Annine

Ihanat kaasot!

75 posts in this topic

En löytänyt tällaista ketjua, joten ajattelin aloittaa sen itse...kun olisi mukavaa lukea myös positiivisia kaasokokemuksia.

Minun kaasona häärii rakas ystäväni, jonka kanssa ollaan tunnettu alle kouluikäisistä saakka. Hän oli aivan itsestäänselvä valinta tähän tehtävään - ihanaa, että suostui!

Ainoat toiveeni kaasolle olivat, että hän olisi tukena ja turvana hääpäivänäni. Omasta aloitteestaan hän kuitenkin halusi järjestää minulle polttarit, joita odotan aivan innoissani, vaikka alunperin ne eivät minulle niin välttämättömät olisi olleetkaan. Lisäksi hän on tarjoutunut esim. lukemaan kirkossa raamatuntekstin, ja suunnittelemaan ohjelmaa, osittain kanssani yhdessä ja kuulema luvassa on jotain ylläriäkin. :rolleyes:

Kertaakaan emme ole vielä tavanneet toisiamme hääasioiden merkeissä, koska 500 kilometrin välimatka ja molempien vuorotyö hieman hankaloittaa tapaamisien järjestämistä, mutta koen jo nyt saaneeni enemmän apua ja tukea kuin mitä olisin edes osannut odottaa. Enkä siis todellakaan tarkoita tätä negatiivisessa mielessä, että en olisi tätä kaikkea häneltä odottanut. Sellainen tehotyttö kyllä pystyy vaikka mihin, mutta itse ajattelin asian alunperin niin, että en halua häntä kuormittaa liikaa koska tärkeintä kaasossa minulle on kuitenkin hyvän ystävän tuki ja mukanaeläminen minulle tärkeällä hetkellä.

:-X KAASONI ON SIIS AIVAN IHANA!!! :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa että joku aloitti tällaisen ketjun missä saa kehua kaasoaan aivan maasta taivaisiin! :)

Mulla toimii kaasona paras ystäväni jo 15 vuoden ajan, eli sydänystäviä ollaan oltu yhdeksänvuotiaista asti.

Minullakaan ei ole tarkoituksena sysätä kaasolle mitään suuria velvollisuuksia, toiveena on vain tuki ja apu hääpäivänä, ja tietysti rakkaan ystävän läsnäolo elämäni tärkeimpänä päivänä. M on kuitenkin ollut ihanasti mukana suunnitemissa, auttanut, ideoinut ja pitänyt kuulemani mukaan erinomasesti huolta polttarijärjestelyjen sujumisesta :)

Kaikin puolin M on ihannekaaso, maailman paras ystävä. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä ketju! Tämä osa foorumi onkin ollut aikas negatiivispainotteinen noin kaiken kaikkiaan. :lol:

Mulla on kaksi innokasta kaasoa, joita en kuitenkaan aio kauheasti nakittaa mihinkään. No, polttarit he järjestävät, mutta siinäkin toivon vain ihan yksinkertaista saunailtaa. Kaasojen lisäksi pari muutakin ystävää ovat ilmoittautuneet auttamaan järjestelyissä! :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava ketju ja pakko kirjoittaa. Mulla on myös nimittäin aivan ihanat kaasot :D Kaksossiskoni ja toisena paras kaverini yli 20 vuoden takaa (huh, kuinka aika menee ;)) Siskoni on innoissaan jo järkkäämässä polttareita, vaikka häät ovat vasta syksyllä ja rakas ystäväni oli mukanani puvun sovituksessa (kokeilin vain yhtä, mun unelmien pukua). Asutaan kaikki eri maissa, joten ennen häitä ei tulla juuri näkemään eikä heillä polttareiden lisäksi ihmeellistä tehtävää olekaan. Tiedän, että he ovat tukenani ja se riittää. Parempia kaasoja en voisi kuvitellakaan. Yhdessä on koettu niin ilot kuin surutkin ja aina tuettu toisiamme :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jee, mullakin on huippukaasot!

Siskoni hääräilee ja suunnittelee jo innolla,ja vaikka en ole muuta apua pyytänyt kun ideoita ja suunnitteluapua, on siskoni keksinyt jo ohjelmaa, viihdykettä lapsille, koristeluideoita, pääruoan jonka luulisi kelpaavan melkein kaikille, sekä ilmeisesti myös polttareitani suunnitellaan koko ajan.

Toinen kaasoni, paras ystäväni asuu tuhansien kilometrien päässä, enkä ole hänelle paljoa häistä edes vihjaillut, mutta silti hän pursuaa ihania ideoita ja on ollut suunnaton apu erityisesti silloin kun olen itse jumiutunut suunnittelussa totaalisesti.

