Syysmorsian2019

Millä välineellä suunnittelette häitä?

7 viestiä aiheessa

Miten te suunnittelette häitä? Minulla vasta juuri alkaa suunnittelu ja syksyllä 2019 juhlitaan häitä, ja olen luonnostellut vieraslistaa ja suunnitelmia ihan ruutupaperille, mutta olisi kiva nyt saada joku pysyvämpi ratkaisu! Onko teillä hääkansioita? :) Vai käytättekö jotain sovellusta? Mikä olisi hyvä? :) :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on ollut käytössä Tahtoo :) Siitä olen tykännyt tosi paljon. Siellä on samassa paikassa budjetti, vieraat, pöytäjärjestykset, to do -listat ja ihan kaikki mahdollinen. Sitä on ollut tosi helppo käyttää ja ei tarvi enää vihkoja :) 

Ei tosin taida olla simmoista puhelimelle ladattavaa sovellusta, vaan toimii selaimessa, mutta toimii kyllä hiensti puhelimellakin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otin itse käyttöön myös tuon Tahtoo ohjelman/sovelluksen tai miksi sitä nyt ikinä kutsutaankaan. Näppärältä vaikuttaa. Ei ainakaan tarvi huolehtia papereiden hukkumisesta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tein dokumentteja Google docsiin. Jaoin kaikki häihin liittyvät tiedostot miehelle, ja lisäksi oli helppo lähettää tiedostoja myös kaasoille (vieraslista, to do-lista, koristeluohjeet, ohjelma...) muokattavaksi ja katsottavaksi. Kaikki pysyivät näin helposti tilanteen tasalla kun kaikki pystyivät tarkistamaan ajankohtaisen tilanteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia vinkistä, aloin myös käyttää nyt sitten Tahtoo :ta ja tämä on aivan upea! On kyllä ilo suunnitella häitä näillä työkaluilla :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin käytössä Tahtoo, koen helpommaksi kun kaikenmaailman wordien ja excelien kanssa säätämisen vaikka mies kyllä ammattinsakkin puolesta on ihan haka noiden käytössä muttakun minä en :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on myös tuo Tahtoo ja olen tykännyt tosi paljon! Sitä on nyt muutaman kuukauden aikana myös uudistettu paljon ja saa esimerkiksi merkattua maksut osissa. Mekin olemme maksaneet paikan varausmaksun jo, mutta loppu maksetaan juhlan jälkeen, niin näyttää paremmalta, kun näyttää siltä, että on saanut hoidettua asioita :D Ennen tuota mulla oli jokin vastaava jenkkiversio, mutta mua ärsytti ne valmiit budjettijutut, joita piti muokata paljon, että sai omanlaisekseen, kun suomalaiset hääkäytännöt ovat hyvin erilaiset. Ei taida monellakaan suomalaisella olla harjoitusillallisia ennen häitä :rolleyes: Tahtoossa on otettu huomioon kaikki olennainen ja sieltä löytyy myös vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään