Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka paljon hääkuvat maksavat?


Guest Mansku

Recommended Posts

Guest Mansku

Eihän minulla ole mitään tietoa, eikä netistäkään löytynyt..

Pika-apua budjettiin..

Haluan kuvattavan vihkimisen +viralliset hääkuvat..

Entä ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuvaaja mukana vihkimisestä häävalssiin asti, aikaa siihen on varattu noin klo 16-21. Sen lisäksi otetaan potrettikuvat miljöössä+juhlapaikalla. Hintaa tulee yhteensä 560,-

Kuvaaja sanoi tuntitaksakseen 100 euroa, en osaa sanoa onko hinta keskiarvoa vai kallis ??? En vertaillut eri paikkoja, koska nähtyäni Luukkosen (www.anttiluukkonen.com) kuvat minun oli saatava hänet kuvaamaan meidän häämme. Alunperin emme olleet budjetoineet kuvaukseen kuin 100-200 euroa, joten budjetti kyllä ylittyi reippaasti tältä osin :-/

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Meillä hääkuvat tulevat maksamaan 590 euroa. Tähän sisältyvät kuvat sekä vihkimisestä että vihkimisen jälkeen. Kuvia tulee myös minusta ja kaasosta sekä sulhasesta ja bestmanista. Hintaan sisältyy myös hääkuvakansio, jonka hyvämaineiseksi tunnettu valokuvaaja myös tekee. Valokuvaajamme oli todella kiinnostunut kuulemaan meidän viviotamme hääkuvistamme, ja tuntuu erittäin luottavaiselta jättää loput ammattilaisen hoidettavaksi! :D

Link to comment
Share on other sites

Sehän voi vaihdella aivan älyttömästi! Hintahaitari on niin laaja, että vaikea sanoa ;) Kannattaa ehkä kysyä itseltään mitä on valmis maksamaan ja valita kuvaaja siitä haitarista saatujen tarjousten perusteella! Meillä oli potretit miljöössä 148 e (lisäkuvat erikseen) ja vihkimisen kuvaus pyörinee samoissa kai noin keskimäärin, mutta halvemmalla ja kalliimmallakin löytyy!

Link to comment
Share on other sites

Guest sunnan

Meidän kuvauspaketti oli tällainen:

Koevedokset ja 2 kpl hääkuvaa duokansiossa (sisältää 2 kpl 14*18 cm kuvaa) sekä ryhmäkuvat duokansiossa yhteensä 186 €. Koevedoksissa on yhdessä otettuja kuvia, molemmista erikseen sekä ryhmäkuvia, yhteensä 5 sarjaa.

Lisäkuvien hinnat mm.:

10*13 cm 8,5€

12*15 cm 9,6€

14*18 cm 10,8€

(edelliset hinnat, jos kuvaa teetetään väh. 2 kpl)

30*40 cm 50€

Meille tuli vieraskirjakansio, joka maksaa 140€ ja josta on maksettu koevedosten yhteydessä 90€ eli jäljellä 50€. Kuvat on otettu juhlapaikalla.

Nämä hinnat ovat Tampereelta, mutta jos olet pienemmältä paikkakunnalta niin saat kuvat varmasti edullisemmin.

Link to comment
Share on other sites

Missäpäin maata ja mikä kuvaamo on kuvannut/luvannut kuvata teitä kirkossa ym. ja antaa vielä jonkun samettikansion jne? Mä sain tarjouksen yheltä espoolaiskuvaajalta, joka ottaa miljöökuvia sisällä tai ulkona. Esim. 8h kuvaus maksaa 860€, sisältää 400 valokuvaa (ei koevedoksia vaan valmiita kuvia) ja 4 potrettikuvaa taustalla - kai jotain pahvia. Aika kallis. Kai sen vois sitten ottaa vaiks viideksi tunniksi, jollon paketti olis 560€ sisältäen 250 kuvaa ja potretit. Olloaan jo harkittu, et ei ammattikuvaajaa. Siinä riski, et kenenkään tutun kuvista ei löydy kivaa kuvaa kiitoskortiks. Olis kiva, ku ois ammattilaisen kuvaamia ees vähän. Studioon ei haluta mennä. Tilannekuvat on enemmän meitä. Mut tosiaan: mitä mieltä ootte hinnottelusta ja mitä itse maksatte kuvauksesta pk-seudulla?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kallis kuvaus mutta kuvaaja on palkittu muoto-ja mainoskuvaaja ja lisäksi ystäväni äiti joten luotamme laatuun! Eli pelkkä kuvaus (tunti ulkosalla, kolme rullaa kuvia, koevedokset ja 1 valmis kuva) 200e. Kuvat maksaa sitten vielä siihen päälle..mutta laatu on laatua!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Moi IS!

Auta mua vastaamalla kyssäriin! Mä oon ollut s-posti yhteydessä Luukkoseen. Kysyin tekiskö 4-5h keikan ja se vastas, et ottaa ennakkovarauksia vaan koko päivän keikoista. Ehdotti mulle 8h kuvausta (860€ - budjetti anats periks ehkä just ton 560€). Miten siis sait varattau Luukkosen itelles, kun sulla kans vaan 5h keikka? Sit se ehdotti, et otan yhteyttä 1kk ennen häitä, jos päivä ois vielä vapaa. No ehän mä uskalla sinne asti venaa. Voi olla, et sit jää kylmäksi. Mut tosiaan IS, arvostaisin jos kertoisit miten pääsit diiliin Luukkosen kaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Essi26

Pelkkä valokuvaus miljöössä kahden kuvan kansiolla maksoi 100 €.

