Jump to content
Naimisiin.info

Teemana ruskea ja (omenan)vihreä


syksy2007

Recommended Posts

Ei ole häitä vielä juhlittu, mutta mä aattelin ympätä meille noita värejä :)(en oo varma onko mun vihreän sävy just mitä sä haet), mutta mulla ajatus lähti oikeestaan Marimekon "Hedwig"-kuosin servieteistä :-X... Kukiksi pöytiin ajattelin, mikäli saatavilla meidän häiden aikaan on :-?, vihreitä Hortensioita (tuolta kukka-ketjusta löytyy muuten hienoja kuvia). Ihan vaan 1 tai 2 oksaa Ikean (valkoiseen) Färm-maljakkoon...hmmm...tai jos löytyy joku kiva ruskea...  :)Vihreät orkideat olisi aivan ihania, täytyy katsoa saatavuutta ja hintaa... voishan ne ehkä olla teko-oksiakin, kai. Saattaapi tulla morsiuskimppuun sit tota orkideaa, jos onpi saatavilla.

Samoin kutsuihin noita värejä olis tarkoitus saada.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 months later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...
 • 4 weeks later...
 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Ai jai! Tähän väriyhdistelmään mekin päädyimme. Tulossa siis raikasta ompunvihreää, suklaanruskeaa ja valkoista. Ihastuin ajatukseen laittaa nimikortit vihreisiin omppuihin (kuten joissakin kuvissa täällä olen nähnyt) ja siitä se ajatus sitten lähti. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Samoja värejä ollaan mietitty: suklaanruskea, vihreä ja valkoinen mutta "ongelmana" on juhlapaikka sinällään, sillä kyseessä on lattiasta kattoon puunvärinen paikka. Mitä luulette, häiritseekö tuo vaaleampi ja punertavampi puunväri tuota väriyhdistelmää? Toivoisin, että kun tila kuitenkin täyttyy pöydistä joihin tulee valkoiset pöytäliinat, niin tuo ero jotenkin hälvenisi...? Mitä luulette?

Link to comment
Share on other sites

Mä luulen ettei se puun väri juurikaan haittaa. Vihreä ja ruskea on kuitenkin itsessäänkin luonnon läheisiä värejä niin luulisi tulevan rauhallinen kokonaisuus.

Itsekkin näitä värejä mietimme, joskin meillä on olohuonekkin sisutettu näillä väreillä niin mietin että kyllästyyköhän sitä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Ranna vastauksesta! :) Näin mä myös ajattelin että vihreä ei ehkä kuitenkaan hyppäisi samalla tavalla silmille kuin esim. violetti tms joka olisi ehkä tyyliltään liian erilainen.. Ja toisaalta kun paikka on täynnä pöytiä niin eiköhän se niiden koristaminen tuo mukaan sen yleisvärin ja -tunnelman. Paikassa on pari kaappia seinillä jotka ajateltiin peittää jollain kankaalla jossa olisi teemavärit jollain tapaa mukana. Sekin voi piristää tunnelmaa.

Pienillä jutuilla on paljon kyllä merkitystä.. Aikaa tosin on mulla vielä enemmän kuin tarpeeksi kun häihin vielä melkein vuosi - suunnittelu ja miettiminen on vaan kauhean kivaa ainakin näin alkuinnostuksessa ;)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulossa myöskin ko. värit eli omenan vihreä, suklaa, valkoinen ja mahdollisesti mukaan myös hieman syksyistä oranssia. Meidän juhlapaikka myöskin puunvärinen sisältä enkä usko, että se haittaa. Ulkopuolella metsä, mikä tuo oman vihreän vivahteensa.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Oi että, nää on ihan parhaat värit mitä löytyy! Meille siis tulossa myös omenanvihreä, ruskea sekä valkoinen. Oon ajatellut hyödyntää käpyjä somistuksessa jollain lailla. Onko kellään ideoita, mitä kaikkea niistä voisi tehdä? Itse olen ajatellut laittaa niitä ainakin lautasliinojen yhteyteen, ehkäpä lautasliinarenkaaseen kiinni jotenkin. Ja nimilaput kiinnitän omenoihin. Sen idean olen poiminut täältä. :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...