Jump to content
Naimisiin.info

Sukkikset vai stay-upit?


Guest Lumimorsian05

Recommended Posts

Guest Lumimorsian05

Ajattelin laittaa hääpukuni alle sukkikset (tietty juhlavammat). Oon nyt saanut jotenkin sen käsitykset, että _pitää_ käyttää stay-upeja. En käytä niitä muutenkaan ja talvella ne tuntuisi jotenkin aika kalsealta vaihtoehdolta. Oonko ihan outo ja poikkeava, jos laitan sukkikset? Ei tää oikeesti ole tärkeää, mutta kiinnostaa vaan muiden mielipiteet  ;).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itse olisin halunnut laittaa puvun alle nimenomaan sukat ja sukkanauhaliivit, mutta en siihen hätään ehtinyt löytää sopivia (valkoinen väri ei käynyt kun puku punainen), niin jouduin tyytymään stay up-sukkiin.

Sukkahousut ovat mielestäni jotenkin... seksintappajat  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mä haluaisin stay upit, mutta ne jotenkin jännittää mua... (Näen ne pyörimässä nilkkojeni ympärillä, vaikka niinhän ei kai käy kun on sukkanauhat...)

Sukkikset on erotiikantappajat (vaikka litistävissä on puolensa).

Mieluiten olisin sään salliessa sukitta.

Link to comment
Share on other sites

Guest Höpöpupu

Niitä stay-uppeja kannattaa kokeilla etukäteen. Niissä on sellanen silikoninauha joka estää sukan valumisen, ainakin teoriassa. Mulla ne toimii, mutta kannattaa varuilta kokeilla.

Link to comment
Share on other sites

Eihän ne sieltä näy että kummat sulla on jalassa. Itse suosin stay-upeja koska vihaan valuvia sukkahousuja (en ole vielä tähän ikään mennessä löytänyt paikallaan pysyviä sukkiksia). Ja omissa häissä olin ilman mitään sukkavirityksiä.

Link to comment
Share on other sites

Itse ostin sukkanauhaliivit ja sukkanauhaliivisukat koska a) ovat jotenkin juhlavammat kuin sukkahousut ja B) minulla on huonoja kokemuksia sekä sukkahousuista että stay-upeista jotka lähtevät valumaan alaspäin kesken juhlatilaisuuden (minulla on aika pitkät ja hoikanlaiset koivet joten sukkahousujen haaraosa jää yleensä liian alas ja stay-upit taas eivät ole reidestä riittävän kireät).

Ilmeisesti noita sukkanauhaliivisukkia ei kauheasti käytetä koska minulle ainakin myyjä vielä erikseen huomautti että nämä ovat nyt siis sukkanauhaliivisukat ja halusitko sinä ihan tosissaan juuri tämmöiset? Vähän kummastutti, kai minä nyt nyt lukea osaan  :o

Link to comment
Share on other sites

No niin, siis mullahan ongelma on seuraavanlainen;

Jos mulla on stay-upit, niin niissä oleva silikoni nauha aiheuttaa punaisia näppylöitä ja hirveen kutinan, jos iho yhtään hikoaa!!! Joten, kaikki stay-up morsiamet, testatkaa ensin vaikka kävelylenkillä, miten ihonne reagoi! Yllätys oli mulle melkoinen.

Ja sukkahousut; tanssiessa yms. tulee varmaan aika kuuma. Muutenkin morsiuspuvut ovat aika paksuja, joten enpä taida sukkiksienkaan puolelle kallistua; ei oo kivaa olla perse hiessä koko päivää, ja mahtaa aromitkin tuoksahtaa aika vahvasti sulkin nenään, kun illalla vihdoin hikoiluttaja-sukkikset hääsviitissä riisutaan...  :P  yöks!

Link to comment
Share on other sites

Sukkikset oli, stay upit laukussa mukana varalta...

