Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä häihin on vielä reilu vuosi, mutta olen jo pyytänyt ystävääni kaasokseni, ja hän suostui ilomielin. Pyydän vielä toisen ja ehkä kolmannenkin kaason, kunhan osaan päättää kenet valitsisin. Myös bestmanit on pyydetty. Pidämme mahdollisesti ensimmäisen "suunnittelukokouksen" noin kuukauden päästä, kun häihin on tasan vuosi. Menemme katsastamaan yhdessä juhlapaikkaa (ainakin ulkoapäin) ja samalla käymme läpi alustavasti joitain käytännön asioita.

Link to comment
Share on other sites

Olen sisartani tasan vuoden nuorempi, joten hamasta nuoruudesta saakka on ollut päätettynä, että toimitaan toistemme kaasoina ja ensimmäisten lapsien kummeina  :D Joten kun kuulin että systeri oli mennyt kihloihin, aloin odottaa tietoa tarkasta hääpäivästä ja ensimmäisistä kaaso/hääkeskusteluista  ;D

Vähän vähemmän innolla odotankin sitten sitä että häät ovat ohitse, koska sitten alkaa painostus HÄNEN kaasoilustaan..  :D

Link to comment
Share on other sites

Häihin on vähän yli neljä kuukautta, mutta en ole pyytänyt vielä ketään kaasokseni. En ylipäätään ajatellut antaa kaasolle hirveästi tehtäviä. Haluaisin lähinnä, että hän olisi seuranani aamusta asti. Useampi ihminen varmaan auttaa järjestelyissä tasapuolisesti. Ehkä parin kuukauden päästä pyydän ystävääni kaasokseni.

Link to comment
Share on other sites

Häämme ovat toukokuussa 2006. Mieli tekisi jo nyt pyytää kaasoja tehtävään, mutta koska on vielä sen verran kauan aikaa niin en vielä oikein viitsisi.  ::)

Olen kyllä jo valintani tehnyt, eli valitsen kaksi läheisintä ystävääni..

Ajattelin, että pyytäisin heitä tehtävään -1v hääpäivänä. Se on perjantai päivä, joten voisin hyvin pyytää heitä vaikka viikonlopun viettoon kanssani kahville yms. ja kysäistä asiaa.  ::) Toivottavasti jaksan odottaa niinkin pitkälle  :)

Link to comment
Share on other sites

Koska hääsuunnitelmiin tuli kesken matkaa muutoksia, pyysin ekan kaasoni jo viime helmikuussa...tosin se valinta nyt olikin aivan itsestään selvä...ja naimisiin siis ensi heinäkuussa, eli lähes puoltoist vuotta aiemmin. Kaksi muuta pyysin tällä viikolla, eli näin vajaata vuotta aiemmin. Kyllähän se suunnittelukin on jo alkanut!!

Link to comment
Share on other sites

Guest MAISKIS

Siskoani pyysin samallakun kerrottiin mun vanhemmille, eli pai kuukautta sitten, ja paras ystäväni on ollut jotenkin niin varma valinta, etten tainnut edes pyytää, tietääkuitenkin jo tehtävänsä. Hänen kaasona olin pari vuotta sitten. :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Siskoani pyysin kaasokseni tai siis totesin, että ensi kesänä olisi töitä häiden merkeissä jo 11 kuukautta ennen hääpäivää, tosin hänen kanssaan asiasta oli puhuttu jo vuosia. Toista Kaasoa en osaa päättää, koska paras lapsuuden ystäväni on mies ja en oikein ole varma haluanko hänet vai parhaan tyttökaverini toiseksi kaasokseni. Tämä päätös on tehtävä vuoden vaihteeseen mennessä, joten aikaa on vielä onneksi hetki.

Bestmanin, joka myös oli melko helppo valinta, sulho pyysi myös noin 11 kk ennen häitä tehtäväänsä.

Link to comment
Share on other sites

Minä pyysin siinä vaiheessa kun kirkko oli varattu. Yleisesti ottaen suosittelen miettimään riittävän pitkään ja kysyä vasta sitten kun on aivan varma valinnastaan, on jo jotain omaa visiota siitä millaiset häät haluaa ja kun on valmis siihen että tieto asiasta leviää muillekin ihmisille.

Link to comment
Share on other sites

Guest Delirium

Mulla oli kaason valinta niin selvä, että pyysin heti noin vuosi sitten parhaan ystäväni kaasoksi. Toki olimme puhuneet tästä ajatuksen tasolla jo aiemmin moneen otteeseen.

Link to comment
Share on other sites

Kirkon varaamisen jälkeen n.11kk ennen häitä.

Me pyydettiin kaikki yhtäaikaa meille, myös Bestmanit. Kyllä ne ihmeissään aluks toisiinsa katteli, kun ei tienneet, että muitakin tulee. Luulivat vaan tulevansa kahville ;D

Link to comment
Share on other sites

Minä pyysin siskoani n. 1,5 vuotta ennen h-hetkeä, eli viime vuoden lopulla. Oltiin kerrottu asiasta vasta molemmille vanhemmille ja tultiin lomailemaan kotikaupunkiin, jolloin soitin siskolleni ja kysäisin että josko hän toimisi kaasona. Ensihämmästyksestä  toivuttuaan hän lupautui ihan mielissään.  :D

Link to comment
Share on other sites

Minä pyysin eilen illalla siskoani olemaan kaasoni ja hän suostui. Häät on tarkoitus viettää ensi kesänä, vain päivämäärä puuttuu.. Innostuttiin oikeen kunnolla höpöttään siskon kanssa häistä ja oli todella mahtava tunne kun tajusi että sisko on tosi onnellinen tehtävästään ja minun puolestani :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...