117 posts in this topic

Minkä mallinen puku sopisi parhaiten pienirintaiselle? Minulla A-kuppi ja hieman epäilen miten joku olkaimeton mekko voisi mitenkään sopia... Olen todella epämuotitietoinen joten olisiko teillä mitään vinkkiä minkälaista mekkoa minun kannattaisi lähteä hakemaan?

Edited by Tipzilla
Ketjuja yhdistetty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle sanoi hääpukuliikkeessä, et sellanen yläösa sopii pienirintaiselle, jossa on yläosassa esim. laskostettu kangas eli jotakin ylimäärästä päällyskangas tms. Antaa vaikutelman muhkeammasta povesta. Hankala selittää, mut osaavat hyvin neuvoa alan liikkeissä. Miusta olkaimeton puku istuu jopa paremmin pieni- kuin isorintaiselle. Makukysymyshän se tosin on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta! Voikohan niihin olkaimettomiin mekkoihin laittaa jotain toppausta että edes vähän isommalta näyttäisi rinnat? Käytän push-up rintaliivejä normaalisti mutta sellaisiahan ei voi olkaimettoman mekon alle laittaa, siksi mietityttää... Inhoan vaatteiden sovittamista, sen takia haluan valmistautua kunnolla ennen kuin menen mihinkään liikkeeseen. Tuhansia kuvia olen jo sellaillut ja tuntuu että sellanen halter-neck voisi sopia laihalle ja pienirintaiselle hyvin? Jos täällä muita A-kuppeja liikkuu niin minkälaisen häämekon te valitsitte? Tai aiotte valita? Linkkiä ja kuvaakin saa laitta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olkaimeton hääpuku sopii minusta kauniisti pienirintaiselle. Varmasti löytyy myös olkaimettomia liivejä, joissa on vähän enemmän toppausta. Lisäksi hääpuvut ovat usein hyvin muotoiltuja ja kovitettuja rintamuksesta (varsinkin korsettimalliset yläosat), joten siitäkin tulee jo vähän lisätoppausta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä toinen pienellä rintavarustuksella siunattu morsian :)

Itse olen ajatellut nimenomaan halterneck-mallia. Omat hartiani ovat sen verran leviät että olkaimettomat näyttävät vähän hassuilta. Pronoviaksella olisi myös yhden olkaimen malleja mutta ne menevät ihan yli omasta budjetista...

Oma suosikkini on tällä hetkellä tämä:

http://www.luccabride.com/slideshow/?page=8&id=12

Mutta kamppailen vielä henkisesti tuon väriasian kanssa, tahtoisin kuitenkin valkoista...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vieras_Tazza_, ihana mekko! Ja minulla myös aika leveät hartiat noiden A-kuppien lisäksi. Lähes kaikki ihannepukuni ovat kuitenkin olkaimettomia. Esim tässä yks suosikki:

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3298

Minulla on aiemmin ollut halter-neck mekko päälläni ja se sopi hyvin tälle ylävartalolle. Pitäisikö vaan suosiolla unohtaa olkaimettomasta haaveilu, en tiedä... Pitää varmaan mennä vaan liikkeeseen ja sanoa että haluan kokeilla yhtä olkaimetonta ja yhtä halter-neckiä ja verrata sitten kumpi näyttää paremmalta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

A-kupillinen morsio täälläkin. :) Itsellä myös leveähköt hartiat ja nimenomaan halterneck-mallista pukua olen ajatellut (parin päivän päästä ekat sovitukset :D ), minusta se sopii usein pienirintaiselle - ja itselle siis myös! En ole oikein olkaimettomassa ikinä 'kotonani', tuntuu että ne harvoin istuvat kun ei ole sitä varustusta pitämässä pukua ylhäällä. :girl_haha: Tai jos olkaimeton istuu napakasti niin latistaa sitten ne vähätkin aivan littaan..