Joku sanoi sukkiksia seksin tappajiksi, niin ma sanon, etta ei ole enaa mitaan tapettavaa siina vaiheessa kun viimein juhlan jalkeen hotellille paasee  ::) Ja samasta syysta, siis paivan rankkuudesta ja pituudesta johtuen, suosittelen valitsemaan jotain mukavaa ja laittamaan seksikkaampaa mukaan vaikka haamatkalle :)

Link to comment
Share on other sites

Mä inhoan sukkahousuja yli kaiken, ne puristaa ja kiristää ja hiertää. Talvisin käytän ihan arkenakin stay-uppeja,  vaikka niiden sanotaankin aiheuttavan suonikohjuja..  ;D Stay-upit pysyy kyllä (ainakin mulla) ihan hyvin jalassa, eikä lähde valumaan (ellei ole laittanut paljon kosteusvoidetta kroppaansa). Tosin niitäkin on monenlaisia.. Hääpäivänä laitan sukkanauhaliivit ja sukat, sillä ne ovat juhlavammat ja mukavammat jalassa kuin stay-upit tai sukkikset. Käyttäisin niitä arkenakin jos raaskisin.  :D

Link to comment
Share on other sites

Sukkauhousut ei kyllä mun mielestä ole mitkään seksintappajat - ei siinä miestä paljon kiinnosta, mitä on päällä, kun homma on siinä pisteessä ;).

Enemmän muakin noissa sukkahousuissa ärsyttää tuo valuvuus. Itse olen melko isokokoinen, ja liian pienet sukkikset jäävät puolitankoon ja liian isot taas valuvat. Ärsyttävää. Mulla oli yksi hyvä ja halpa sukkismalli vakiona tuossa aiemmin, mutta nyt olen laihtunut sen verran, että nuo eivät enää varmasti istu niin hyvin.

Mietin vielä koko kuviota...

Link to comment
Share on other sites

Guest Panda Panda

Mä kertakaikkiaan inhoan sukkiksia  >:(

Eli mun valinta on aina joko Stay-upit, ja aina välillä sitten nuo sukkanauhasysteemit.

Onneksi jokainen voi itse valita mitä päälleen pistää... tuo siis vain mun mielipide  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest December_Bride

Mä VIHAAN sukkahousuja, joten nykyään on sekä arki- että juhlakäytössä sukkanauhaliivit ja sukat! Sukat ja sukkanauhaliivit on myös varattuna tuonne laatikkoon maaliskuuta varten!

Link to comment
Share on other sites

Guest Shamrock

Mä oon varmaan epänormaali, mä tykkään sukkiksista. Käytän niitä lähes aina kesälläkin, tosin yleensä siksi, että oikeastaan kaikki kengät hankaa ilman sukkia ja reisien hankaaminen on myös aika kivuliasta... Häihin oon aatellut sukkanauhoja+sukkia, mutta ehkä tulen järkiini ja ajattelen omaa mukavuuttani ja laitan sukkikset.

Link to comment
Share on other sites

Kai se on sukkikset laitettava:

Puku on sen verran slimmi ja alaosa ohuehkoa kangasta, että sukkanauhojen klipsut ikävästi törröttäisi reiden kohdalta. Stayupeja en ole löytänyt toimivia - joko ne puristaa reidestä (mikä ei myöskään näytä kauhian kauniilta tuon vartalonmyöätisen hameen kanssa) tai sitten tippuu...

Link to comment
Share on other sites

Minä haluan sukat, ehdottomasti, niitä olen pitänyt juhlissa muutenkin ja hyviksi havainnut. Sukkahousut jotenkin ahdistavat. Ja se tunne, kun huomaa, että sukkahousut valuvat ja lopulta haarat roikkuvat puolessa välissä reisiä..

Link to comment
Share on other sites

Guest Syysmorsian05

Itse en voi sietää sukkahousuja eli ei ainakaan niitä  ;D Enempää en vielä tiedä. kaikkein mieluiten olisin ilman sukkia, mutta lokakuussa taitaa olla siihen jo hiukan liian viileä  ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...