Jump to content
Naimisiin.info

Mitä te heittelette?


siipiveikkosi

Recommended Posts

  • Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä oli tähtisadetikut, ja voin kertoa, että oli todella upeita :) Ja joku kyseli miltä ne kuvissa näyttää, niin voin kertoa,

että huikean ihania kuvia tuli!

Meillä sytytys oli ratkaistu siten, että kirkon pihakäytävän reunaan oli sytytetty roihuja, roihut paloivat kun vieraat saapuivat

kirkkoon.

Tikut jaettiin kirkosta poistuttaessa ja ne sytytettiin roihuista.

Bestmanit sammuttivat roihut ja keräsivät mukaansa, juhlapaikan pihalle sitten sytyttivät uudelleen.

 

Voin suositella!

 

(meille jäi ylimääräisiä tikkuja, jos ei muualta tähän aikaan vuotta saa, voipi kysellä :) )

Link to comment
Share on other sites

Tähtisädetikkuja oli erään tuttavani tammikuisissa häissä. Sytyttelyn kanssa ei ollut ongelmaa, kun juhlavieraista moni tupakoi, jolloin tulivälineet oli tietenkin mukana. Tupakoitsijat sitten lainasivt sytkäreitään muillekin. Toki voihan tuon ongelman ratkaista esimerkiksi juuri niin, että bm tai kaaso kiertelee tulivälineiden kanssa tai sitte yksinkertaisesti voi etukäteen pyytää vaikka kavereita ottamaan tulitikut tai sytyttimen mukaan ja kaverit sitten voivat lainailla lähellä seisoville niitä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sytytys oli ratkaistu siten, että kirkon pihakäytävän reunaan oli sytytetty roihuja, roihut paloivat kun vieraat saapuivat

kirkkoon.

Tikut jaettiin kirkosta poistuttaessa ja ne sytytettiin roihuista.

 

Mun on muuten pakko kysyä.. miten ratkaisitte tuon tähtisädetikkujen sytyttämisen? Kiersikö kaasot/BMt tulitikkujen kanssa ympäriinsä?
Link to comment
Share on other sites

Onkos mitään ideaa kuinka voisi jotenkin tämmöisen "heittelyn" toteuttaa sisätiloissa..?

Meille siis tulossa siviilivihkiminen juhlapaikalla, joten emme poistu tilasta millään tapaa, vaan kuljemme esimerkiksi vain omaan pöytäämme (kunhan tila katsastetaan tarkemmin niin selviää miten tapahtuma ylipäänsä rakennetaan) vihkimisen jälkeen käytävää pitkin.

Haluaisin kuitenkin sitä pientä spesiaalia siihen väliin. Kellot eivät oikein miellytä ja riisit tai siihen verrattavat on ainakin poissa laskuista. Tuskin saippuakupliakaan.. Jääkö mitään muuta jäljelle kuin taputus? Ja kuka siitäkin vihjaa? :D

Link to comment
Share on other sites

Kovasti haluaisin jotain keksiä kirkosta poistumiseen, mutta jotenkin karsastan riisiä yms. sillä meillä on tosiaan kuvaus heti vihkimisen jälkeen.

Saippuakuplat olivat alkuperäinen idea, mutta koska häistä tulikin talvihäät niin saippua kupla ei taida kovin hyvin toimia pakkasessa.

No sitten löysin idean tähtisädetikuista ja innoistuin kovasti. Nyt sitten katselen ulos ikkunasta täysin pilvetöntä aurinkoista taivasta ja tajuan ettei taida tämäkään toimia sillä häämme ovat ensi vuonna näihin aikoihin :D

 

mitäs sitten keksis? :D

Onko joku joka on katunut riisin tms. heittoa ennen kuvauksia vai onko siitä ollut ollenkaan haittaa? Varsinkin tummissa hiuksissa, näkyykö pahasti? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Oliko kellään kokemusta koivunlehdistä? Sateellahan ne ei varmaan kovin kivat oo (liimautuu iholle ja huonolla tuurilla voisko jopa värjätä pukua) mutta jos ei sada, niin voisin kyllä ajatella meille sellasia :) Kirkolta en ole vielä varmistanut, saako siellä heitellä mitään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me heitetään ihan perusriisiä. Ilmeisesti tää sopii myös kirkolle, ainakin lähimain siellä vietetyissä häissä sitä on saanut heittää.

Vähän kyllä jännittää tunkeutuuko se riisi sitten joka paikkaan, kampaukseen ja puvun alle...

 

Hyvin pitkälti tästä syystä meillä ei heitellä mitään :D Meilläpäin ei myöskään saa esim. riisiä heittää. Muu heittely tuottaisi turhan siivon, joten jätämme väliin. Sen sijaan käytämme huiskutusviirejä, joihin laitamme vain muutaman pitkän satiininauhan teemavärien mukaisesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...