Mutta varmasti tosiaan asiantuntijat liikkeissä osaavat auttaa, ja sittenhän sen näkee kun erimallisia pukuja sovittelee. Oon kuullut aika monelta että se mikä hengarissa näytti siltä että 'ei-ainakaan-ikinä-tuota', olikin päällä sitten se 'The Puku'. :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleensä v-kaula-aukot on parhaita pienempi rintaisille.. Jos haluut olkaimettoman niin mikset ota sellasta mallia missä on sydämenmuotoinen se yläosa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

komppaan edellist, käytän v-kaula aukkoisia tai sydämen mallisia toppeja juhlimaan lähtiessä ja saa näyttämään rinnat vähän isommilta itsellänikin kuitenkin A-kuppi. Käytän kyllä myös olkaimettomia HM:stä ostettuja rintaliivejä jotka antavat vähän push uppia (niissä on olkaimet mutta ne saa pois ja pysyvät todella hyvin päällä ilman olkaimia, todella hyvät kaaret ja kiinikenauhassa on sellaset mitä stay up sukkanauhojen yläosassa on) tai olkaimellisia push uppeja. Itselläni on olemassa nyt yksi olkaimeton toppi ja kyllä se ihan hyvältä näyttää päällä kun alla on nuo olkaimettomat push upit.

Edited by michie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässäpä minun pukuni, kuppi on A tai vähän alle. Arvioikaa itse, onko tämä sitten hyvä vai ei, itse olin tyytyväinen :).

P1040640.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Tosi kaunis puku sulla, Kartio! Ja hyvin sopii malli myös, niin kuin tuossa ylempänä olikin noista puhetta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ On kyllä kaunis puku! Tuollaiseen sydämenmalliseen, olkaimettomaan yläosaan sitten itsekin päädyin kun tänään "the puvun" kanssa liikkeestä ulos kävelin. :D Ajattelin kyllä vielä teettää siihen niskan taakse menevän leveähkön olkaimen, sovitettiin sellaista kaupassa ja mun mielestä se kivasti "katkaisee" muuten leveää hartialinjaani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kans A kupin morsian ja puvuksi olisi tulossa olkaimeton korsetti yläosalla. Parantaa hieman ryhtiä niin näyttääkin sitten paremmalta.

toivossa on ainakin hyvä elää.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kartio tosi kaunis puku! Olet kyllä niin kaunis muutenkin että varmaan mikä tahansa olisi sopinut :) Oliko muutenkin mukava päällä mekkosi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli melko mukava kyllä, kun oli omien mittojen mukaan tehty. Ruoan jälkeen kaaso sai kyllä vähän löysätä nyörejä selästä :D.

Kiitos kehuista vaan kaikille :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli olkaimeton puku ja laitoin alle triumfin topatut rintaliivit, jossa silikoninauha kiersi reunaa (pieniä kokoja löytyi hyvin marketista) kun olivat tavarataloista loppuneet... lisäksi ostin lindexistä pienet geeli lisätoppaukset jotka tungin liiveihin. Hyvin toimivat ja pysyivät päällä juhlan ajan! suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tykkään jostain puvusta ja haluan sellaisen, niin voiko sillä perusteella ostaa puvun? (Siis jos se tuntuu lisäksi hyvältä päällä.) Mietin vain että kuuluisko ajatella sellaisia asioita, että käykö -tietynlainen- puku lyhyelle, pitkälle, rintavalle/pienirintaiselle jne. vai voiko hyvällä omallatunnolla vaan ottaa sellasen puvun josta itse tykkää?? En tiedä ymmärrättekö mitä tarkotan... :girl_haha: Että kattooko muut että "miks se on tuollaiseen itsensä pukenut"... :hysteric:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No siis onhan usein ihan hyvä vilkaista peiliin kriittisellä silmällä ja katsoa, että sopiiko se vaate oikeasti päälle. Liian usein näkee naisia esim liian pienet takit päällä ja sitten napit vaan kiristelee ja eteen jää sellaiset aukot kun ei mene kunnolla kiinni. Myös oma vartalonmalli vaikuttaa aika paljon siihen, että minkälaiset vaatteet sopiva. Morsiuspuvuissa on vähäsen sama. Eli malleja on monia: on suoraa, A-linjaista, trumpettia, merenneitoa, kreikkalaista jne.

