Jump to content
Naimisiin.info

Ouluttaret 3


Allunga

Recommended Posts

Prinsessahäät2013: Mistä tilasit kutsut englannista? Oliko millanen ero hinnassa verrattuna suomen hintoihin? Me tässä pähkäillään, että tilataanko tuolta perinteisestä paikasta Now & Forever vai tehdäänkö kutsut itte. Ulkomailtakin vois tilata, jos löytyis joku hyvällä valikoimalla oleva nettisaitti.

Link to comment
Share on other sites

Marsu78: Kutsukortit on suunniteltu vistaprint nimisellä firmalla, painavat kutsukortit ulkomailla, ja tarkistin asian ei englannissa vaan tilatut tuotteet painetaan Hollannissa. Käyppä tutustumassa vistaprint.fi ja sieltä kutsukortti pohjiin. Löytyy monenlaisia, hinnat näkyy ja paljonko tulisi postituskuluiksi. Suurinpiirtein samanhintaiseksi minun mielestä tulee kuin askartelemalla itse. :girl_pinkglassesf: Riippuu tietenkin siitä kuinka paljon käytät rahaa askartelutarvikkeisiin, teetkö yksinkertaisia kutsuja vai esim pitsiä...tms. Vistaprintin hintaluokka melkein sama kuin now&foreverin jotkut kutsukortit jopa halvempia. Ja me saatiin ainakin kirjekuoret samaan hintaan. ( Riippuu minkä kokoisia kutsukortit on ) :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täälläkin yksi ensi kesän morsian Oulusta. :girl_in_love:

 

Meillä on häät 20.7.2013. Suunnitelmat on ihan alkutekijöissään, kirkon varasin vasta tällä viikolla...Oulujoen kirkossa astellaan vihille. :gpari:

Jatko on sitten vielä vähän auki. Vieraita tulee vihkimiseen vain n. 20, molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen/puolisoineen. Mennään joko ravintolaan syömään tai yritetään saada Jäälin maja juhlapaikaksi ja heidän pitopalvelultaan ruoka...kakkukahvien aikaan + illan juhlintaan sitten kaverit (n. 30hlöä) mukaan kans, jos tuo juhlapaikka saadaan. Jos se on jo varattu meidän hääpäivälle, niin sitten yritetään varata se jonnekin loppukesälle/alkusyksylle ja pidetään kavereille juhlat erikseen grillibileiden merkeissä. :)

 

Huomenna alan soittelemaan tuota juhlapaikkaa, itelleni kampaajaa (+meikkiä?) ja puvun sovitukseen aikaa.

 

Olettekos muuten huomanneet, että Oulun Koru järjestää Maikkulan kartanossa 13.4 sormus- ja koruesittelyn? Mukana oli ainakin Tillander, Sandberg, Lumoava, Kalevala Koru jne. Ja myös Huovisen Leipomo on kakkuineen mukana. Me ollaan menossa tuonne, jos vain lapsenvahti saadaan. :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

^ Klo 11-16 :)

 

Oulun Korun nettisivuilla lukee näin:

 

"Perinteinen vihki-, kihlasormus ja timanttikorunäyttely Maikkulan Kartanon Liiterissä La 13.4.2013 klo 11-16.00

Paikalla Sandberg, Tillander, Kalevala Koru, Kohinoor, Ailio, Hel-koru ja Lumoava.

Mukana myös Huovisen Leipomo kakkuineen.

Tervetuloa!"

Link to comment
Share on other sites

Nyt on ostettu osa herkkubuffaan tulevista karkeista...Käytiin miehen kaa tänään stoccalla hakeen 1,5kg vaahtokarkkeja ja irtokarkkeja yli kilo... :girl_haha: Kaapissa on jo sydän tikkareita ja purkkaa...pihlajanmarja karkkeja...ässämixejä ja hedelmäaakkosia..vielä pitäisi toukokuussa haaparannasta karkkikaupasta ostaa jotain salmiakkia, lakritsia ja suklaa karkkeja :girl_dance:

 

Ja tietenki sipsit ja popparit pitää ostaa, jonku verran jo hamstrattu :girl_drink1:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Pitääpä kuitata jotain tänne ketjuun kun kerta oululainen oon :) 

Minua kosittiin tuossa juhannuksena synttäripäivänäni ja häitä olis tarkoitus viettää vuoden päästä, kesällä 2014. Mitään ei oo kyllä vielä varattu eikä päivää päätetty ja koko vihkimisen ja hääjuhlan muotokin on vielä ihan sumun peitossa... Josko tässä joku ilta sais kampitettua sulhasen neuvottelupöydän ääreen! 

