Jump to content
Naimisiin.info

Millaisen ja minkä hintaisen vihkisormuksen...?


Recommended Posts

Kuinka aikaisin, millaisen ja minkähintaisen vihkisormuksen hankitte?

Me kävimme juuri tunti sitten ostamassa, vaikka häihin on aikaa vielä lähes 9kk.

Mutta kun mallit sormuksissakin vaihtuu koko ajan ja nyt löysin juuri sellaisen mitä halusin, niin katsoin parhaaksi ostaa nyt.

Mun sormus on Kultajousen mallistosta, keltakultainen, jossa on yksi neliönmallinen timantti. Hinta oli 320€.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 years later...
 • Replies 957
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 1 month later...

Tässäpä minun ihanaiset aarteeni. Vihkisormus on tehty rakkaani kihlasta, siihen on istutettu 0.21 ct:n timantti sekä 6 * 0.03 ct:n timanttia. Sormuksen on tehnyt Kari Rantala. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Mallia sormukseen otettiin siis Lahtisen yhdestä sormuksesta sekä naikkari-sween sormuksesta.

sormessa.jpg

Kihlasormus on 15.5 kokoinen ja hieman iso, vihki 15+, joten siksi tuo rako tuossa. Ennen häitä kihlaakin tullaan pienentämään sekä se rodinoidaan.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Minä saan tämän ihanaisen sormeeni 16.06.2007  

Vaikka en koskaan ajatellut haluavani tavallista rivaria niin kokeiltuani tätä kihlani viereen niin olin aivan myyty.  Hinnan nähtyäni ja siitä toivuttuani sulhoni onneksi muistutti että oli muuttoale menossa ja hinnoista pois -50%.  Joten tätä nyt sitten iltaisin aina välillä (lue; joka ilta) katselen ja huokailen

Kuvia001-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 4 weeks later...
 • 2 months later...
 • 3 weeks later...
348.jpg

Mulle tulee tällanen. Maksaa 38 euroo.

Nyt täytyy korjata! Mieleni muuttuikin kaupassa ja vielä kalliimpaan suuntaan!  :o Sormukseksi tulikin siis järkyttävät 60 euroa maksava sancta birgitta ;D

1259.jpg

Nyt on sitten meikämandoliinollakin kivi, graniitti vallan.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Guest Onneli

Minun vihkisormukseni tilattiin joitakin viikkoja sitten ja sain sen tänään kotiin. Häät ovat elokuussa, eli mielestäni ihan hyvissä ajoin. Sormus teetettiin kultasepällä, joten en halunnut jättää sitä viime hetkeen, mutta toisaalta se ei tuntunut ajankohtaiselta aikaisemmin. Vihkisormukseni on 18 karaatin valkokultaa, siinä on kanavaistutuksella 10 briljanttihiontaista 0,05 karaatin timanttia. Tarkkaa hintaa en tiedä, koska samalla ostettiin minulle kihlasormus ja miehelle vihkisormus, mutta arvioisin että yksinään vihkisormukseni hinta on reilu 900 euroa.

sormus5.jpg

Edited by Onneli
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 month later...
 • 5 months later...
 • 2 weeks later...

eilen (ja tänään) on turussa häät-tapahtuma. sieltä saimme yhteen liikkeeseen 20% alennusta viikoksi eteenpäin, mutta he sanoivat että hinnat nousevat ma, joten menimme heti ostamaan sormukset, joita olemme jo aikaisemminkin katselleet. :) eli mun sormuksen hinta oli 495 ja sulhon 291 (muistaakseni) ja alennusten jälkeen yhteensä tasan 600. :D eli saimme lisääkin alennusta.:) lisäksi saimme kaiverrukset ja sulhon sormuksen koon suurennoksen 18:sta 18+:aan kaupan päälle. oma sormus on sandbergin kallioranta puolipyöreä V-66 valkokultaisena. sulhon on kohinoor täys flakka (oliskohan 4mm paksu? no sopivan paksu ja näytti hyvältä. :) ). molemmat 18K kultaa ja mun timantti 0,07ct erittäin laadukkaat rungot ja puhdas timantti, molemmat siis suomalaisia. olen erittäin tyytyväinen. :)

Link to comment
Share on other sites

Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa sovittelemassa vihkisormuksia ja ihaniahan ne kaikki on smile.gif Kihlani on keltakultainen puolipyöreä, 4 mm leveä ja kovasti himoitsen sille kaveriksi suunnilleen samanlevyistä keltakultaista sormusta 11 timantilla (11 yhteistä vuotta takana ennen kuin vihdoin päästään naimisiin). Muutamia tällaisia olen jo löytänytkin, esim. Sandbergilta ja Kohinoor-mallistosta.

post-16989-1202654155_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mango08, sulla on mahtava sormusmaku! Kyseinen kohinoorin ihastus sujahtaa sormeeni parin viikon päästä. Se vaan jotenkin iski silmään ja löysin sen hetkessä niistä liikkeistä joissa se esillä oli. :-X Yksinkertainen ja niiin niin kaunis!

P3150121.jpg

Edited by JuuLia84
Link to comment
Share on other sites

Tämä info löytyy jo toisaaltakin, mutta kertaus on opintojen äiti... tms. :)

Ohessa oma yhdistelmäni - sain vihkin tänään, enää ei olisi kuin 357 päivää kunnes sen saa sormeen pysyvästi... B) Kihla on tällä hetkellä liian väljä (kiitos onnistuneen laihdutuksen), joten sitä pienennetään (ja kiillotetaan) ennen häitä.

post-12869-1203432537_thumb.jpg

Kihla on Kalevala Korun ja vihki Sandbergin Aamukaste V-35.

Edited by Eisu
Link to comment
Share on other sites

Mango, minäkin tuollaista olen etsinyt, mutta tuppaavat olemaan liian kalliita meidän budjetille. MUTTA! Bongasin yhdestä päikystä tällaisen:

2005901113-1.jpg

Tässä vielä tuotetiedot sormuksesta:

18 K kelta- ja valkokultaa (750),

Timanttien laatu

Hionta: Briljantti

Väri: W

Puhtaus: vs

Kivien lukumäärä: 11 kpl

Ct. paino: Yht. 0.11 ct

Leimaus: 750 ATJ

Valmistaja: Kulta-Kamari

Ja siis hinta VAIN 260€, hienoa :)

Link to comment
Share on other sites

Keltakultainen melko yksinkertainen sormus, viistot kuvioinnit päällä ja kapea valkokultaraita, pieni timantti (olisin kyllä pärjännyt ilmankin, tämä vain sattui sormuksessa olemaan :blink: ). Juuri sellainen mistä pidän, ei ole liian korea, mutta on silti tarpeeksi sievä :) Ja sopii yhteen valkokultaisen kuvioidun kihlani kanssa. Hintaa huimat 85€ :rolleyes:

post-9347-1205240129_thumb.jpg

Edited by Whimsical
Link to comment
Share on other sites

noorajatatu: aivan iiiiihana sormus!!

Omassani on mummini vanhan, sileän keltakultakihlan molemmille puolille lisätty 2 mm valkokultarenkaat ja istutettu 0,4 ct asscher -hiottu timantti. Sormus on vielä sepällä, mutta minun pitäisi päästä sovittamaan sitä ensi viikolla, ennenkuin se menee kaiverrukseen. Sepän tekemissä tietsikkakuvissa näytti ainakin upealta, pian nähdään miltä tuleva perintösormus tulee lopulta näyttämään. Tyyrishän siitä muotoutui lopulta, mutta on se sen arvoinenkin. Ja tulee siirtymään suvussa myöhemmin eteenpäin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...