Jump to content
Naimisiin.info

Kalevala Korun sormukset ja muut korut (yhdistetty)


Recommended Posts

Onko kukaan valinnut vihkisormuksekseen Kalevala Korun sormusta, jos kyllä, niin minkä sormuksen? Kävin katselemassa Kalevala Korun sormusvalikoimaa netissä ja kauniitahan ne olivat. :-X

Pohdinkin tässä juuri, haluanko sormukseeni ollenkaan timanttia, kun en ehkä niin "timantti-ihminen" ole. Pitää siis harkita...

Edited by -Tiitu-
Kolme ketjua yhdistetty ja otsikkoa muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mä harkitsin vakavasti Kalevala Korun Kaupunkisormusta vihkisormukseksi. Sellaista menin itse asiassa ostamaankin, mutta myyjä (joka oli myös kaasoni) puhui minut ympäri ja olen kyllä tyytyväinen. Hän ensin suostutteli katselemaan myös muita vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin valitsin muun.

Kalevala Korun sormukset ovat kyllä todella kauniita, mutta toisaalta nimi lisää varmasti hintaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest onnellinen

Mulla on se Kalevala Korun yksitimanttinen keltakultasormus valkokultaupotuksella. Ja kaunis on. Eikä siinä Kalevala Korun timanttisormuksessa paljon ilmaa ole verrattuna samanlaiseen massiiviseen ja painavaan runkoon ja vastaavanlaatuiseen timanttiin muilta laatuvalistajilta. Ja hyvällä alennuksella ostimme sormuksen muutenkin.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kihlasormuksena Kalevalakorun Vaasa-sormus, ja vihkisormukseksi mietin tuota Kaupunki-sormusta.

Kun menin sitä kultasepänliikkeeseen kokeilemaan erittäin ystävällinen ja asiantuntevan oloinen myyjä sanoi, ettei hän suosittele ko. sormusta vihkisormukseksi, koska se ei välttämättä kestä jokapäiväisessä käytössä. "Hentorakenteiset kiemurat" saattavat katketa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Bellina

Mulla on Kalevalakorun valkokultainen, 5mm:n (6306)kihlasormuksena ja olen siihen erittäin tyytyväinen.

Samanlainen kolmella upotetulla timantilla olisi kaunis

sitten vihkisormukseksi mutta hinta hirvittää.

Link to comment
Share on other sites

Guest DutchByHeart

Katselin juuri kalevala korun kotisivuja, ja kauniita ovat! En myöskään ole timantti ihmisiä, joten kalevalan ajattomuus ja "puhtaus" miellyttää.

Tiedän ettei Suomessa ole tapana hankkia vihkisormusta miehelle, mutta jotenkin se minusta olisi kiva kummallekkin?? Ja eikös se ole vähän niinkuin muotiinkin tulossa? Haluaisinpa vielä, että molemmilla olisi samanlaiset, niinkuin kihlatkin!  :D

Link to comment
Share on other sites

Mulla on hopeinen Karjaan sormus vihkisormuksena ja ukollani myös Kalevalasormus (nimeä en muista).

Hopeiset otimme siksi, että mä olen kullalle allerginen (tulen miehelleni halvemmaksi ostella koruja), eikä silloin tehty Kalevalakoruja valkokullasta.

Sormus sopii hyvin kihlasormuksen kanssa yhteen ja on kestänyt kaikki nämä seitsemän aviovuotta hyvin. Kämmenpuolen kuviot ovat hieman kuluneet, mutta se kuuluu asiaan.

Ihmiset ovat hieman hämmästelleet simppeliä sormustani, mutta en ole timantti-ihmisiä. Halusin omannäköiseni sormuksen. Timattisormuksen sain kyllä ukoltani viime vuonna synttärilahjaksi. Timantti on tosin niin pieni, ettei sitä huomaan ilman suurennuslasia, siis juuri hyvä mulle... :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest HannaKristiina

Mulle tulee kanssa Kalevalaa.

Sormuksen tuotenumeroa en muista, mutta se on se varsin leveä ja massiivinen --ja hopeaa.

Keltakultaa en ole ikinä käyttänyt ja ko. sormusta (joka on juuri sellainen kuin haluankin) ei valmisteta valkokultaisena. Jossain --oliko muistaakseni Sinisten keskustelussa-- mollattiin valkokultaa kihlasormuksessa, koska se kuulemma 'näyttää hopealta'... itse en jaksa välittää siitä, että hopea on edullisempi materiaali vaan haluan nimenomaan sormuksen, jota on ilo pitää jatkuvasti.