Kuvaus, valokuvat ja kiitoskortit tulivat kaiken kaikkiaan maksamaan 550€. Huh, kun on kallista :o

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli tuttu ammattikuvaaja, joka otti pelkät kulukorvaukset. Hinnaksi tuli vain n. 50 euroa, johon kuului paitsi filmillinen hääkuvaehdokkaita, myös kolmisenkymmentä kuvaa vihkimisestä ja vieraista. Suhteita tulee aina käyttää! Ilman niitä oltaisiin varmaan turvauduttu harrastajaan, sen verran tyyriitä noi valokuvamoiden paketit ovat, ainakin meidän kaltaiselle pienen budjetin hääparille.

Link to comment
Share on other sites

Apua, mitä hintoja. Me luultiin saavamme kuvat noin sadalla eurolla. Täytyisi saada studiokuvat 5 kpl, jotta voidaan antaa vanhemmillemme ja jättää yksi itselle. Sanokaas, onko mitään toiveitakaan saada minkäänlaisia kuvia tolla hinnalla? Me siis halutaan vaan yksi kuva valokuvaamossa ja siitä yhteensä 5 kopiota. Jyväskylästä on kyse ja Villen kuvasta kerrottiin, että noin 80 eurolla sais mustavalkoa tai väriä potrettiin. Maksaako lisäkuvat sitten nuin hirveästi? APUAAAA!

Link to comment
Share on other sites

mai, keskimäärin isompi koko studio-/miljöökuvasta maksaa NOIN 10 e. Tietysti monta kertaa jo itse kuvauspakettiin saattaa kuulua monta kuvaa, kuten meillä 3 kpl, mutta saimme 4 kun en halunnut ottaa kansiota.

Mutta miten ihmeessä saatte otetuksi itsellenne vain 1 kuvan :o ;D Mä teetin meille pelkästään joku 12 kuvaa (kaikki erilaisia) ja äiti ja muut lähisukulaiset otti jokainen ehkä 2 kuvaa. Tietty, saahan niistä teetettyä myöhemminkin, jos haluaa lisää.

Luulen, että on aika hankalaa löytää kuvaamo, josta saisi kuvauksen, koevedokset ja 5 isompaa kuvaa 100 eurolla...tai alle. Ei kun kyselyä vain ympäri!

Link to comment
Share on other sites

No siis... Me ei järjestetä mitään hääjuhlia kenellekään vaan "karataan" vihille. Yksi kuva halutaan itsellemme ja 4 kuvaa tarvitaan vanhemmille (molemmilla vanhemmat eronneet). Muille ei kuvia anneta. (Tai sitten pyydetään jotakuta ottamaan meistä kuvia ihan tavallisella kameralla ja annetaan niistä kuvista sitten muille sukulaisille ja tutuille. Siis studiokuvauksen lisäksi. Semmoinenhan ei paljon maksa.) Itselle riittää tosiaan vain yksi kunnon kuva, jonka voi laittaa kirjahyllyyn.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kuvaaja paikalla kirkossa (61 kuvaa) ja sitten otettiin potretit ulkosalla, joka on vähän kalliimpaa kuin studiossa. Tähän mennessä olen maksanut 400 euroa sis. kuvaukset, koevedokset ja yhdet kappaleet kirkkokuvia. Lisäkuvat kirkosta olivat muistaakseni 1,4 e.

Link to comment
Share on other sites

Meillä yksi ystävistämme kuvaa vihkimisen videolle, eli sille ei tule hintaa muuta kuin kasetti.. ;D Ennen vihkimistä otetaan studiokuvat, koevedokset ovat n. 50€ ja sitten siihen tietysti päälle kaikki mitä kuvia loppujen lopuksi tilataan..alustavia hintoja sain tällaisia: 12X15 7.5€, 14X18 8.5€...kansion hintaa en nyt tähän hätään muista.. hääjuhlasta otetaan sitten itse (tai siis kaverit ja perhe ottavat) kuvia ja teetetään niistä kopioita itselle..

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksoi studiokuvaus (koevedokset + neljä kuvaa samettikansiossa) 130 eur. Maistraatissa & sen jälkeen ulkona meitä kuvasi eräs tuttuni, joka on ammattitason valokuvaaja.  ::) Ihan edulliseksi tuli siis. Itse olen myös kuvannut työkseni, joten kuvasin juhlissa vieraita... ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Kertokaahan vielä myös tarkka hinta, kuka kuvasi ja missä (studio, juhlapaikka) sekä mitä sihen hintaan kuului?

Olen siis alustavaa budjettia tekemässä enkä osaa yhtään arvioida kuvauksen kustannuksia. Pitäisi päättää sekin, otetaanko vain viralliset hääkuvat, eikä kuvaajaa ollenkaan hääjuhlaan vai kuvaaja mukana "koko juhlan ajan".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest eleniini

Vaadin katson vain vastaukset -vaihtoehdon.  :) Hyvä polli kyllä muuten, askarruttaa juuri meikäläistäkin nämä asiat...  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Shamrock

Miljöökuvaus muistaakseni 222 euroa ja sen lisäksi juhlakuvaus 120 euroa, tosin juhlat kestivät vaan 3 tuntia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...