Itse tekisin niin, että katsoisin omaa silmää miellyttäviä malleja ja sovittaisin ennakkoluulottomasti erilaisia pukuja ja sitten arvioisin kriittisesti, että tuoko tämä parhaat puolet esille ja häivyttää huonot. Esim minun ei ole järkevää laittaa mitään kreikkalaistyylistä pukua, koska olen lyhyt ja näyttäisin siinä siltä kuin olisin raskaana. Eli kyllä kannattaa hitusen miettiä minkälaisen puvun päällesä laittaa.

Toisaalta jos ei kiinnosta se miltä näyttää vaan pelkästään se mitä on päällä niin mikäs siinä. Loppujen lopuksi jokainen kuitenkin itse vaatteensa valitsee.

Edited by rockon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta kannattaako, vai ostaako "tavallisen"?

Entäs saako laahusta nostettua enää napilla, vai onko se oltava vapaana kokoajan?

Olen katsellut netistä ja en enää tiedä minkälaisen ostaisi..laahus näissä alushameissa useimmiten saman pitkä niin siksi kysyin tota nappijuttua jos jollakin kokemusta. :girl_smile:

Muutenkin voi laittaa, mikä paras mielestänne, tylli vai..monellako vanteella..

-Katri

:gpari:

Edited by KatRi <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ainakaan sattunut silmään keskustelua vannealushameista. Millaisia kokemuksia on, kun olette valinneet alushameen vanteella tai ilman? Montako vannetta teillä on ollut? Astuuko helman päälle helposti ilman vannetta? Onko vanteen kanssa vaikea mennä autoon, kulkea pöytien välissä, istua itse pöydän taakse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

höh.

no itse kyllä laitan päälleni sellaisen puvun, joka tyylillisesti miellyttää silmää, enkä ole keltään kysynyt (taikka itse onnistunut arvioimaan) että onko se vartaloani imarteleva.

nyt jos mietin, niin voi olla ettei ole. Vartalotyypilleni kävisi parhaiten lyhyttä varttani pidentävä, kapeahko olkaimellinen puku, mutta minusta ne näyttävät yöpuvuilta!! Minulle tulee siis olkaimeton tylliunelma lyhyellä helmalla. varmaan niin väärä valinta kropalleni kuin olla voi. en ota stressiä siitä, sillä pidän puvun tyylistä ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puku, joka miellyttää morsiamen omaa silmää ja tuntuu hyvältä päällä saa morsiamen todennäköisesti myös tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi, mikä heijastuu myös vieraille ja harvempi ajattelee, että "mitä se tuohon on tunkenut". Jos siis puku on kuitenkin oikean kokoinen.

Varmaankaan puku ei koskaan miellytä edes ihan joka ikistä häävierasta, koska ihmisillä on niin erilaia makuja.

Kyllä mä oon yksissä häissä vähän miettinyt, että miksi morsian valitsi puvukseen sellaisen kuin valitsi, mutta ei se sen morsiamen ja erittäin rakastuneen näköisen sulhasen täydellistä päivää pilannut ja varmasti moni muu vieras oli oikein otettu puvusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuinka sujui päivä vannealushameen kanssa:

Löytyy siis ketju häiden jälkeen osiosta. Siellä on myös mm. keskustelu vessassa käymisestä hääpuvun kanssa. Kantsii katsoa läpi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo linkitetty keskustelu käsittelee kyllä laahusta. En haunkaan kautta löydä vannehameita koskevaa keskustelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä voisin tähän kommentoida, että päivä sujui hyvin 3-vanteisen alushameen kanssa. Se nostaa helmaa upeasti, ja antoi päivän aikana tarpeeksi periksi kulkiessani juhlatilassa, autoonkin sen sai kasattua tyllejen kanssa sopivasti, kun vaan rauhassa asetteli. Tosin aika paljon tilaa vei. :D Mutta upea oli, suosittelen. Ja kannattaa muuten kokeilla liikkeessä usempaa erilaista, joissakin alushameissa on tylliä ja joissakin erikokoisia ja erimääriä vanteita. Käsittääkseni liikkeisiin voi mennä myös oman puvun kanssa sovittamaan (vaikka puku ei olisi sieltä ostettu), ja vannehameen voi joko ostaa ja vuokrata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now