Jump to content
Naimisiin.info

Ehdoton EI-lista omiin polttareihin


Venluus

Recommended Posts

Minun nähdäkseni terveellä itsetunnolla varustettu henkilö ei nimittele muita ja niputa ihmisiä samaan lokeroon tällaisten muutamien lauseiden kirjoitusten perusteella. Se jos joku osoittaa huonoa itsetuntoa, että ei siedä sitä, että ihmiset on erilaisia ja pitää/ei pidä erilaisista asioista (ja vieläpä ilmaisee noita asioita). itseltäni kaasot ainakin kysyivät muutamia juttuja, mitä en ainakaan haluaisi polttareihini ja olivat kiitollisia vastauksistani. Kaikkea hyvää sinulle, Johanna. =)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

te olette todella tylsiä ja kuivia ihmisiä. Jos nyt suoraan saa sanoa, en IKINÄ osallistuisi yhdenkään teidän polttareihin. Ei alkoholia, ei seksivälineitä, ei kaupustelua, ei pukeutumista, ei aamuherätyksiä, ei sitä, ei tätä. HUOH.

Kaiken huippu on muutaman kommentti ALASTOMUUDESTA! Miten helvetissä te kehtaatte olla alasti tulevan aviomiehenne edessä? Huh että tekis mieli kouluttaa neideille, tuleville rouville pari asiaa, nimittäin ITSETUNTO ja HUUMORINTAJU. Jokaisen kuuluu olla kiitollinen siitä, että joku edes järjestää ja maksaa polttarit teille!!

Hei Johanna, kiitos mielipiteestäsi, mutta sallinet minunkin esittää oman mielipiteeni. Omiin polttareihin en haluaisi seksivälineitä, strippareita tai muuta eroottista, kaupustelua, noloa pukeutumista tai muutakaan nolaavaa. Kyse ei ole siitä, ettei minulla olisi huumorintajua tai itsetuntoa. Molemmat ilmoitan "omistavani", mutta huumoriakin on monenlaista ja esimerkiksi seksivälineet ja alastomuus seksuaalisessa mielessä on minun ja tulevan aviomieheni välinen kahdenkeskinen asia, jota pidän niin arvokkaana parisuhteen osana, etten halua jakaa sitä kenenkään muun kanssa, se siitä kehtaamisesta...

Olen ollut polttareissa, joissa ei tehdä mitään edellä mainittua ja silti kaikilla on ollut huippuhauskaa, vaikkei edes alkoholia ole ollut mukana. Joka tapauksessa omiin polttareihin ottaisin mielelläni skumppaa, mutta ei sitä paljoa tarvita, minulle ja minun ystävilleni hauskoja asioita ovat muut jutut. Tietysti toivon, että morsiamet osaisivat osoittaa kiitollisuutta polttareista ja hääjärjestelyavusta kaasoilleen ja muille ystävilleen, mutta silti olen sitä mieltä, että kiitollinen ei tarvitse olla, jos polttarit on järjestetty tavalla, joka ei ole ottanut huomioon morsianta ja hänen toiveitaan.

Mukavia polttarijärjestelyitä ja polttareita silti kaikille, jokainen tyylillään :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Heh, miä oon jo sanonut etteivät tuhlaa rahojaan mihinkään kauneushoitola hössötyksiin ja yötä vasten haluan mökille morsiussaunaan, taikomaan jne :) En baariin!

Ja en pysty mitää benjihyppyä tekee. Armotonta hauskanpitoa ja toki saavat omat jäynänsä ja noloilunsa keksiä :P

Ja tosiaan, ei niitä bileitä tartte alottaa kahdeksan aikaan aamulla. Mielummin sitten venyttää loppipäästä pikkutunneille :)

Sen verran ajattelin puuttua omiin polttareihini ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest MMorsiannn
Me ollaan miehen kanssa samoilla linjoilla omista ja toisen polttareista:

- Ei nolausta

- Ei mitään myymishommia

- Ei mietelauseiden, avioliittoneuvojen tms. keräämistä

- Ei typerää pukeutumista

- Ei seksiväline tms. esittelyjä

- Ei strippareita, eroottista hierontaa tms.

- Ei extreme-lajeja eli benji-hyppyä, sukellusta tms.

- Ei baareilua

- Ei yletöntä ryyppäämistä

Mitä sitten haluatte tehdä polttareissa? Mennä elokuviin tai jumalanpalvelukseen?

Mun mielestä ainakin kivat polttarit on sellaiset missä juhlakalu (+ muut) oikeesti viihtyvät, rentoutuvat ja pääsevät tekemään yhdessä jotain hauskaa, esim. urheilemaan (yleisurheilukisat, rivitanssi, tankotanssi tms.), ajamaan cartingia, pelaamaan värikuulasotaa, järjestämään jonkin teema/roolileikkipäivän, keilaamaan, (mini)golfaamaan jne. Riippuu tietysti ihan mieltymyksistä... Itse tykkäisin edellä mainittujen lisäksi esim. jostain kylpyläviikonlopusta hemmotteluhoitoineen muutaman parhaan kaverin kanssa tai rennosta mökki-illasta erilaisten seurapelien, singstarin, hyvän ruuan ja juoman parissa smile.gif. En ymmärrä miksi polttareissa pitäisi nolata juhlakalu tai örveltää jossei normaalistikaan vapaa-aikana örvellä huh.gif .

