todellakin pitäisin tuon puvun. Se on ihana!"

Olen perusnaisen(?) tavoin kova analysoimaan juttuja. Mulla iski tässä nyt varmaan paniikki kahdesta syystä: Hääpukuun liittyy niin paljon tunnelatausta ja let's face it: ra-haa, että kun puku löytyi noin nopeasti heti ekasta sovituksesta, niin aloin kyseenalaistaa itseäni.

Eniveis, Puku on mulle THE PUKU, vaikka se ei ihan kapea-kapea olekaan malliltaan. Ette arvaa, miten helppo olo on ollut nyt :) hymyilen koko ajan ja mielessä on mielikuva upeasta, ihanasta mekosta, jossa astelen alttarille vuoden kuluttua :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie olen jollakin tapaa samassa tilanteessa. Mun puku on kylllä tällä hetkellä vielä kaupassa varauksessa.

Mulla tuo puku on kyllä sen tyylinen mitä olen ajatellutkin, ja ihastuin siihen ja sen keveyteen ihan täysin. Mulla kuitenkin liikkeen palvelutaso ja puvun väri aihauttaa mietintää. Meillä on talvihäät, puku on ivory. Olen koko ajan ajatellut ostavani täysvalkoisen puvun, jotta puku ei näyttäisi lumessa likaisen väriseltä. Valkoisia pukuja ei meinaa mejän perältä löytyä, ja koko ajan mietityttää löytyisikö myöhemmin kuitenkin parempi puku..ja vielä valkoinen. Tuleehan noita pukuja kuitenlkin lisääkin. Tässähän se viikonloppu meneekin miettiessä :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Janelle, tosi hienoa, että puku oli sittenkin mieleisesi. :) Oikein mukavaa häiden järjestely aikaa!

Quendi, kannattaa miettiä myös sitä, mikä väri ihollasi näyttää parhaalta. Talvella tuskin ulkona ihan hirvittävän pitkiä aikoja vietetään. Ja mikäli talvi on sellainen kuin viime talvi, niin ei ainakaan etelämpänä kovin paljon lunta ole. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyva juttu et liike oli ymmartavainen ja huolii sen puvun takas...palauta vaan etenki kun on nai paljon aikaa hakea toista. Ma luulen et on kahden tyylisia morsiamia, toiset hakee puvulta sita 'maanjaristystunnetta' ja toisille sen on 'vain' kaunis mekko.

Ma tiesin etta loysin omani kun en saanu sita mielesta ja tuli 'toi on pakko saada' tunne. Kun ekan kerran koklasin paalle tul kyyneleet silmiin. Ma en tosin kokeillu kun tata koska ostin omani netista. Kannattaa olla kuitenki pitaa silmat auki, toisinaan se puku ja tyyli jota on miettiny ei vaan toimi ja joku toinen tyyli on paljon parempi..tsemppia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minette: Kiitos =)

Tää foorumi on kyllä loistava, ajatelkaas kuin morsiamet on varmasti meinanneet tulla hulluiksi pähkäilyineen aikoinaan, kun nettiä ei ole ollut :lol: Nää vertaisryhmät on ihan loistavia ja olen tosi onnellinen tuesta, mitä tässäkin asiassa sain täältä.

Kyllä mulla se WAU-tunne tuli nyt tokalla kerralla, kun kävin pukua vanhempien luona kokeilemassa. Ja tietysti oli hyvä kuulla myös ystäväni mielipide. Tiedän, että hän olisi kyllä sanonut, jos puku ei olisi ollut hyvä; on tuntenut minut 7-vuotiaasta saakka ja tietää kyllä, minkä tyylinen olen.

On ihanaa suunnitella häitä nyt =)

