Jump to content
Naimisiin.info

Miten nukuit yön ennen hääpäivää


aakoo

Recommended Posts

Lueskelin yhdessä ketjussa hääpainajaisunista ja mieleeni heräsi kysymys, että miten teitä nukutti ennen kauan odotettua hääpäivää? Nukuitteko sulhon kanssa eri paikoissa/huoneissa vaiko omassa sängyssä? Monta tuntia ehdit nukkua ym.

Me nukuttiin sulhon kanssa äidin vierashuoneessa. Jossain vaiheessa oli ajatus, että toinen nukkuisi rantasaunalla, mutta totesin kuitenkin, että eikös se ole parempi että nukutaan samassa huoneessa, kun ei nukuta kuitenkaan  ;) Saavat muut nukkua rauhassa. No ihana mieheni kuitenkin nukkui kuin tukki, kuten tavallisestikin ja minä pompin vielä puoli neljän aikaan kirjoittelemassa jääkaapin oveen muistilappuja (mietiskelin koko ajan vaan, että mikä on vielä tekemättä). Lopulta taisin jopa kolmisen tuntia nukkua!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me olimme (yhdessä) hotellissa häitä edeltävän yön, koska häät olivat eri paikkakunnalla kuin missä asumme ja vanhemmilleni olin majoittanut ystäväni. Harmitti että häitä edeltävä päivä oli niin kiireinen ja venähti pitkäksi, pääsimme melko myöhään vasta nukkumaan. Nukuimme kuin uppotukit, etenkin minä. Ja kun kello soi aamulla (EN ole aamuihminen) puol ysin pintaan, sai kulta melkein hakea nostokurjen repimään mut punkasta irti. Kun kaaso tuli kampausta tekemään, meinasin nukahtaa pystyyn ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Erittäin hyvin. Jouduin illalla turvautumaan migreenilääkkeeseen ja se takaa aina hyvät unet. Aamulla heräsin kello viisi, juuri ennen kellon soittoa virkeänä ja jännittyneenä. Mieheni oli bestmanilla yötä ja olin yksin kotona.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest Delirium

Me ollaan jo sovittu, että ei nukuta yhdessä edellistä yötä - muuten sulkkiparka ei saa ollenkaan unta ja on ihan kuollut tärkeänä päivänämme  :D Minä kuitenkin teen juuri niin kuin aloitusviesitssä, että vielä puol neljän aikaan muistilappuja ja huolehdin vaan koko yön kaikesta. Toivottavasti olen niin rätti, että nukun makoisasti kunnon unet, mutta se ei ole odotettavissa. Tämä valvoi jo ennen lakkiaisiaankin, kun jänskätti ja tuntui niin ihmeelliseltä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä jäi unet aika vähille, mutta syynä oli se, että me käytiin edellisenä iltana katsomassa Sormusten herran kolmas osa ja se venyi aika myöhään. Seitsemisen tuntia varmaan saatiin nukuttua ja enemmänkin olis voinut nukkua. Aamulla ei olis jaksanut nousta millään. Ja yhteisessä sängyssä omassa kotona nukuttiin kuten muutkin yöt. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me päätettiin sulhon kanssa jo kauan ennen häitä, että häitä edeltävä yö nukutaan eri paikoissa. Ja niin sitten sulho nukkui samassa asunnossa, kuin bestman ja hänen tyttökaverinsa ja mä nukuin kotonani siskonpedillä kaasojen välissä turvallisesti(pikkusiskotkin ja yx ystävä nukkuivat samassa huoneessa) Oli jotenkin tosi rauhoittavaa, ku rakkaimmat ystäväni olivat vieressä koko yön. Nukuin tosi hyvin ja sikeästi koko yön. Aamulla nousin virkeänä ja aloin jännittään päivän kuvioita...  :D

Link to comment
Share on other sites

Minä päätin pitkään ennen häitä ettei nukuttais yhdessä koska minä olin varma että en saa unta ja että mies nukkuisi kuin tukki ja kuorsaisi ja että minua rupeasi ärsyttää.  ;)

Joten nukuin kaason luona mutta aivan oikein en nukkunut juuri yhtään! Mutta oli ihana sitten aamulla, sain ihanaa aamiaista (m.m. mansikoita ja kuohuviiniä!) ja musta pidettiin hyvää huolta. Eilinen iltakin oli ollut hauskaa viininjuontia ja keskustelua.  :D

Link to comment
Share on other sites

Minäkin nukahdin kumman kivuttomasti siinä puolen yön maissa, tosin varsin raskaan päivän (tai no, koko viikon) päätteeksi. Kun sitten avasin silmäni, ajattelin että "No niin, nyt sitten saan pyöriä hereillä loppu yön" sillä yhtään ei enää unettanut. Mutta kello olikin suureksi yllätyksekseni jo lähes seitsemän ja olikin aika herätä  ;D.

Link to comment
Share on other sites

Me nukuttiin ihan "normaalisti" kotosalla, lapsi omassa huoneessaan ja mun äiti olohuoneen sohvalla. Mies nukkui loistavasti parin saunakaljan varmistamana ja minä pyörin levottomasti koko yön miettien vaan, mitä vielä pitää muistaa.... Oli aika inhottava yö :-/ Ja aamulla heräsin ensin hyvin huonotuulisena...kun väsytti niin pirusti  >:( Mutta onneksi olo koheni aamupalan ja suihkun jälkeen!

Link to comment
Share on other sites

Nukuin yksin kotonamme (mies hotellissa evakossa) lähes täydet yöunet. Asiat olivat hyvällä mallilla ja toisaalta väsymys alkoi jo hieman painaa joten nukahtaminen ei ollut ongelma.

Aamusta heräilin melkein tunnin ennen herätyskelloa, mutta ihan pirteänä jaksoin loppuun asti.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Myrskytuuli

Nukuin suhteellisen hyvin huolimatta siitä, että nukuttiin kaikki kolme (minä ja kaksi kaasoa) samassa sängyssä, ja rakas siskoni, joka rötkötti keskellä, nukku melko leveästi... Onneks meillä on iso sänky  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...