Sign in to follow this  
Followers 0
Sonina

Teemana autot

20 posts in this topic

En löytänyt että kukaan olisi tästä aiheesta aikaisemmin kirjoittanut. Olen kovasti yrittänyt miettiä häihimme teemaa, mutta kaikki on tuntunut kovin kaukaiselta ja väkisin väännetyltä. Eilen se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, että autoteema on ykkönen meille. Molemmat olemme kiinnostuneita autoista, mieheni on alalla työnjohtajana ja itse olen hänen mukanaan kiinnostunut autoista. Tiedän jo tarkalleen millaisen hääauton haluan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta viimeisen päälle tuning auto, tiedän että mieheni on innoissaan. Nyt tarttisin vaan ideoita miten voin muuten soveltaa teemaa, kertokaa ideoita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä muutamia kuvia ideointia auttamaan:

Kakun koriste

3887.jpg

Paikkakorttipidike

7712.jpg  

Hääkarkit

ourpolicecar.jpg

Vieraskirja

ka306.jpg

Netistä löytyi jopa Wunderbaum tyylinen hääkarkin vastike  ;D

car.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jostain luin, että paikat oli merkitty tuolieihin kiinnitetyillä pökykapseleilla. Tuunatuista autoista pihalle kuja, joka johtaa juhlatilaan.. Tuo Wunderbaum tyylinen hääkarkin vastine oli kyllä huippu :-X Voishan vieraille antaa hääväreihin sopivat Wunderbaumitkin..

Autonrenkaita voisi ehkä käyttää jotenkin koristelussa.. Maalata sprayllä teemaväreihin sopiviksi.. Boolipöydän jalat voisi rakentaa pinotuista autonrenkaista.. Minirenkaita pöytäkoristeiksi.. Karkkibuffa/ karkkipussit autonrengas karkeista ja autokarkeista.

Autonrenkaan jälkiä kutsuihin, kaitaliinoihin... Onkohan nämä mun kaikki ehdotukset ollenkaan järkeviä ;D

EDIT:

MissMe kertoi toisessa ketjussa:

Toiset häät taas oli ameriikan rautoihin pohjattu.. piha oli täynnä hienoja jenkkejä ja musiikkina oli rokki. Pöydissä oli pikkuelviksiä ja marilynejä käsi kädessä ja pölykapselit joka tuolin selkänojassa kertoivat kenen paikka on missäkin. Villiä. Värit olivat hopeaa ja musta-valko-ruudullista ja tehosteena oli punaisia ruusuja aina jossain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikkei meillä muuten ollut autoteemaa, olimme laittaneet pöydät automerkeittäin (Audi, Jaguar jne.) eli pöydät eivät olleet numeroitu tavallisesti. Vieraista sekin oli hauska yksityiskohta, koska tietävät meidätkin autoihmisinä. Hieman mietimme, jos olisimme käyttäneet pikkuautoja ja pienoismalleja, mutta päädyimme yksinkertaisiin, kehystettyihin kyltteihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuning-autot meilläkin harrastuksena. Kovin vähän vain löytyy näitä tuunattuja autoja. Vanhoja auto aiheita löytyy kyllä useassa eri kategoriassa. Mutta leluautoja toki kait voisi käyttä vaikka pöydissä. Samalla pienet lapset voisivat niillä leikkiäkkin. ;) Meillä oli vaihtoehtona, että olisimme teettäneet kakunkoristeen meidän autosta, mutta se sitten jäi kun emme omaa autoa otakkaan hääautoksi  (:-/) Ja tottakai hääautona voisi olla joku tuuninki peli. Tai jos löytyy useampi vaihtoehto niin voisitte ajaa vaikka letkassa. Lisäksi nämä letkan autot voisivat jäädä juhlapaikalle "näyttelyparkkiin", josta vieraat voisivat ihmetellä ja katsoa autoja

Saanko udella millainen tai mikä tämä sinun unelma hääautosi olisi?  :)

Kuulostaa mukavalta ajatukselta, minulta saa ainakin kannatusta  :-* Harrastus, joka mielestäni sopii myös häihin. Useat saattavat olla erimieltä, mutta pääasia, että itse pidätte.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heips.

miten olisi autoaiheiset nenäliinat kutsujen mukaan tai kirkkoon.

Niitä on hääaiheitten lisäksi www.servettipuoti.fi sivuilla nähtävillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostellaampas vähän. Samalla pari ideaa jotka keksin lukiessani ketjua.