Muita hopeisia? Mitä mieltä?

Link to comment
Share on other sites

Mulla on itsella Kaunis Korun levea hopea sormus kihlasormuksena (ei nayta enaa olevan niiden mallistossa) ja miehellani on Kalevala korun hopeinen kihlasormuksena. Ollaan molemmat tykatty kovasti sormuksistamme. Eivat ole varjanneet tai tummuneet. Vihkisormuksiksi haluamme kuitenkin joko valko-kultaiset tai platinaiset (onko toi muuten sana vai sanotaanko platinasta ??? )

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest Sarianneli
Kalevala Korun sormukset ovat kyllä todella kauniita, mutta toisaalta nimi lisää varmasti hintaa.

Olen kanssasi ihan samaa mieltä!

Itse olen ihastunut Kalevalakorun nro6146 timanttisormukseen ja sehän on hinnaltaan aikas kallis..... :(

Näyteikkunoita katsellessani olen huomannut samantapaisia sormuksia jopa 200-300€ halvemmalla hinnalla. :o

Onneksi tässä on vielä miettimisaikaa! ;D

Link to comment
Share on other sites

Me kävimme juuri eilen valitsemassa sormuksia ja päädyttiin ostamaan sulholle Kalevala Korun Muistojen Päivä -vihkisormukseksi. Sormuksen ulkopinnalle tulee siis kaiverettuna vihkipäivämme roomalaisin numeroin ja sisäpuolelle sitte nimet  :-X Ihastuttiin kyllä molemmat tuohon sormukseen, nyt täytyy toivoa, että sormus pystytään toimittamaan meille ennen hääpäivää, kun ei ole kuin reilu kuukausi aikaa  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Tikru78

Mulle tulee kanssa Kalevala korun vihkisormus, tais olla malliltaa se Uskelan, nimeä en tarkkaan muista, sopii mun mielesta hyvin kihlaani joka on Kalevalan Lampolan kierteet niminen malli.

Link to comment
Share on other sites

Tosi kaunis ja yksinkertainen, muttei kuitenkaan ihan se tavallinen sileä. Ihastuin tuohon heti eikä ole edes karmean hintainen kultaisenakaan (me maksettiin kaiverruksineen jotain 130 euron verran). Vielä olis vihkisormus hakusessa. Timanttia tekis mieli, mutta voivoivoi.. rahaa puuttuu melkoisesti. Ainakin Kalevala-korun kultaiset timanttisormukset on aika arvokkaita. Pitänee tyytyä johonkin vähän edullisempaan. Onneksi kauniita sormuksia on kaupat pullollaan  ;D

Edit toimimaton linkki poistettu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on kihloina Kaunis Korin   8057-sormukset ja samanlainen tilattiin mulle vihkisormukseksi. Kummallakin meistä tuo on ainoa sormus jota voidaan ajatella. Mahtavaa että, tuollainen on tehty.

Link to comment
Share on other sites

miulla on vihkisormus kalevala korun keltakult.johon on upotettu 3 timanttia.2 pyöreää reunoille ja keskelle salmiakkina.mallia en muista kyllä...miehelleni tuli samanlainen ilman niitä timantteja.

unelmieni sormus ja jaksan vieläkin sitä ihastella... :-X  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä tuulettelee unelmiensa sormuksen tänään valitsemassa käynyt morsian! Saan tuon aikaisemmin haaveilemani ja sormeen kokeiltuna se oli vielä tuhat kertaan ihanampi kuin kuvassa! Ei voi kuin hyristä tyytyväisyyttään  ;D Ja hintakin oli loppujen lopuksi ihan siedettävä, riittävästi mutta hyvällä alennuksella.

Nyt kun vielä saisi sen sormeensa...

Link to comment
Share on other sites

Hintakaan ei onneksi ollut sulhon mielestä liian kova... tai sit ei vaan tohtinut sanoa minulle mitään kun lumoutuneena tuijotin sormusta.  :)

Saatii kans hieman alennusta ni sain suuremman timantin 0.2ka, itse en kyllä silmämääräsesti huomannu timanteissa mitään eroa....

Link to comment
Share on other sites

Mulla on Halikon Lampolan ohuempi sormus kihlana.//www.kalevalakoru.fi/catalog/prod.aspx?p=334

Millainen sopisi teidän mielestä vihkisormukseksi?

Olen miettinyt monta eri vaihtoehtoa, mutta ei vielä ole löytynyt mieluisaa. Mulla on aika lyhyet sormet, joten mikään tosi leveä ei käy.  ???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...