Quendi: Googlaa netistä talvikuvia häistä, niistä luulisi näkevän vertailupohjaa, jos tuo väriasia mietityttää. Jos sulla on sellainen ystävä tai tuttu, jolta voit kysyä rehellistä mielipidettä asiaan, niin se saattaisi myös auttaa. Omassa päässä pyörittämällä ajatukset menee helposti solmuun. Itse olen hyvin järkevä ja rauhallinen ihminen, joka ei turhia hötkyile, mutta jostain syystä vähän "sekosin" tuon puvun kanssa :rolleyes: Crazy, I know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä mäkin palauttaisin puvun :lol: kun näet itsesi peilistä niin silloin tiedät että se on oikea puku,kun ensimmäinen reaktio on"WAU"

mulla kävi niin että lähdin vuosi aikasemmin katselemaan ja sovittelemaan pukuja kun en yhtään tiennyt millainen mulle sopisi.noh,vaatimuksena mulla oli ettei puku saa olla missään nimessä olkaimeton(mulla erittäin pienet rinnat,joten ajattelin et semmosen puvun kanssa nekin vähät häviäisi B) )mentiin ensimmäiseen liikkeeseen ja koitin kolmea eri pukua.yksi oli erittäin kiva ja kaunis,ja ajattelin että tässä se on.kumminkin menimme sitten vielä toiseen liikkeeseen,jossa kokeilin 3 pukua.niistä mikään ei iskenyt <_< sitten näin tangossa puvun jossa etumuksessa vaaleansinistä(meidän häiden väriksi oli valittu vaaleansininen),mutta se oli olkaimeton :rolleyes: pakkohan se silti oli päälle vetää kun oli niin kaunis,ja siinä se oli :-X:-X kun laitoin sen päälleni,unohtui tissejen koko ym.olisin voinut seistä peilin edessä vaikka kuinka kauan.kaasokin sanoi että se on kuin tehty mulle,just mun juttu :D

lähdettiin pois ja viikon verran mietiskelin ja kävin maksamassa puvun pois vaikka aikaa oli vielä vuosi.enkä ole katunut hetkeäkään,heinäkuussa sitten sain kävellä alttarille unelmieni puvussa ja tuossa se nyt roikkuu selän takana :lol:

laitan muutaman kuvan,kun olen niin ylpeä ;):-X

http://www.aijaa.com/v.php?i=2396269.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=2396311.jpg

http://www.aijaa.com/v.php?i=2396304.jpg

Edited by NeRi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olenko ainoa jolle puku on VAIN puku eikä THE puku?? No onneksi mulla on THE mies...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novia27: Tottakai, puku on vain puku ja tärkeintä päivässä on itse naimisiinmeno. Pukuhan on käytössä vain yhden päivän ajan. Omalla kohdallani se, että en suhtaudu kovin välinpitämättömästi tähän pukuasiaan johtuu siitä, että olen noin muutenkin aina ollut aika (kärjistäen sanoen) turhamainen (lue: tark-ka) pukeutumisestani. Tämän lisäksi, tottakai haluan (ja varmasti sinäkin haluat) näyttää kauniilta omana hääpäivänä ja tämä on toivottavasti ainoa vihkipäivä minulle elämäni aikana -> Ainutkertainen tilaisuus, jonka jälkeen mitään hääpukua ei päälle enää laiteta. Tuskin sinäkään omana hääpäivänäsi mitä tahansa lakanaa kelpuuttaisit päällesi, vaikka sanotkin, että puku on vain puku (mitä se on ihan varmasti meille kaikille, jos laitetaan kehiin esittämäsi vertaus, että mies on sinulle the mies....aivan varmasti meille kaikille asia on näin)

tuota THE PUKU -ilmausta on helppoa käyttää keskustelupalstoilla korostamaan sitä, että tarkoitetaan juuri itselle sopivinta ja kauneinta mekkoa.

Ymmärsit varmasti pointin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mulla oli mielessä melko tarkkaan millasen puvun haluaisin. kävin kesällä morsiusgalleriassa ja löysin heti puvun. kokeilin monia pukuja, mutta yksi yli ylitse muiden, silloin. nyt alkaa itselläkin epäilyttää, kun en käynyt katselemassa muista liikkeistä ja nyt puku oli vielä tarjouksessa 174 euroa. itsekin ostin puvun tarjouksesta, mutta maksoin siitä 500 euroa ja myyjä sanoi, että malli on vanhanaikainen, kaikki haluaa A-linjaisen puvun. mutta pukua ei voi tietenkään palauttaa ja häät on ens kesänä. pitää vissiin vaan olla kattelematta muita pukuja, ettei ala harmittaan. puvusta löytyy kuva morsiusgallerian alennusmyyntikohdasta(toinen puku, jossa on beige vyö). pitäskö lopettaa vaan jahkailu ja luottaa siihen ensireaktioon? hääpäivä on kyllä mulle tosi tärkeä ja oon valmis vaikka vuokraan toisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bride to be: Kävin morsiusgallerian sivuilla katsomassa pukuasi ja tuohan on hyvin klassinen malli. En oikein ymmärrä sitä, kun sanotaan tuollaisesta puvusta, että se on vanhan mallinen....miten niin vanhan mallinen??? Tuollaisia laajahelmaisia morsiuspukuja on ollut aina ja tuo on juuri sellainen, mikä näyttää varmasti hyvältä hääkuvissa vielä kymmenienkin vuosien päästä.