-Boolikulhon voi upottaa parin renkaan sisälle

-Tietyn mallisten vanteiden päälle voi laittaa tuikkuja (kai)

-Hääkarkin kiinnitykseen nippuside

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulossa pöydäksi ladan etuosa joka katkaistaan tuulilasinalkamiskohdasta ja maalataan fuksianpunaiseksi  :o mies ehdotti tätä ja aluksi olin että ei todellakaan, mutta kun hän vähän tarkensi että minkälaisesti se tehdään niin ajatus alkoi kiinnostaa! sitten etuosaan väsätään kiinni kojelaudan tilalle pöytälevy! Auton valoina tomivat "oikeat" valot tai sitten jouluvaloista väsätyt. lisäksi koristeluun tulee samalla sävyllä värjätyt pikkuautot jotka toimivat istumapaikkamerkkeinä. muuten sitten tulee vaan valkoista, hopeaa, vaal.punaista ja kukkasiksi niiden sävyisiä gerberoita ja murattia... ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi idea mitä voi hyödyntää on pölykapseleista tehdyt tienvarsiopasteet, näitä itse nähnyt muutamiakin. Meillä myös autot harrastuksena, tulevat näkymään juhlissa hieman, eli kakunkoristeeksi tulee auto jossa hääpari istuu (löytyy juhlantaika-sivustoilta) sekä hääkarkeiksi meille tulee halvan vanhoja autoja, sekä salmiakki että hedelmäversioita. Ja tietenkin hääauton takalasin teksti: "koeajo suoritettu, renkaat vaihdettu" ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veljeni häissä bestman ojensi sormuksen pienois-rols-roycessa (takakontissa). Autoon oli laitettu  hääkoristeet, eli nauhoilla somistettu. Hääjuhlassa ko. auto oli sitten hääparin pöydällä koristeena. Auto on nyt heillä koristeena kirjahyllyssä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei

tähän oli pakko ottaa osaa.

Meidän kakunkoriste päätettiin melkein ensimmäisenä

kakunkoriste.jpg

koriste löytyi juuri Juhlantaikaa kotisivuilta  www.juhlataika.fi

wedding20car.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpas tätä vähän ylös  :)

Meillä tulee olemaan näkyvillä auto ja siihen liittyvät asiat näkyvillä häissä. Sulhon rakas harrastus  ;D Tällaisia ideoita on tullut esille: Rekisterikilven näköiseksi voi tehdä esim: tienvarsikyltit, paikkamerkit, ruokailuun liittyvät jutut (viinipullon etiketti, ruokalajit). Erilaisia työkaluja (kuten jakoavaimia) koristeluun. Rengaskakku (jos toteutettavissa). Konepelti hääparin pöydäksi. jne.

Lisää ideoita kuitenkin kaivattaisiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bongasin tämän idean jostakin täältä keskusteluista ja ehdotin sitä puolipiloillani sulhaselle, joka innostuikin asiasta.

Ideana on siis, että jostakin vanhasta autonromusta (meille tulee Mini, koska mies entisöi parhaillaan hääautoksikin vanhaa Miniä) leikataan peräpää (siis takaluukku ja vähän kattoa) ja se asetetaan seinää vasten niin, että näyttää kuin auto olisi mennyt seinästä läpi. Auton verhoillusta takaluukusta saa sitten käydä hakemassa esim. boolia tai sitten nuoruusaikojen muistoksi lämmintä kaljaa tai kossua ;)

Ei kuulemma ole automiehille homma eikä mikään surauttaa autoa rälläkällä katki.

Mies keräili nuorempana värikkäitä mopon rekisterikilpiä, joista ajateltiin tehdä boordin tyylinen rivi johonkin sopivaan kohtaan hääpaikalla. Lisäksi tehdään jonkinlainen taulu, jossa esitellään valokuvin hääautomme entisöintiprojektia puhkiruostuneesta romusta museohelmeksi.

Viime kesänä tuttavan häissä tehtiin upea kunniakuja kirkon portaille valtavilla jakoavaimilla ja muilla työkaluilla. Oli tosi vaikuttava näky.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tähän vois hieman liipata ralliaihettakin.

Sukkanauhaa:

Nascar_CH002WHT01_LG.jpg

Hienot kalvosinnapit:

F1

ck105.jpg

Mini

ck185.jpg

Lisää miniä:

ck120.jpg

Hauskat:

ck99.jpg

Vitsit täällä on paljon hienoja:

ck68.jpg

Ja sitten tietty tälläiset kynnet:

tag4040raceday.jpeg

CheckeredFBIG.jpg

Kakkuja:

jengroom.jpg

KidsDaytona0094.jpg

pmsb49.jpg

Namuja:

tcai_a1_cupcake_1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ralliteemaan sopii ainakin hyvin se, että tienvarsikyltit tehdään rallimerkeillä. Esim. meillä ukko askarteli paskarteli kaverinsa kanssa tämmösiä:

gallery_7735_58_177232.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

heiii! mistäs tuommosen kakkukoristeen saa missä nainen vetää miestä (ruutuliput ympärillä) ?? tahtoo tuommosen! ja tahtoo myös tuommosen rallisukkanauhan!!! mistäs semmosen saa? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaan,

näkyykö autot kenekään häissä millään tavalla? Ideoita kaivataan, meilä siis autoteema ei olisi pääasiallinen vaan autot voisivat näkyä jossain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0