Jump to content
Naimisiin.info

Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

Mulla on jopa kolme kaasoa (Vaatimaton :))

Pikkusiskoni oli ykkösvalinta. Pitkäaikainen ystäväni tuli heti tärkeänä kakkosena.

Ja kolmas kaaso on toinen ystäväni, joka oli myöskin ehdoton valinta.

Toisin sanoen en siis osannut päättää :lol:

Mut nyt vaikka saiskin sitten enemmän apua kaasoilta ni ei kasaannu kaikki yhden niskaan :)

Link to comment
Share on other sites

Paras ystäväni tulee olemaan kaasoni. Olemme tunteneet pikkuvauvoista asti eli jo 30 vuotta! Jo kouluikäisenä sovimme, että olemme toistemme kaasoja, jos naimisiin pääsemme! :) Hän on kaason tehtävään myös mitä sopivin, sillä hän osaa organisoida, tulee kaikkien kanssa toimeenn, eikä turhia stressaile mutta ottaa roolinsa vakavasti. Häneen voin luottaa täydellisesti :)

Link to comment
Share on other sites

Oma kaasoni on parasystäväni vuoden nakki eli lapsuudemme asuimme naapureina ja nyt "isona" ollaan edelleen hyviä ystäviä. Luotan kaason mielipiteisiin sekä tiedän, että häneen voi luottaa. Kaasolla on myös hyvä organisaatio kyky ja puhuu enemmän kuin laki sallii (tämä siis ihan hyvällä) ja tulee kaikkien kanssa toimeen :)

Mitä voisi kaasolta vielä odottaa?

Link to comment
Share on other sites

Kolme kaasoa on nakitettu. :D

1. paras ystäväni, ollut ala-asteelta saakka. (Myös lapsemme kummitäti.) Ihminen jonka rinnalla ei koskaan ole ahdistavaa olla. Ihminen, joka tuntee minut läpikotaisin ja osaa lukea vaikka silmät ummessa. Niin mahtava persoona, etten parempaa ystävää olisi voinut saada! Rakkain kaikista!

Tämän kesän morsian, joten ideoita ja vinkkejä on urkittu ja saatu!

2. Serkkuni, lähes tulkoon ainoa serkkuni, jonka kanssa ollaan kuin paita ja peppu oltu siitä asti kun olen syntynyt.. (rouva L on 6 kk vanhempi) Kuin sisko, jota minulla ei koskaan ole ollut! Mitä sitä enemmän selittelemään.

3. Tosi rakas ystäväni. Ollaan tunnettu vajaa 10 vuotta. Ensin emme tulleet yhtään toimeen, mutta kun opimme tuntemaan toisemme, olemme olleet lähes erottamattomat. Osaamme jatkaa toistemme lauseita ja lukea ajatuksia pelkkien katseiden perusteella. Olemme tosi paljon samanlaisia ja osaamme ottaa jopa mittaa toisistamme, mutta riidoissa emme ole koskaan olleet vaan itku kurkussa juosseet toistemme syliin pyydelleen anteeksi.. Kuitenkin niin rakas ja ihana ihminen, etten pärjäis ilman hänen mahtavaa kykyä organisoida ja saada asiat luistamaan.

Link to comment
Share on other sites

Minullakin on nyt vihdoin kaaso. Olen niiiin onnellinen :P

Hyvä yläaste- ja lukioaikainen ystäväni oli luonani kylässä juuri perjantaina ja kerroin hänelle aikeistamme mennä naimisiin. Hän kyseli, onko kaasot ja muut jo valittuna, ja minä sitten kerroin, että olen ollut vaikean valinnan edessä (aikaisemminhan kirjoitin tänne ystävästäni, jota ensimmäisenä vaihtoehtona harkitsin, vaikka hän pitää häitä ja avioliittoa spedeilynä) ja että hän on myös ollut ajatuksissani. Kysyin sitten vain suoraan, että kiinnostaisiko kaason virka, sillä paikka on avoinna ja hän oli aivan innoissaan. Ja tämä on sellainen ihminen, johon tiedän voivani luottaa täydellisesti. Jaksaa varmasti olla apunani ja suunnitella kaikenlaista, osaa organisoida ja järjestää sekä on kaiken kukkuraksi todella kätevä käsistään. Mieli on tosi levollinen ja olo hyvä. Nyt voi suunnittelu sekä toteutus päästä oikeasti vauhtiin :) <3

Link to comment
Share on other sites

Minun kaasoni on hyvä ystäväni, jonka tiedän tietävän makuni (esim. polttarit eivät mene mauttomuuksiin), tekee varmasti sovitun ja tasoittaa bestmanin välillä jopa hieman lennokkaita ajatuksia :lol: Toisin sanoen minulle tärkeä ihminen, joka tukee ja auttaa minua tärkeänä päivänä ja jonka haluan "kunniatehtävään" (sellaisenahan se on perinteisesti otettu).