Sanoisin, että kannattaa pukea puku päälle uudelleen ja miettiä tarkkaan, miltä se näyttää ja tuntuu. Itse kun menin eilen sovittamaan omaa pukuani uudelleen, laitoin meikit ja hiukset oikein hienosti (auttaa fiilistelemään, miltä puku näyttää kokonaisuutena, kun kaikki on kohdallaan)

Mullakin mieheni sanoi viime viikolla (kun itse panikoin asiaa joka ilta), että ethän sinä olisi sitä pukua ostanut, jos se ei olisi ollut tosi ihana. Mies oli oikeassa (=tuntee minut :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
itsekin ostin puvun tarjouksesta, mutta maksoin siitä 500 euroa ja myyjä sanoi, että malli on vanhanaikainen, kaikki haluaa A-linjaisen puvun.

Voi, kylläpä on ollut myyjä nyt varomaton sanoissaan väittäessään pukuasi vanhanaikaiseksi! :o Mun mielestä se on tosi kaunis puku. Mä kehotan sua luottaa omaan ensivaikutelmaasi, ja työntämään mielestäsi myyjän kommentit puvun mallista! Itekin ostin puvun äskettäin, vaikka häät on vasta ensi kesänä. Muakin on välillä alkanut mietityttää, että tulikohantehtyä oikea ratkaisu puvun suhteen. Mut pukua sovittaessa tuli sellainen "oi vautsi"-olo, joten yritän nyt luottaa siihen...Mäkin olen tehnyt sen virheen, et oon kurkkinut muita hääpukuja ja saanut väliin pahan mielen ku olenkin jo hommannut itselleni puvun...Puvussani on kuitenkin ne kaikki elementit, mitä unelmienpuvustani olen hakenut ja kaiken lisäksi se on Maggie Sottero! :rolleyes: Mut luotetaan siis ensivaikutelmaan, ei se huijaa, eiks vaan?

Käsittääkseni Morsiusgallerian puvut on ihan huippuedullisia noilla alennuspäivillä, joten älä välitä, vaik puku oli alennuksessa! Onhan se ovh kuitenkin ollut aivan jotakin muuta.. :D Iloisia hääjärjestelyjä Sinulle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, tiedän tunteen. Minäkin ostin eka liikkeestä puvun ja vielä puvun joka oli toiseksi ylläni. Nyt jäi harmittamaan, että olisi pitänyt käydä parissa liikkeessä vielä sovittelemassa, jos löytyisi vielä ihanampi. Maltankohan mieleni olla käymättä? Entä jos löytyykin ihanampi... :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No minä tiesin siitä, että puku oli juuri sellainen kuin olin haaveillut ja suunnitellut! Tai no, olisin halunnut nilkkapituisen, mutta puku oli pitkänä niin upea, etten raaskinut lyhentää!

Lisään vielä, että olin myyjän kokemuksen mukaan harvinainen tapaus, että puku oli juuri kuin olin suunnitellut. Suurin osa löytääkin ihan erilaisen, mutta itseä toki miellyttävän puvun!

Edited by Karkkis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin löytänyt itselleni täydellisen puvun weddingolta ja olin jo aikeissa tilatakkin sitä, kunnes huomasin, että morsiusgalleriassa on alennusmyyntiviikko, aattelin vaan lähteä vielä tarkastamaan sopiiko minulle varmasti sen mallinen puku jota olen ajatellu.. Astui liikkeeseen sisään ja siinä se oli, minun unelmapukuni, joka oli täysin erilainen kuin se puku mitä olin weddingolta ajatellu.. Unohdin sen weddingon puvun siinä samassa! Ja se istuikin päälleni kuin nakutettu, se oli juuri minua varten siinä. Toivottavasti nyt sitten vaan valitsin oikean!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now