Jump to content
Naimisiin.info

Mistä hääkengät?


Recommended Posts

 • Replies 51
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei kohtalontoveri! Mulla on myös noin pieni jalka ja monet juhlakenkäni ovatkin espanjasta, koska siellä on usein pienempi mitoitus. Mutta kun ei niitä sieltä asti pääse hakemaan, niin... En tiedä löytyykö perinteisiä satiinisia kenkiä näin pienenä, mutta omat nahkaiset juhlakenkäni ostin biancosta. Myyjä sanoi että oli hyvä tuuri, koska vain tiettyihin malleihin löytyy myös koko 35. Aina kannattaa kuitenkin kysyä. Kannattaa myös googlettaa, ainakin helsingistä löytyy varmaan erikoisliikkeitä. Jos niiden ei tarvitse olla satiiniset..

Onnea etsintään  :)

Link to comment
Share on other sites

Tuohon stilissiman tarjoaman malliston (onkohan rainbow club) kenkiin kyllä lisäisin, että minulle olivat ainakin pienimmät koot aivan liian isoja. Kokoni on 35 ja kokeilemani olivat muistaakseni juuri sitä kokoa 3. Mitoitukset muuttuvat jopa kengän mukaan, mutta stilissiman myyjä oli ainakin vähän niin kuin että oho! kun huomasi että jalkani on oikeasti niin pieni.

Ihan vaan vinkiksi.. mut kannattaa tietenkin aina kokeilla, varsinkin jos pääsee hyvin helsingin liikkeisiin.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Hei,

Tuo brittiläinen koko 3 vastaa tarkasti ottaen kokoa 35,5.

Minulle oli ihanaa mennä briteissä kenkäkauppaan ja huomata, että korkkarit sopivat jalkaan ilman vanutuppoja kärjissä! Kyllä se vaivainen 0,5 kokoakin vaikuttaa...

Muoks: Onko kukaan kokeillut noita silikongeelipohjallisia päkiöiden alle? Ne paitsi helpottavat kävelemistä, myös pienentävät vähän kenkää, joten pikkasen iso kenkä istuu hyvin. Kannattaa kokeilla.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 5 months later...

Heippa, kaikille pienen jalan omaaville morsiammille/naisille suosittelen Turussa, Humalisonkadulla, sijaitsevaa PikkuNaisia liikettä, joka on erikoistunut pienikokoisten naisten vaatteisiin ja kenkiin! Esim. Äitini (kengänkoko 33-34) sekä siskoni (34-35) löysivät molemmat mieluisia malleja liikkeestä, keväällä mennään heille kengät tilaamaan häitäni ajatellen. :D

Valikoimissa (ei ihan kamalan laaja) on suomalaisia ja italialaisia kenkiä, joita voi itselleen tarpeen tullen teettää eri väreissä yms. Hinnat ovat tietty hieman kovemmat, mutta luulen aikuisen, joka normaalisti etsii kenkänsä lasten osastoilta olevan valmis hieman enemmän maksamaan. ;)

Tästä pääset liikkeen kotisivuille!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
Guest Vieras_Nina_*

Hei!

Humppilan kukkatalolla (Humppilan lasitehdasta vastapäätä) on muodin outletmyymälä, jossa parhaillaan on myynnissä erään kenkäkaupan loppuvarasto. Iso osa kengistä on kokoa 35-38 ja hinnat alkaen 3€ pari. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos vaikka pääsiäisenä kulku käy kakkostietä.

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
Guest Minimorsio

Kannattaa kysellä myös Helsingistä Piccola Donna -nimisestä liikkeestä. Heillä on erittäin kauniita italialaisia kenkiä, ainakin numerosta 33 lähtien, ellei jopa pienempiäkin. Voi olla, että löytyy jotkut valkoisetkin, jos sellaiset on haussa. :)

Link to comment
Share on other sites

Minulla on yo-juhlia varten 1995 ostetut valkoiset kengät koko 1,5 (vastannee kokoa 32). Löysin ne Kouvolan K-kengästä, suomalaista laatua. Niissä on matala kapea korko. Olen yrittänyt löytää epätoivoisesti mustia vastaavia, mutta ei ole onnistanut. Täytyy ilmeisesti teettää ne... :( Lähimmäksi pääsin Vuosaaren K-kengästä, heillä oli ollut sellaisia mutta pienin koko oli enää 35. Onneksi häihin sopivat nuo valkoiset kengät. :)

Link to comment
Share on other sites

Iisalmen Kenkä- ja laukkuliike Styrmanissa kengänkoot lähtevät 32:sta, aivan mahtavan näköisiä kenkiä, mutta mahtava on luonnollisesti hintakin, kun erikoistavarasta puhutaan. Jos on Pohjois-Savossa käyntiä, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan!

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...