Jump to content
Naimisiin.info

Hääparille omat lasit (yhdistetty)


Isa

Recommended Posts

Me "annettiin tehtäväksi" miehen vanhemmille katsella kirppareita ja antiikkiliikkeitä kiertäessään, josko löytäisivät jonkinlaiset hienot lasit, vielä ei oo kuulunut mitään... Ajatus oli et saisivat jotenkin osallistua, kun innoissaan kyselivät suunnitelmista. Ja heillä on kokemusta moisesta ja silmää löytyy...

Link to comment
Share on other sites

Mie teen itte meille keramiikkapikarit :) Ja on taatusti uniikit ja sopii häiden sadonkorjuuteemaan...

Väri on vielä mietinnässä mutta todennäköisesti punaruskeeta tai vihertävää ja sitten muotoilen laseihin joko vaahteranlehden tai pihlajanmarjoja ja ainakin pohjaan kaiverran päivämäärän ja nimikirjaimet.

Link to comment
Share on other sites

Velvet RainDrops, meillä on sama hääpäivä ja teemakin kuin teillä.. :)

Tätä lasiasiaa en ollut ajatellut ollenkaan, ennen kuin siitä täällä luin, ja nyt rupes tietysti tekeen kans sellasia mieli! ;D Aattelin et hommais jotku melko tavalliset ja sit taiteilis niistä ihan oman näköiset, niinkuin täällä jotkut on jo ehdottaneetkin.. Tulee ainaski omaperäiset sillä tavalla. Ellei sitten joku vieraista tosiaan hoksaa ostaa.  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Meille tulee ihan tavalliset shamppanja lasit, mutta tuttumme kaivertaa tai piirtää niihin haluamme jutut. Ensin mietittii et niihin tulis molemmista sivu profiili piirrettynä ja sulkki on edelleen tuon kannalla, mut toisaalta mä haluisin vaan tekstit ja jonkun pienen kuvan. Saa nyt nähdä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee omat lasit. Valitettavasti vain sulhasen mami oli ostanut sellaiset meille joululahjaksi, eikä lasit miellytä minua sitten yhtään, mutta kai niitä on sitten pakko käyttää.

Juttu on se, että minä olen hyvin yksinkertaisenlinjan kannattaja ja anoppi sellaisen röyhelöpöyhelön ja lasitkin ovat sen mukaiset. YÖK :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

;DMinä löysin meille aivan ihanat lasit kirpputorilta.

Ovat vähän kuin martiinilasin muotoiset, mutta paljon suurmmat. Väriltään ne ovat vihreää laia,joka on ihan kuin pientä säröä täynnä. Minusta ihan huiput!!!

Maksoin niistä 50centtiä kpl,eli huippuhalpaa.

Sitten huusin nlisänä kumpiinkin laseihin metalli sydämmet jotka kiinnitin hopearautalangalla lasejen jalkaan.Olen tosi tyytyväinen. Hintaa siis laseille tuli noin 2e kpl. :-X ;D

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä olis kans kiva idea hankkia erilliset lasit häämaljoiksi. Niistä voisi olla kiva juoda sitten myöhemmin (Esim. hääpäivinä) kuoharia ja muistella hääpäivää  :) Tarkemmin en ole miettinyt että mistä ja millaiset hankkisi.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...