Täytyy kuitenkin ehdottomasti muistaa että polttarit on siis POLTTARIT. Joten miks edes haluaa polttareita ollenknaan jos vaan haluaa rentoutusta ja keilaamista? :D Ei sitte mitään järkeä, polttareiden kuuluu olla ikimuistoiset erilaiset juhlat!

Link to comment
Share on other sites

Nyt kun tarkemmin mietin että mitä en haluaisi polttareihini, tuli listasta seuraavanlainen:

- EI manikyyriä/hemmotteluhoitoa/muuta lässynläätä

- EI morsiussaunaa (vois kai se olla huvittava kokemus, mut kiitos ei)

- EI rentoa lässynlääyhdessäoloa vaan kunnon menoa ja meininkiä!

- EI mökkeilyä

- EI polttareita ilman alkoholia - pahin painajaiseni!

Mä kai kuulun siihen vähemmistöön joidenka mielestä polttareissa kuuluu örveltää ja heilua pellekostyymissä ympäri kyliä ja myydä kortsuja. Toivottavasti kaasoni on tulkinnut minut oikein... Polttarit vasta edessäpäin jotenka mielenkiinnolla odotan. En kyllä vedä hernettä nekkuun muuten kuin silloin jos joudun olemaan kuivin suin ;)

Just niin! Hyvä asenne! ;D Samaa mieltä.. Tää pn vaan elämää ja kerranhan sitä naimisiin mennään! ei liian nössö saa olla.. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Minulle ehdoton nounou on käärmeet ja kaikki niihin liittyvä. Pelkään _hysteerisesti_. Kaasot tämän tietävät eivätkä käärmelandiaan vie :D

 

Kaikki muu onkin kyllä. Mulla on korkeanpaikankammo ja ahtaanpaikankammo ja monta muutakin isompaa kammoa, mutta jos ovat mulle benjihypyn ostaneet niin saletisti hyppään ! Ne on voitettavissa olevia pelkoja. Kunhan kaikki on turvallista, niin antaa mennä vaan.

Link to comment
Share on other sites

EI:

-strippareita tms

-mitään LIIAN extremeä: benji yms. Pelkään korkeita ja ahtaita paikkoja. En myöskään halua mitään uimiseen liittyvää, pelkään uida järvessä :girl_haha:

-liian kiireistä aikataulua

-nolaamista

 

KYLLÄ:

-hauskaa ja erilaista yhteistä tekemistä esim. värikuulasota!

-mökki ja sauna käy!

-skumppaa, paljon!

-voin pukeutua, mutta ei mitään typerää: esim. sukupuolielin yms.

 

Polttarit ovat yhtä ikimuistoinen päivä kuin hääpäiväkin. Polttaripäivä vietetään tärkeiden ystävien kanssa :)

Muokattu: , käyttäjä: Manskuinen
Link to comment
Share on other sites

EI:

- rahan/ elämänohjeiden tms. kerjuuta tai mitään julkista nöyryyttämistä (pukeutuminen yms. hauskanpito ok, mutta joku raja pitää olla :D)

- ei mitään liian extremeä (benjihyppykin menis vielä, kun ei olis eka kerta, mutta laskuvarjohyppyä tms. ei missään nimessä)

- ei baaria, siellä ehditään käymään muutenkin, ja haluan oikeesti viettää aikaa ja jutella kaikkien polttareihin osallistuvien kanssa, baarissa se menee helposti siihen, että tanssitaan ydinporukalla

- ei eroottista hierontaa tms., mitä laskisin pettämiseksi

 

KYLLÄ:

- stripparit ja muut pikkutuhmat jutut jeejee! :D

- aktiviteettiä ja jotain itsensä ylittämistä, ehkä uuden urheilumuodon tms. kokeilua

- mökki olis jees!

- perskännit kiitos!

Link to comment
Share on other sites

Jos mulle ois järjestetty polttarit, mun nounou-lista ois:

 

-ei morsiussaunaa

-ei mökkeilyä

-ei mitään tympeää myyntihommelia lehmäpuvussa

-ei rauhallista yhdessäoloa

-ei kylpylää/kylpylähoitoja

 

Jees-lista ois:

-Benjihyppy ja muuta tuon kaltaista, kyllä kiitos

-paljon viiniä! Etenkin kuoharia :P

-hyvää ruokaa

-kunnon meininkiä, siis että tehdään oikeesti jotain mitä ei yleens tehdä

-mulle käy myös loppuillasta tanssiminen, tai karaoke :D

 

