Jump to content
Naimisiin.info

Kauniit postimerkit kutsuihin


JD

Recommended Posts

  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kesamorsian07
Ei ainakaan Viiviä ja Wagneria ollut. :-/ Meille ei onneksi tarvitse kuin parikymmentä merkkiä, joten mistään suuresta määrästä ei ole kyse.. Toivottavasti jostain löytyisi!

Uskomatonta, piti mennä http://puoti.pmk.posti.fi/cgi-bin/ncommerc...i=f&sel=101 oikein katsomaan, että onko Viivi&Wagner -merkit loppuneet, kun 8.9. tilasin niitä pinon itse.

Mandanen: Meiltä saattaa jäädä jokunen merkki yli, kun kutsujen määrä tässä vielä muokkaantuu, mutta vielä en uskalla luvata. Eikä valitettavasti jäisi kuin 6 tai 12 kpl, eli ei tarpeeksi kuitenkaan  :( Oletko soittanut Postimerkkikeskukseen asiasta? Ehkä heillä on merkkejä vielä, mutta nettisivuilta ei voi enää tilata? Loputkin oljenkorret käyttöön...

Link to comment
Share on other sites

kesamorsian07, en ole soittanut. Voiskin sen tehdä! :D Ilmoita jos teiltä jää merkkejä yli, jos vaikka silloin sattuisi tarvitsemaan!

Kävimme Joensuussa Sittarissa sekä Ärrältä kysymässä. Sittarissa oli vain kahdenlaisia merkkejä (!) ja Ärrältä sanoivat myös ei-oota, kaikkien Joensuun R-kioskien puolesta.

Äyh, nuo Viivit ja Wagnerit on vaan just eikä melkein meidän tyyliä. Mitäs oon hidas. ::)

Link to comment
Share on other sites

Postimerkkien hinnat on vissiin just nousseet?? jos olis ollu järkevä nii olis ostanu ikimerkkejä vanhalla hinnalla.

no, ei kyse ole ku muutamasta eurosta mut raha on aiha rahaa....

höööh...

Jeps, 5 senttiä heinäkuun alussa. Itse meinasin ostaa merkit silloin, mutta koska niitä ei kuitenkaan paljoa tarvita niin ajattelin asian olla. :)

Link to comment
Share on other sites

Vinkkinä teille jotka olette nyt ostamassa merkkejä kutsuihin. Jos merkit eivät ole ikimerkkejä, kannattaa harkita ostaako samalla myös kiitoskortteihin merkit. Meillä oli kevään kutsuissa sydän-merkit, mutta koska ne eivät ole ikimerkkejä, joudumme nyt kiitoskortteihin lätkimään kaksi merkkiä (sydän + 5:n sentin merkki). Sydän-postimerkkejä oli jemmassa niin paljon, ettei viitsitty uusiakaan merkkejä ostaa. Tämä siis vinkiksi ainakin niille jotka ovat tarkkoja näissä asioissa  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Meillä oli kevään kutsuissa sydän-merkit, mutta koska ne eivät ole ikimerkkejä, joudumme nyt kiitoskortteihin lätkimään kaksi merkkiä (sydän + 5:n sentin merkki). Sydän-postimerkkejä oli jemmassa niin paljon, ettei viitsitty uusiakaan merkkejä ostaa. Tämä siis vinkiksi ainakin niille jotka ovat tarkkoja näissä asioissa  ;)

Myös meillä oli kutsuissa noita sydänmerkkejä ja ostettiin niitä silloin sen verran, että riittävät myös kiitoskortteihin. Me lähetämme kiitoskortit 2-luokassa, joten silloin tuo sydänmerkki riittää yksinään. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille sattui niin ihanasti, että löysimme Postin perusvalikoimasta just sopivat merkit.

Hääjuhlamme vietetään syreeneiden kukinnan aikaan ja jo viime vuonna päätimme, että koristelemme hääpaikan niillä. Häiden teemaväri on muutenkin lila ja hopea.

Joten käytämme kutsuissa ja kiitoskorteissa Postin syreeni-merkkejä. Ne ovat mielestäni todella kauniit.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla on sellanen idea, että lähetämme kortit vihkikuvasta teetetyin postimerkein.

Menemme siis kaksin naimisiin (+lapsi mukana), mutta muutoin koko homma tulee yllärinä kaikille. Hääkuvan/kortin lähetämme vihkimispäivänä ja siten joudumme käymään jo hyvissä ajoin myös kuvauksessa.

Saa nyt nähdä, mutta meillä on perheen piirissä käytetty aika lailla näitä "itseteetettyjä" postimerkkejä muutoinkin (lapsen ristiäiskutsut, edesmenneen vaarin nuoruudenkuvasta mummolle postimerkkejä jne...)

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...