Jump to content
Naimisiin.info

Häiden teema


Malyn

Recommended Posts

Tämä saattaa nyt kuulostaa todella monen korvaan hivenen hurjalle. Mutta meille tulee häihin kolme punk bändiä soittamaan, ja muutenkin teema keskittyy elävän musiikin ympärille aika paljon. Häistä tulee alkukesän rennot todellakin meidän näköiset juhlavat bile/festarihäät. :) Koristelun väreinä esiintyy luonnonvalkoista ja vähän mustaa. 

 

Kuulostaapa kivalta! Meillä joudutaan pienen budjetin takia tyytymään dj:hin vaikka oltais kovasti haluttu saada edes yks livebändi. Meidän teemana on 50 luku/rock. teemaväreinä on musta, punainen ja valkoinen, koristeina tulee olemaan viinylilevykulhoja, muita mustia ja punaisia yksityiskohtia. Opasteet tehdään vinyylilevyistä ja häävalssikin aiheuttaa appivanhemmille varmaan sydänkohtauksen :D kaasot pukeutuu kellomekkoihin ja sulhasen asukin on teemaan sopiva. Itsellekkin tulee pieniä rockhenkisiä yksityiskohtia pukeutumiseeni. Ja juhlakenkinä toimii converset koska en oo missään nimessä korkkari ihminen! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meidän häitä juhlitaan vanhassa kivinavetassa. Väreinä on siis jo varmasti ainakin tumman ruskea, ja minä haluaisin kovasti tuoda mukaan jotain vaaleaa ja vaaleanpunaista. Lisäksi paikasta löytyy jo valmiina esim hopeisia kynttilänjalkoja, joten ne pitäisi sitten varmaan jotenkin ottaa mukaan tuohon teemaan. Alunperin olin suunnitellut, että väreinä olisivat ainoastaan luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen, mutta tuo tumma miljöö muuttikin hieman mun mieltäni. Pitäisi nyt saada nämä ajatukset järjestymään päässä!  :girl_haha:

 

Juhlia jatketaan mökillä, joka taas on vastapainoksi todella moderni. Olenkin miettinyt, että minäkin varmaan heivaan pukuni pois tässä vaiheessa, etten vain mene pilaamaan ja sotkemaan sitä. Pitäisikin löytää joku rennompi mekko sitten loppuillaksi  :girl_sigh: En ole vielä tarkemmin miettinyt, pitäisikö tämä mökkikin koristella jotenkin... Ehkä ulos jotain tulia, kun on kuitenkin jo pimeää sitten jatkojen aikaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä on sarjakuvateema! Tykätään molemmat sarjiksista, kuin myös kaveripiiristä moni. Meillä on jo vaikka mitä suunnitelmia, miten teema toteutuu ensi heinäkuussa.

 

Häistämme on tulossa iloinen ja rento juhla. Vierasjoukko on suurimmaksi osaksi oman ikäistä 25-45 v. Vieraat saavat pukeutua teeman mukaan, mutta pakko ei ole :) Nyt jo vuotta aikaisemmin on lähipiiri alkanut suunnitelmaan asuja :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee musiikkiteemaiset hääjuhlat kavereille, luontoaiheiset perheelle. Itse naimisiinmeno tapahtui jo alkukesästä, meidät vihittiin Inarissa erämaakirkossa (vaellusta 5km/suunta umpimetikössä), joten juhlia ei samalle päivälle ollut (asumme Tampereella, joten halusimme juhlat tänne).

 

Ensimakua musateemasta vieraat ovat saaneet kutsukortista, joka on tehty flaijeri-muotoon. Kuvana mm. Beatlesin Abbey Roadista tehty oma versio omilla kuvilla. Ohjelmassa on 4 bändiä (folk, rock, alternative, punk) sekä yksi musiikkiaiheinen monologi (taiteilijat löytyvät tuttavapiiristä).