Mä oon loppuelämän katkera mun miehekkeelle, ku hän oli saanut värikuulasodan, ruokailun, kaikkia hauskoja pelejä, ilmaista viinaa jnejne. Mä en saa ees polttareita :girl_cray2:

Muokattu: , käyttäjä: JennyH
Link to comment
Share on other sites

En tahtoisi tehdä mitään niin extremeä että oman hengen puolesta pitäisi pelätä.Seksiväline-esittelytkään ei ehkä ihan ois mun käsitys hauskasta ajanvietteestä.Muuten ei suurempia nounoujuttuja ole,jos saan polttarit niin kiitollinen olen mistä vaan mitä saan ystävieni kanssa tehdä ja mitä ovat jaksaneet mua varten järjestää :)

Onpa kurjaa JennyH jos et saa polttareita!Ehkäpä vaan salailu on onnistunut hurjan hyvin ja et itse tiedä että sellaiset ovat tulossa?

Link to comment
Share on other sites

Äh. Mun kaasot asuvat niin kaukana (650km) ja ovat molemmat kahden pienen lapsen äitejä, niin päädyttiin siihen ratkaisuun jo pari vuotta sitten, että kellekään meistä (ollaan vuorollamme oltu toistemme kaasoja) ei järkätä polttareita, koska se ois niin kauheeta säätöä. Ollaan kyllä nyt puhuttu rouvapolttareista, että jos ne sit tulis.

Mulle vaan nyt häiden alla tuli sellainen olo, et voi kun ois mullakin ollu ne polttarit, kun mies kertoi omistaan... Mut tosiaan, ihan oma moka, ku aikoinaan suostuin tuohon sopimukseen :D Turha valittaa enää.

Link to comment
Share on other sites

Nii joo, ja yks vaatimus mulla oli, että ei liian aikaista heräämistä :D Oon niin aamu-uninen, että ei ainakaan ennen kello yhdeksää saa kukaan olla repimässä mua sängystä ylös :D Mut lähinnä haluun polttaripäivältä, että kaikilla olis hauskaa, ja päivään sisältyis hauskanpitoa ja juttelua porukalla, jonkun uuden jutun kokeilua, hyvää ruokaa ja ryyppäämistä :D

Link to comment
Share on other sites

Toivottavasti saat JennyH rouvapolttarit! :)

 

Minusta olisi kyllä kurjaa, jos en saisi polttareita. Ne ovat kuitenkin mm. hyvä "tekosyy" saada läheiset tytsät kokoon :) Satuin muissa asioissa näkemään ketjun 

Polttarit vain toiselle puolisoista ja siellä ehdotettiin mm. hemmottelupäivää (vaikka yksinään).

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei ollut ei-listaa. Toki toivoin, ettei mua pueta muka hassuihin vaatteisiin ja laiteta myymään kortsuja Kauppatorille, mutta en tehnyt kaasolleni mitään sen kummempaa listaa, koska luotin siihen, että hän tietää millainen ihminen olen.

Polttarit olivat oikein onnistuneet ja kivat. Vietimme päivän piknik-risteilyllä, jossa minulle oli varattu pieniä tehtäviä, jonka jälkeen istuimme rennosti eräässä ravintolassa iltaa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä en haluaisi mitään turhan extremeä sillä en todellakaan ole mikään "seikkailijaihminen" (pelkään korkeita paikkoja ja kovaa vauhtia, jo huvipuisto on mulle melkoinen seikkailu), tai ainakin pitäisi saada kunnollinen palautuminen kokemuksesta jottei polttareista jäisi mieleen vain pelko ja ahdistus! Eli benjihypyn jälkeen olisi rentoutumista kauneushoitolassa kuohuviinin kera  :girl_dance:

 

En myöskään haluaisi esiintyä ihmisten edessä tai joutua nolaamaan itseäni, joten perinteinen "pukeudun lehmäksi ja kerään pusuja eroottisella tanssillani" ei olisi mun juttu. 

 

Ei myöskään liikaa alkoholia mulle, sillä en tykkää juoda kovin suuria määriä. Jos tavoitteena olisi juottaa mut humalaan en osallistuisi koko polttareihin. 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

EN HALUAISI:

 

-Mitään extremeä, jotain jännää, spesiaalia, kuten benji-hyppyjä tai kuumailmapallolla matkustamista tai jotain muuta "hurjaa", en vaan uskalla :D

-Liian monimutkaisia jossa pitää juosta joka paikkaan

-Suurta rahanmenoa keneltäkään!

-Kauas matkustamista

-"Hassuksi" pukeutumista esim. kaupungilla ja tuntemattomien miesten puhelinnumeroiden keräily tai muu vastaava

 

HALUAISIN:

 

-RENTOA yhdessäoloa

-Pienet ja intiimit

-Mökkeilyä ja saunomista, joihin voidaan liittää jotain morsiustaikoja tai muuta

-Jotain urheiluun liittyvää; tanssia, leikkimielinen triathlon, joku hauska temppurata

-Että rahaa ei mene paljon ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...