Link to comment
Share on other sites

Minulla on hiukan epätavallisemmat kaasovalinnat kenties, pyysin eilen kaasoikseni pikkuveljen tyttöystävää, sekä kummipoikani äitiä. Molemmat asuvat samalla paikkakunnalla kanssani ja ovat läheisiä ihmisiä minulle.

Parhaat ystäväni asuvat kauempana, ja heistä yksi suunnittelee omia häitään, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Halusin lisäksi kunnioittaa vanhaa perinnettä, että kaaso on naimisissa oleva nainen (kummipoikani äiti). Pikkuveljen sisko taas on kova näpertämään ja askartelemaan ja hänellä on hyvä tyylitaju. Kun vielä pikkuveljeni on sulhon bestman, uskon että olemme koonneet hyvän tiimin apujoukoiksi. :)

Link to comment
Share on other sites

Pyysin kaasoikseni iso- ja pikkusiskoani. He ovat ne kaksi suunnilleen itseni ikäistä naista elämässäni, jotka tuntevat minut parhaiten ja joihin voin luottaa sataprosenttisesti. Molemmat ovat lisäksi erittäin organisointikykyisiä ja yhteistyöhaluisia. Minulle oli itsestään selvää pyytää juuri heitä. Toki minulla on myös hyviä ystäviä, mutta siskot ovat siskoja. Lisäksi heidän kanssaan voi riidellä ihan eri tavalla kuin kavereiden kanssa. :)

Link to comment
Share on other sites

Minulla on neljä kaasoa. Valinta on ollut itsestäänselvä jo ties mistä asti, me olemme ystävysporukka, joista ei olisi millään voinut valita vain yhtä tai kahta kaasoksi. Siispä kaikki neljä :lol: Itse asiassa yksi meistä on jo naimisissa ja me muut neljä olimme hänen kaasoinaan ja luulen, että näin tulee olemaan mahdollisissa porukkamme tulevissakin häissä.

Yhteen kaasoistani tutustuin 7-vuotiaana, kun menimme kouluun samalle luokalle. Toisen kanssa ystävystyin, kun olimme 4. luokalla ja kaksi muuta tuli tutuksi lukiovuosina, joten pitkä historia meidän ystävyydellä on, kun ikää on nyt 29 vuotta. Kaksi kaasoani asuu samassa kaupungissa vielä, kaksi muuta aika kaukana nykyään.

Link to comment
Share on other sites

Mä pyysin kaasokseni kahta parhaimmista ystävistäni. Päätettiin sulhasen kanssa aluksi, että on vain yksi bestman ja yksi kaaso, mutta kaksi kaasoa sopii mulle parhaiten. Valinta oli suht helppo, mutta toivon, ettei ystäväni luule tämän erottelevan heitä. Vielä pitäisi kertoa lukioaikaisen viisikkomme kahdelle muulle jäsenelle, että valitsin nämä kaksi. Uskon tyttöjen olevan fiksuja ja ymmärtävän. Toivon myös, että heistä saa hieman ideointi ja askarteluapua, vaikkei kaikilla kaaso- nimitystä olekaan. En halua kauheaa taakkaa antaa kenellekään ja myös kaasojen pitää saada nauttia tulevista juhlista!!

Edited by Laru
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla on kaasona kaksi hyvää ystävääni, jotka olen tuntenut noin viitisen-kuutisen vuotta. Molemmat ovat yhtä hyviä kavereita ja molemmista löytyy juuri "oikeat" ominaisuudet. Toinen tykkää haaveilla ja maalailla taivaanrantaa vaaleanpunaiseksi ja toinen sitten kertoo, että mikä on oikeasti mahdollista :D Hyvä homma on sekin, että he ovat olleet muksusta asti kavereita keskenään niin kommunikointi sujuu hyvin kaasojen välillä. Ihania ihmisiä :-X

Link to comment
Share on other sites

Aion pyytää kaaso(i)kseni eli kruununkantajikseni yhden parhaista ystävistäni :-X sekä siskoni. :girl_wink: Mietin vielä kolmatta kaasoa, joka olisi toinen parhaista ystävistäni. :girl_sigh:

Viikon päästä olisi tarkoitus pyytää, ja siksipä tässä mietinkin, onko kellään tietoa millaisella tekstillä voisi kysymyksen esittää, siis jos haluaisi kirjallisesti pyynnön esittää... jossain täällä näin vilaukselta aiheeseen liittyvän tekstinpätkän, mutta nyt en kymmeniä sivuja selattuani sellaista enää silmiini saa... :girl_impossible:

Edited by Keijukainen-79
Link to comment
Share on other sites

Pyysin kaasoikseni sulhaseni veljien vaimot (mulla on siis kaksi kaasoa). Suostuivat ilomielin tehtäväänsä, ja molemmat muistelivat että ovat joskus vuosia sitten, jo ennen minun kuvioissa oloani, luvanneet järjestää sulholle häät jätesäkkiteemalla... :lol: Luotan kuitenkin kaasoihini sen verran ettei taida meille tulla jätesäkkejä... :D Ihanaa on se että he tuntevat hyvin paitsi minut, myös mieheni ja kaikki hänen omituisuutensa. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...