 

Koristeluissa on tulossa mm. pöytien niminä eri festivaalit, paikkakortit ovat backstagepasseja (joissa kaikilla on joku muusikko alias), seinillä julisteita ja levynkansia, jokaisen paikalla lautasen alusena vinyylilevy, cd-levyjä koristeina, nuottiviivastoista askarreltuja koristeita, vieraskirjana nuottivihko, tarjoilupöydässä kasettinauhaa, eteistilassa soi musiikkivideoita televisiosta, vessoissa radiot jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Meillä oli festarihäät.. Ja somistus yms materiaali sitten tän idean mukaan. Koko homma rakennettiin sen ympärille, että meillä oli ulkoilmafetarit ja niissä soittamassa kolme bändiä. Eka bändi soitti kevyempää rock `n rollia, toka vähän hevimpää ja kolmas illalla covereita, tanssi ja rock-musaa. Häät pidettiin ulkona nyt elokuun lopussa. Meillä oli rekkalava ja ruoka- sekä juomateltta, catering teki paellapannuilla festariruokaa. Paikka oli hieno, rannalla meidät vihittiin ekan bändin jälkeen.

Muokattu: , käyttäjä: Naimarock
Link to comment
Share on other sites

Star wars on varmasti isoin häissämme näkyvä teema, mitään naamiaisjuhlaa ei kuitenkaan häistämme tule, ennemminkin toivon sen lähinnä maustavan häitä ollen aika iso osa meitä noin muutenkin.

 

Teemamme juuret juontavat yhteisiin harrastuksiimme joihin kuuluu kuvaus, minä malleillen ja kultani kuvaten, tähän olemme vielä yhdistäneet intohimomme Star wars elokuvasarjaan josta ammennamme kuviimme inspiraatiota.

Muokattu: , käyttäjä: Sith
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ei vielä oo oikeen ideaa teemasta, mutta lumi/tuli/tunturit siinä ainakin näkyvät ja luonto. Varmaan sitten molempien lempivärejä metsänvihreää ja sinisen sävyjä sekä punaista? Vaikia vielä tässä vaiheessa sanoa :D

 

Pääasia juhlissa tulevat kuitenkin olemaan yhdessä olo ja hyvä ruoka. Lohta, siikaa, ahventa, poroa jne. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on tavallaan ongittu teema :D mieheni on poliisi joten hän laittaa häihin ainakin toistaiseksi poliisin juhlapuvun ja siittä löytyi ns teema; sininen. Pääasiassa kaikki on valkoista ja kynttilöiden luomaa tunnelmaa mutta korostuksena ja tehosteena on sininen. Kutsiissa on kermanvaaleaa ja sinistä. ( itse tein ja olen aikas ylpeä) :)

Menemme naimisiin lokakuussa ja tosiaan käytämme hiukan sinistä tehosteena ja paljon metsästä haettuja materiaaleja. Häät ovat kuitenkin aina parien omat joten kannattaa tehdä omannäköiset ja jos haluaa teanan niin miettiä millainen suhteenne on ja etsiä mahdollista teemaa sieltä ;)

GOOD LUCK!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Kuten eräs viisas tuossa aiemmin totesikin, meillä häiden teema on, että mennään naimisiin! Meillä ei siis varsinaista teemaa tule olemaan, paitsi toki yhtenäinen värimaailma. Puuteriroosaa, nudea, harmaata, hopeaa, valkoista, kimallusta, helmiä, höyheniä ja kukkien myötä mukaan eksyy varmasti myös hieman raikastavaa limenvihreääkin. Siispä häistämme tulee ylitsevuotavan herkät ja hempeät, vaikka sydämet ja rehellinen vaaleanpunainen ovatkin ehdottomasti nou nou. Aluksi ajattelimme ehdottomasti mustavalkoisia häitä, mutta juhlapaikan löydettyämme ja siihen ihastuttuamme huomasimme, että eihän siihen historialliseen ympäristöön mikään moderni ja pelkistetty koristely istu. Siispä maalaisromantiikkaa tulee löytymään häistämme, aivan kuten kotoammekin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee teemaksi origameja omenanvihreän, suklaanruskean ja valkoisen sävyissä. Lähinnä origamikurkia olen taitellut ja niitä on ainakin kutsuissa, pöytäkoristeissa ja mahdollisesti myös katosta roikkumassa mobilen tapaan. Lisäksi, koska kondiittorimme on aikamoinen taiteilija, ajattelin kysyä, josko hän voisi ottaa teeman huomioon kakun koristelussa. Tulisiko teille vielä mieleen mihin muualle noita origameja voisi laittaa ilman yliannostuksen tuntua ja mihin niitä voisi yhdistää?

Link to comment
Share on other sites

4 häät -sarjassa oli noita kurkia seinäelementtinä ja minusta näytti tosi nätiltä!