 

Olen syksyllä kolmatta kertaa kaasona, joten jottain on jo hihassa juhulajärjestelyjä mietittäessä. Mutta saapa nähdä mitä valintoja tulee tehtyä omien juhlien suhteen. Tällä hetkellä mielessä ois aika yksinkertainen vihki/juhlatilaisuus koktail-meiningillä jossain keskustassa / sen liepeillä. Kirkkokin on vielä kysymysmerkki, sulhanen saa päättää siitä. Minulle riittäisi ihan siviilivihkiminen.

 

Oman mekkoni aion ommella itse, joten siitä varmaan syntyy aika mielenkiintoinen taistelu... :D Löysin jo sopivan mallinkin, kuinkahan aikaisin sitä kannattas alkaa tehdä kun sormia jo syyhyttäis kovasti! Tästä laitan varmasti juttua käsityöblogiini ja voin sen sitten aikanaan linkittää kaikkien näkösälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Jes, hääpäivä lyöty lukkoon: 12.7.2014 :) Nyt sit äkkiä valkkaamaan juhlapaikkaa... Pienellä pienellä budjetilla pitäs mennä ku hyppäsin työelämästä opiskelijaksi tuossa syksyllä. 

Häämekko on jo alotettu, en ompelekaan sitä vaan kudon (neulon)! Malli on Modasta, mutta taidan paljastaa millainen vasta kun se on valmis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jes! Meillä on vihkijä!! Tänään soitti nainen oikeustalolta ja lupasi tulla lauantaina töihin  :grin: Tämä mua eniten jänskätti, että pitääkö oikeesti oottaa pääsiäisen yli kunnes saa tietää vihkimisestä (kuten maistraatista sanottiin). Hurraa!! Mulle on tärkee että vieraat pääsee todistamaan vihkimistä ja onhan se hieno juhlan aloitus.

Yks juhlapaikkakin on hääpäivälle nyt alustavasti varattu, vielä pieni mietintä päällä mutta eiköhän me se oteta.

 

Ja kohta pitäs postissa tulla kahet kengät sovitettavaksi ja sata timangia häämekkoon... Jo vain näistä häät tullee! :give_heart:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Unenvarjo, missä teillä on juhlat? Hyvän päivän valkkasitte ;)

 

Omista suunnitteluista, kaikki alakaa olla pikkuhilijaa aika hyvällä mallilla. Ainoo mitä vielä arvotaan on musiikki, onko saumaa hommata bändiä vai ei. Mies saa hoitaa sen.

Kampaamon ja valokuvaajan sain sumplittua juhlapäivälle, kaks ressinaihetta vähempi :) Häämekko alkaa olla jo puolivälissä, neulottu osio on melkein valmis. Stten pitäisi vielä ommella alumekko, kankaat on hommattu mutta varmaan vasta lähempänä kesää alan tekemään sitä. Ja ihan lopuksi pitää kiinnitellä dimangit.

 

