Jump to content
Naimisiin.info

Hääkimpun hinta


Guest Amur

Recommended Posts

Minkä hintainen hääkimppunne on/oli? Eli mihin pitää suunnilleen varautua? Entäs vieheet, onko ne kalliita? Ajattelin käydä jossain vaiheessa kyselemässä hintoja, mutta olis kiva tietää missä hintaluokassa suunnilleen liikutaan.

Link to comment
Share on other sites

Kimpun hinta taitaa riippua aika paljon siitä kuinka ison haluaa ja mitä kukkia siihen tulee. Itse olen ajatellu jotain 50 E:n tienoilla olevaa, mutta saa sitten nähdä kun aletaan kunnolla katteleen kukkia. Sesonkiaika taitaa myös vaikuttaa hintaan, mutta kesällä on onneks helppo saada monenlaisia kukkia. Ajattelin myös säästää siinä, etten osta kukkia Hesasta, vaan vanhalta kotipaikkakunnaltani, jossa asuu vielä äitini ja veli, mikäli kukkien kuljetus saadaan järjestettyä aamulla. ;)

Link to comment
Share on other sites

Meidän kukkaset tulevat maksamaan noin 60 euroa. Tähän kuuluu siis kimppu, heittokimppu ja vieheitä noin 6 kappaletta.

Tästä puuttuu työpalkka kokonaan ja kukatkin ovat tukkuhintaisia eli kukkakaupan katteetkin puuttuvat.

Kukiksi tulee tummanpunaista ruusua, tuoksuköynnöstä ja eustomaa sekä murattia.

Link to comment
Share on other sites

Kimppu 80 euroa, tummanpunaisia ruusuja ja jotain vihreää. Sidotaan semmoiseen risuista tehtyyn renkaaseen (joka ei jää näkyviin).

Vieheet ja morsiustyttöjenkimput 10e/kpl. Niissä on vain yksi ruusu ja jotain vihreää.

Vähän tyyriiltähän tuo tuntu, mutta samoja hintoja esitettiin muuallakin...

Link to comment
Share on other sites

Valuva kalla-ruusukimppuni maksoi 170 euron huitteilla. Hinta taisi tulla niistä kalloista, ne kun ovat aika kalliita ja niitä oli kimpussa monta.

Hups, tulikin pieni muistivirhe... eli kimpun hinta oli 130 euroa ja loppusumma tuli heittokimpusta ja vieheistä. :)

Link to comment
Share on other sites

Aika hurjalta kuulostaa omppupompun kimpun hinta.  Onko ne kallat kuitenkaan hirveän kalliita... minulle on suunniteltu valtikkakimppu kalloista, jossa kalloja olisi n. 5 ja sitten jotain vihreää joukossa eikä se maksaisi kuin noin 40 eur. Tietysti työn osuus valuvassa kimpussa on paljon suurempi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Suosittelen kysymään tarjouksia kukkakaupoista. Itse pyysin tarjouksia ja erot oli aivan törkeen suuria. Esim viehe oli eräässä paikassa 6 euroa/kpl kuin toisessa 2 euroa/kpl. Kannattaa siis harkita tarkkaan. Ja myös maljakot saadaan valitsemastamme paikasta ilman veloitusta vuokralle, kun toisessa ne olisi itse pitänyt hankkia ja kolmas veloitti 2 e/maljakko.

Liz

Link to comment
Share on other sites

Kimpulleni tulee hintaa 80-90e ja vieheet n. 5e kappale. Heittokimpulle tulee hintaa 15e. Hinnat hieman edullisemmat kuin normaalisti kun tulevat tuttavan kautta. ;) Morsiuskimppuni kukkina on valkeat Phaleonopsis orkideat ja oranssit minigerberat. Kimpusta tulee pisaranmallinen, valuva, ehkä hieman epäsymmetrinen. Aika hurjalta tuo hinta tuntui mutta kerrankos sitä elämässä naimisiin menee. ;D Normaalihintaisena tuo orkideakimpun hinta oli päätähuimaava mutta kukka on sulkin lemppari joten pakkohan se on siinä kimpussakin olla. ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulla tulee maksaan morsiuskimppu, heittokimppu, 2 viehettä, 10 tummanpunaista ruusua hiuksiin yht. 70e.

Kimpusta tulee sydämen muotoinen ja siinä on tummanpunaisia ruusuja ja keskeltä roikkuu vihreätä ja jotain sinistä ja seassa on helmiä. Ei pahan hintainen.

Link to comment
Share on other sites

Minun kimppu maksoi 35 e ja morsiustyttöjen kimput 7 e, sekä vieheet 4 e. Kimpussani oli ruiskukkaa, valkoista krysanteemia, mustikanvarpuja sekä harsokukkaa (lisäksi jotain vaaleanvihreää kukkaa). Kimppu oli kaunis. Toisessa liikkeessä samoista kukista tehty kimppu olisi maksanut 70 e. En kysellyt miksi se oli niin kallis, olisiko nyt sitten ollut kyse siitä tekotavasta ja se nostanut hintaa..?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...