 

Paper-Cranes.jpg

 

Muuta mieleen tulevaa olisi: taitellut servetit; nimikyltit (jos on istumajärjestys) ja muut "ohje"kyltit; origamikurjen malliset korut morsiamella/hääseurueella tai avustajien/vieraiden kiitoslahjoina; muut vieraslahjat; kiitoskortit; lasten puuhanurkassa taitteluohjeita (jos on oikeanikäisiä lapsia); kakunkoristeena joko yksi iso tai monta pientä (kuva); kimpussa kurkia tai kimppuna origamikukkia; vieraskirjan osana... Ehkä vastavihityn parille päälle voisi myös tietyin varauksin viskoa paperikurkia :D Mutta ei tosiaan kaikissa näissä muodoissa, muuten tulee se ähky! 

Link to comment
Share on other sites

Meillekin tulee koristeiksi origamikurkia, väreinä keltaisen eri sävyt ja valkoinen. Lähinnä olen ajatellut origameja vain pöytäkoristeiksi ja roikkuviksi "nauhoiksi" (ja mahdollisesti suhlasen vieheeksi :grin:), mutta muukin somistus on tässä suunnitellessa alkanut saada vähän itämaisia vaikutteita. Ulos meille tulee liuta riisipaperivalaisimia ja itselleni olen kaavaillut vähän japanilaishenkistä hiuskoristetta. Lisäksi varsinaisessa vihkiseremoniassa poltetaan todennäköisesti suitsukkeita.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Apua, valitsimme vihdoin viimein lopullisen hääpaikan ja sinne kyllä kuvittelisi teemaksi maalaisromantiikan paljon ennemmin kuin origamit! Kai maar sitä morsian saa sekoitella teemoja minkä jaksaa, eikö? Ainahan sitä joukkoon sattuu muutama tyylitietoisempi vieras, jotka ovat sitä mieltä, että kertakaikkiaan ei voi pitsinauhaa ja juuttinarua laittaa samaan pöytään origamitaitosten kanssa. Mut minäpän luulen, että voi :)

Link to comment
Share on other sites

▲ Heh, meille on tulossa pöytiin pitsiliinoja ja origamikurkia... ;) Mutta mitään varsinaista teemaa ei edes haluttu, enkä ole ajatellut että nämä olisivat jotenkin ristiriidassa keskenään. Ainakin koekattaus näytti omaan silmääni hyvältä, mutta meidän maku onkin ennemmin boheemi kuin säntillinen. :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä on teemaväreinä valkoinen ja limen-/omenanvihreä :)

 

Vihreät servetit ja kaitaliinat, valkoisia ja vihreitä pompomeja, valkoiset perhospaikkakortit, valkoisia ja vihreitä riisipaperipalloja.. Pöytiin laitetaan valkoisia ja vihreitä krysanteemeja oikeaan limeen.

 

Häät on mökillä, että ehkä joku muu teema olisi voinut olla parempi, mutta me tykätään tästä, niin tällanen meille tulee :)

Link to comment
Share on other sites

Meille muotoutui teemaksi "Royal Wedding". Tämän termin siis kehitin helpottaakseni apujoukoille selittämistä :D Siis kun tavoitteena on tehdä muun suvun perinteistä poikkeavat, hieman "hienostelevat" häät. Haluaisin että kaikki näyttää hienolta ja luksukselta, vaikka toteutankin kaiken minimibudjetilla. Väreinä siis nude, beige, haalea roosa, valkoinen, hopea. Ja sitten on helminauhoja, tylliä, paaaaljon kynttilöitä erilaisissa kynttilänjaloissa ja kipoissa (hopeisissa, valkoisissa tai lasisissa), ruusunterälehtiä käytävillä joiden seassa on myöskin kynttilöitä (esim. peilinpalojen päällä). Ja on timantteja ja valkoisia ruusuja yms.

 

Se että mitään teemaa en halunnut, mutta se että jokainen valitsee oman mieltymyksen mukaisia värejä tai asioita on omaa teemaa, joten kai sellaista on turha edes välttää :D Mutta niin kuin aikaisemminkin on todettu, "teeman" päättäminen helpottaa kaikkia hankintoja. Nyt kun häihin on reilu vuosi aikaa, pystyy tekemään hankintoja jo kun päämäärä ja lopputulos on tiedossa. Ja sillä säästää pitkän pennin, kun on aikaa hankkia tuotteita käytettynä. (Vinkkinä vaan jos jää itseltä häiden jälkeen jotain mitä kuvittelee sopivan meille niin yksäriä vaan ;)  )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...