Jump to content
Naimisiin.info

Kontula, Sahalahti, Kangasala


Guest mari-emilia

Recommended Posts

Guest mari-emilia

Kertokaahan kokemuksianne häistä Sahaladen Kontulassa. (Nykyään siis Kangasalan puolella). Meillä on varattu ensi kesäksi kaksi juhlapaikkaa, Kontula on toinen niistä. Ja nyt pitäsi alkaa päättämään kumpi me valitaan. Olen kuullut paljon hyvää Kontulasta, mutta myös paljon miinusta. Tien läheisyys yhtenä niistä. Samoin juhlatilan liika salimaisuus. Tulee kuulemma koulun liikuntasalit mieleen... En halua häistäni "liian" hienoa juhlaa, vaan rennot ja intiimit mutta kuitenkin juhlalliset bileet. Toinen paikka taas on maalaismaisempi juhlatila järven rannalla. Eli kokemuksia kaivatann! :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 93
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meilläkin oli Kontula varattuna ensi kesälle, mutta otettiin sitten toinen paikka. Mielestäni se tie siinä ei häirinnyt yhtään. Autoja ei edes kulkenut silloin, kun oltiin paikkaa katsastamassa. Sehän on vaan pikkutie :).

Salimaisuutta vähentää mun mielestä se esiintymislava, johon saa vielä ne verhot sivuille. Samoin upeat korkea ikkunat eivät kyllä salimeininkiä luo. Ainoa, josta mieleeni voisi koulun liikuntatilat juolahtaa, on ne vihreät(?)teipit siinä lattiasa. Olen nähnyt Kontulasta kuvia kun sinne on pöydät pöytäliinoineen ja koristeineen laitettuna ja upea paikka oli.

Me päädyimme toiseen paikkaan, sillä etäisyys kirkolle muodostui lopulta suurimmaksi miinukseksi.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Morzian06

Muutamat ystäväni ovat olleet Kontulassa häissä ja heidän kertomansa mukaan paikka oli saatu oikein nätiksi. Tiellä ei kuulemma ollut liikennettä ja paikka oli muutenkin rauhallinen. Loppujen lopuksi koristeluhan vaikuttaa todella paljon siihen millaiselta paikka juhlapäivänä näyttää.  :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Eli tämmönen paikka kyseessä http://www.kangasala.fi/sivistys/kontula.html

ei mitään kovin hyvää kuvaa näy sieltä, mutta ongelmana vihreät seinät/verhot...

Siellä häitään juhlineet, mitä värejä teillä on ollu?

Vihreä ja keltainen sopisi hyvin, mutta olen aina tykännyt sinisestä ja violetista...tuleeko liian "kamala"?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Meillä on Kontulassa häät 17.6.06. Teemavärinämme on fuksia, vaaleanpunainen ja valkoinen (ja osittain vihreä, esim. pöytien kukka-asetelmissa tulee olemaan ruusujen varsiosaa&lehtiä jonkin verran mukana sekä koristeluun käytetään mahdollisesti myös koivuja). Mielestäni paikkaan sopii monet värit, vaikka siellä onkin vihreät seinät ja verhot. Loppuviimein ei sillä paikan värityksellä ole kauheesti merkitystä, mikäli suunnittelee muun koristelun keskenään yhteensopivaksi ja ei käytä siinä kovin keskenään kirjavia värejä. Tämän olen huomannut kavereiden häistä, sillä yksissäkin häissä, missä olimme, niin tila oli kirkkaan punainen/oranssi ja teemavärinä olivat vaaleanpunainen ja vaaleansininen. Tuossakin tapauksessa varsin vähän kiinnitti huomiota paikan väriin (vaikka se oli räikeä), huomio kiinnittyi enemmänkin koristeluun ja sen yhtenäisyyteen.

Summarum: Mielestäni sininen ja violetti käy sinne hyvin! Anna mennä vaan, jos ne susta hyviltä väreiltä muuten tuntuu. Mekin miettiin aluksi tota violettia, mutta sitten päädyttiinkin fuksiaan. Sitä paitsi jos vihreällä koristelee koko paikan, saattaa siitä tulla liiankin vihreä ja tylsä - ainakin mun mielestä.

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut yksissä häissä Kontulassa ja mielestäni sopii hyvin häidenviettopaikaksi. Tie ei häiritse koska takapihalla voi oleskella. Sali on melko iso joten pöydät saa laitettua sopivan väljäksi. Kauniisti remontoitu paikka, ei ollenkaan liian "jumppasalimainen"

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Älkää pelätkö Kontulaa ja sen vihreää väriä! Paikka on nimittäin todella kaunis ja hyväkuntoinen verrattuna esim. tiettyihin Treen paikkoihin joissa väritys on sinapinkeltaista ja muu varustelu 70-luvulta. Itse aiomme varata Kontulan omiin häihimme, koska tila on kaunis, pyörätuolipotilas-isoisä pääsee paikalle helposti ja se on suhteellisen pienen matkan päässä itä-Tampereesta (n.25min). Tärkein pointti tietysti on se, että se sopii meidän teemaväreihimme eli vaaleanpunaiseen, kermaan  ja vihreään;) Olen myös itse käynyt monissa juhlissa Kontulassa ja todennut paikan toimivaksi.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
:-X Kaikki paikasta jotain tietävät, kertokaahan lisää Kontulasta!  :-X Onko paikka esimerkiksi liian iso 100 hengen häille? Onko paikka esimerkiksi liian kolkko, jos vieraita ei on "vähän" ja mitä sille voisi tehdä. Miten paikkaa vosi koristella? jne.
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Meille on Kontula ollu varattuna jo jonkin aikaa ja nyt aloin miettimään istumajärjestystä jne. Olisiko siellä juhlineilla muistikuvaa tai jopa tarkkaa tietoa kuinka paljon pöytiin mahtuu ihmisiä istumaan?? Muutenkin olisi kiva kuulla miten muut ovat pöydät laittaneet ja koristelleet paikka!! :):-X

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Oon ollut aikoinaan kaasoilemassa ko. paikassa. Noissa häissä oli yhdistettynä pöytiä pitkiksi pöydiksi siten, että "lavalta" katsottuna ne olivat pitkittäin eli ovelta katsottuna poikittain. Pöydät olivat aika pitkiä - ehkä 20 - 25 ihmistä per pöytä??? Vieraita oli muistaakseni noin 150. Hyvoin toimi ainakin tuo systeemi.

Muutenkin paikka on toimiva ja kaunis!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Meille on Kontula varattu alkuvuodelle 2008. Värejä ei ole vielä päätetty, joten jos jollain olisi kuvia Kontulasta pöytineen & koristeluineen, niin olisin hyvin kiitollinen, jos näitä kuvia saisi nähdä.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Kontula on ihan mukava juhlapaikka. Siskon häät pidettiin siellä vuosi sitten talvella ja tunnelmallista oli!  :-X Se tie siinä vieressä ei todellakaan haittaa mitään.

Rakennus on ulkoa tosi kaunis ja sisältäkin se näyttää ihan erilaiselta, kun pöydät on laitettu oikein ja valoja vähän himmenetään.  [smiley=thumbsup.gif]

Ja hintaa en varmaksi osaa sanoa, mutta olisiko ollut jotain 550 euroa viikonloppu talvella.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...