Kengät on vähän kysymysmerkki, tilasin Brandokselta kahdet sovitettavaksi ja otin toiset (http://www.brandos.fi/ivory/helen-off-white/a43019), nyt jänskättää onko noi liian korkeat kuitenki... tosi hyvältä ja tukevilta tuntuu jalassa, mutta kuinka sitten lie useemman tunnin jälkeen? Pitää ottaa jokku tossut varalle :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Herätellään ketjua. Täällä uusi (etä)Oulutar. Itse olen kasvanut Oulussa, mutta nyt 8 ( :girl_impossible: ) vuotta asunut toisaalla. Mulla ei ole missään vaiheessa käynyt mielessäkään, että häitä vietettäisiin jossain muualla ja miehelle Ouluhäät olivat onneksi ok. :) Meillä häät ovat luultavasti vasta tammikuussa 2017, ellei sitten päätetäkin pitää niitä aikaisemmin. Joka tapauksessa nythän on täydellisen hyvä aika aloittaa hääsuunnittelut. :grin: Rakastuin Oulunsalon Peuhuun ja se on tällä hetkellä ehkä ykkösvaihtoehto juhlapaikalle. Mulle on tärkeää, että paikalla voi pitää siviilivihkimisen sään salliessa ulkona tai sisällä, ja tuolla onnistuisi molemmat kivasti. Mun haaveet kirkkohäistä Oulujoen kirkossa kaatuivat viimeistään pari vuotta sitten, kun mies erosi kirkosta (sillä ei ollut mitään vaikutusta asiaan, että itse erosin jo vuonna 2008). :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu myös yksi Oulutar! Häät ovat elokuussa 2016 eli aikaa suunnittelulle onneksi vielä on hyvinkin! :) Kirkosta en ole vielä varma ja juhlatilaa en ole edes kerennyt ajattelemaan :D

Olen asunut kokonikäni Oulun lähikunnissa, Haukiputaalla ja Kempeleessä, ja nyt aikuisiällä muuttanut vihdoin itse Ouluun.

Link to comment
Share on other sites

sannalol, jos itse menisin kirkossa naimisiin, niin valinta olisi Oulujoen kirkko, tosi kaunis ja hyvä akustiikka. Kannattaa käydä tutustumassa noihin, kirkkoihinhan pääsee sisään ilman mitään syytä. Vihkipapin pitää olla (käsittääkseni) omasta kotiseurakunnasta, mutta kirkko voi olla mikä vain. Teilläkin on aikaa omiin häihinne, niin hyvin ehtii tutustua paikkoihin. :)

Link to comment
Share on other sites

sannalol, jos itse menisin kirkossa naimisiin, niin valinta olisi Oulujoen kirkko, tosi kaunis ja hyvä akustiikka. Kannattaa käydä tutustumassa noihin, kirkkoihinhan pääsee sisään ilman mitään syytä. Vihkipapin pitää olla (käsittääkseni) omasta kotiseurakunnasta, mutta kirkko voi olla mikä vain. Teilläkin on aikaa omiin häihinne, niin hyvin ehtii tutustua paikkoihin. :)

Kiitos vinkistä! En ole koskaan Oulujoen kirkossa käynyt, mutta tosi moni tuntuu haluavan sen vihkikirkokseen joten pitääpä käydä tsekkaamassa! Tuomiokirkko taitaa meidän 70 hengen häihin olla liian iso(?), mutta olemme myös ajatelleet Kempeleen vanhaa kirkkoa joka on kyllä sisältä tosi kaunis, vaikkakin ulkoa aika yksinkertainen, Haukiputaan kirkko on myös yksi vaihtoehto, mutta pelkään että se on turhan kaukana :o

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ilimottauvumpa oulutarten joukkoon mukkaan! ;) Meillä on häät elokuun 2014 lopussa. Vihkiminen on alkuperäisen (asumme 600 km päässä) kotiseurakuntani kirkossa ja juhlat ravintola Arttelissa. Myös mies on suht läheltä Oulua kotoisin, joten pähkäiltyämme aikamme päädyimme kotiseutuhäihin nykyisellä asuinseudulla pidettävien häiden sijaan. Täällä olisi kyllä ollut parempi valikoima juhlapaikkoja, mutta hinnatkin sitten tyyriimmät. Artteli täytti tärkeimmät toiveet eli kulttuurihistoriallisesti arvokas vanha rakennus ja koko porukka (n. 90) mahtuu (silti) samaan tilaan. Nyt jälkeenpäin ajatellen myös sijainti lähellä keskustaa (mutta silti rauhallisella puistomaisella alueella) on hyvä juttu, koska vieraat voivat vaikka kävellä hotelliin hääjuhlan päätyttyä. (Alun perin ajateltiin siis maalaishäitä.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...