Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelu Oulu / Oulun seutu


Gremlin

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heippa!

 

Laittelin tuossa ainakin seuraaviin pitopalveluihin tarjouspyyntöä:

 

Emc-cafe

Väänänen

Juhlapalvelu Helena

Lempeät eväät

Katukahvila

Patarouva

Oskarin kellari

Pitopata

Lounaskahvila Kirsikka

Kakkutalo

Lounaskahvila Pata

Pitopalvelu Suvi

Uniresta

Hilikku

Pihvitupa

 

Yllättävää kyllä, suurin osa ei vastannut mitään. Liekö katsoivat minun olleen liian aikaisin liikenteessä (häät ensi talvena). Mutta hyviäkin tarjouksia tuli. Nyt arvotaan lähinnä Emc-cafeen ja Väänäsen välillä. Myös Helenan ja Lempeiden eväiden tarjoukset kuulostivat hyviltä! Heittäkääpäs vinkkejä tai kokemuksia kyseisistä pitopalveluista. Erityisesti kuulisin mielelläni Emc-cafesta, sillä siitä ei löydy oikein mielipiteitä!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Järjestin viime lokakuussa eräitä avajaisia Oulussa ja pitopalveluksi valikoitui Lempeät Eväät. Taina on aivan ihana ihminen ja osaa hommansa. Hän oli ihan täysillä mukana. Tarjouspyyntöön tuli vastaus nopeasti ja se oli selkeä. Siinä oli muistaakseni kolme menuehdotusta sekä hyvin eriteltynä, mitä mihinkin tuli (olin pyytänyt huomioimaan erikoisruokavalioita). Ennen tapahtumaan tavattiin Tainan kanssa ja kaikki sujui kitkatta, kuten myös itse tilaisuus. Tainalla on myös silmää esillepanoon ja ihania ajatuksia tarjoilun asettelusta sekä pöydän somistamisesta:) Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli enemmän kuin tarpeeksi. Omien häiden suunnittelua tässä ollaan aloittamassa ja Lempeät eväät kyllä kärkijoukoissa ehdolla omiin juhliin! Hehkutan siksi, että olen aika tarkka ja ranttu akka, joten Taina lempeine eväineen teki todella vaiktuksen tähän naiseen:))

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

marsu123:

Olin viime kesänä Kartanossa synttärijuhlilla, ja voin kyllä kehua ruokaa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Henkilökuntakin vaikutti ihan mukavalta. Hinnoista tai muista järjestelyjutuista ei ole mitään tietoa, kun olin vain vieraan asemassa. 

 

Osaatko sanoa mitä hintaluokkaa tuolla elellään? Me ei olla vielä löydetty juhlapaikkaa.. :( 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tietääköhän kukaan, mistä saisi edullisesti paljon ruokaa, mielellään jotain etnistä, jonka voisi sitten itse järjestää buffet-pöydäksi. Hai Longiin soitin, sieltä tilataan annoksittain Take away-listalta, ja tuntuu että se kävisi liian vaikeaksi.. Haluaisin siis jonkun valmiin ja helpon buffet-pöydän, ilman tarjoilijoita tai edes kuljetusta, kunhan vain saa sitä ruokaa. :D

Ajateltiin tilata jättipitsoja, sen lisäksi tarvittaisiin jotain muutakin..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pitojen Helmestä on sen verran kokemusta, että olen käynyt siellä monen monta kertaa erilaisissa juhlissa ja aina on ollut hyvät ruoat :) olen myöskin tilannut joskus esim voileipäkakkuja paikasta ja tosi hyviä oli! Hinta ei ehkä oo kaikista halvin, mutta minusta hintansa arvoinen :)

Itse Pitojen Helmen porukka on tosi mukavia ja ystävällisiä. Palvelu pelaa, voisin näin siis sanoa.

Link to comment
Share on other sites

Häät on vuoden päästä elokuussa ja kovasti haluttaisi jo pitopalvelujuttuja suunnitella. Alkukesästä laitoin n. 15 pitopalveluun sähköpostitse kyselyä, ja tosi nihkeästi on tullut vastauksia. Bisketistä sanottiin, etteivät tee ensi kesänä häätarjoiluja ollenkaan  :unsure:  Muutamasta todettiin, että olen liian aikaisin liikkeellä, kun taas sitten Väänäseltä tuli vastauksena, että päivä on jo varattu. Otapa tuosta nyt sitten selvää. Järki lähtee!

Link to comment
Share on other sites

Meilläkään ei vielä oo pitopalvelua ja häät vuoden päästä elokuussa. Minua haluttais hirveästi alkaa nyt laittaan niitä  tarjouspyyntöjä, kun sovittiin jo keväällä että syyskuussa aletaan niitä kyseleen. Nyt tietenki sulho tuli flunssaan ja epäilen, ettei se jaksa ainakaan pariin päivään kiinnostua mistään häihin liittyvästä  :girl_sigh:  mutta parempi antaa sen parantua rauhassa ees muutama päivä, jaksaa sitten kuunnella minun hössötystäki paremmin :girl_in_love:  tosin hieman pelottaa, että kaikki hyvät paikat on jo menny ja joudutaan kohta kokkaileen itte.

Mihis kaikkialle niitä tarjouspyyntöjä kannattis laittaa? Bisketin saa unohtaa :girl_sad:  Mutta  oon miettiny että josko Väänäselle, Helenaan (vai oliko tosiaan niin ettei sekään enää vuoden päästä tee?), Oskarin kellariin, Pihvitupaan, Pito Pataan, Birgitta Timoselle, Lempeille eväille, Oulun serviisille ja EMC-kafeelle. Oisko teillä ehdottaa vielä jotain muuta, ja tietenkin jos on joku, jolle ehottomasti ei kannata, niin seki ois kiva tietää :D

Link to comment
Share on other sites

Helenalle soiteltiin, ja kertoi ettei meidän syyskuisia häitä tee. Mutta saattaahan se olla että elokuussa vielä tekee, niin kannattaa soitella :) Täällä roikkuu lopullinen päätös vielä. Aattelin laittaa muutamaan paikkaan vielä pyyntöä.

 

Emc-cafe, Lempeät eväät ja Aalto catering eivät vastanneet tarjouspyyntöön mitään :/ Liekkö päivä sitten jo varattu, mutta olis kiva jonkinlainen vastaus saada... Pitopalvelu Patarouvan ruokien kanssa ei muuten saa tarjoilla omia ruokia, niin jos tällanen on suunnitelmissa, niin kannattaa miettiä sitten jotain muuta pitopalvelua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...