En todellakaan tiedä kuinka heitä kiittäisin tarpeeksi, varsinkin kun paras ystäväni on jo naimisissa, enkä hänen kaasokseen tule itse pääsemään.... Täytynee hemmotella heitä jotenkin kunhan pääsemme edes samalle mantereelle yhtä aikaa. :-X:-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minullakin on ihana kaaso! Hän on hyvä ystäväni, ja on kaasona ollut kaikkea sitä mitä toivoin ja enemmänkin. Hän on ollut ahkera, osallistuva, innostunut, kiinnostunut, aktiivinen ja kekseliäs :D En olisi enempää voinut toivoa. Hän on aina ollut luotettava, ja on edelleenkin, ja kiitän häntä monista ideoista ja ajatuksista, sekä kuunteluapuna olemisesta :):-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaksi ihanaa kaasoa :)

Toinen on lapsuudenystäväni, jonka olen tuntenut kohta 15 vuotta. Hän "prinsessatyyppi", jolla on huimia ideoita, tyylitajua, näkemystä ja tuntee minut läpikotaisin.

Toinen on työkaverini 8 vuoden takaa. Ehdimme olla samassa työpaikassa vain vuoden, mutta meillä kolahti :D Hän on enemmän jalat maassa tyyppi, perinteitä (sopivasti) vaaliva, hyvin innostunut kaasoilusta ja on taitava käytännön asioissa.

Nämä kaksi kaasoani täydentävät loistavasti toisiaan, tulevat erittäin hyvin juttuun keskenäänkin ja olemme aiemminkin olleet kolmisin kimpassa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liputan miekin täällä, mulla kaksi aivan ihanaa kaasoa, sisko ja paras ystäväni :-X vaikka ensin tuntui, että maailma kaatuu, kun ihminen jota olin kaasoksi pyytänyt, petti mut kaikella mahollisella tavalla, mutta onneksi asioilla on tapana järjestyä, eikä ko. ihminen tule olemaan lähelläkään häitämme :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on myös ihana kaaso :) Jaksaa hössöttää ja suunnitella kanssani, ideoi kutsuja ja karkkirasioita sekä monia muita yksityiskohtia :) On ehdottomasti ollut suurena tukena :)

Edited by safira86

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana ketju :) Minulla on kolme kaasoa, jotka ovat kovin erilaisia keskenään,MUTTA aivan ihania ihmisiä kaikki!!!! :-X Olen tuntenut heidät 1,5 - 3 vuotta.Eli emme ole lapsuudesta asti tuttuja,vaan opiskelukavereita.Mutta hauska huomata,miten joidenkin ystävienkin kanssa voi vaan alkaa synkata aivan uskomattoman nopeasti :)

Hääni he ovat ottaneet ällistyttävän hyvin, tai he ovat olleet vielä paljon enemmän innoissaan mitä ikinä olisin uskonut!Jaa..meinaan ihan liikuttua kun miettii omia kaasoja, ja lukee yleensäkin tätä ketjua :) Hyvät ystävät ovat enemmän kuin kullanarvoisia :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla myös aivan ihana kaaso, tai oikeastaan tästä päivästä lähtien kaksi ihanaa kaasoa :):-X

Tämä ensimmäinen kaasoni on paras ja rakkain ystäväni jo 12 vuoden ajalta, olemme kuin siskoksia :) Hän on jaksanut olla innostunut häistämme ja kuunnella kaikkia ideoitani ja kertonut omiaan. Nyt hän tuli raskaaksi (ihanaa, saan kummilapsen :)) ja la on n. 1kk ennen häitämme. Niinpä pyysin rakaan opiskelukaverini, jonka kanssa olemme tunteneet reilun 3 vuotta, toiseksi kaasokseni. Ja hän suostui ilomielin :) Olemme todella läheisiä, vaikka emme enää opiskelujen jälkeen näekään kovin usein välimatkasta johtuen. Tänään juuri puhelimessa puhuimme kja sovimme, että hän yrittää päästä tänne käymään nyt kevään aikana joku viikonloppu, niin saamme kaasojen kanssa rauhassa kokoontua yhteen ja höpötellä häistä ja pitää hauskaa. Ja haluan kaaosjeni tutustuvan kunnolla toisiinsa, ovat kyllä aiemminkin tavanneet, mutta eivät vielä kunnolla tunne toisiaan. Tiedän heidän kuitenkin tulevan mainiosti toimeen keskenään :) :)

Voi, mitä sitä tekisikään ilman näitä ihania ihmisiä? :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on myös mahtavat kaasot. Toisen olen tuntenut kouluajoista... eli kauan. Toisen olen tuntenut n. 7 vuotta.

Toivoin molemmilta henkistä tukea. Ovat olleet myös askarteluapuna, ja hääpuvun sovituksessa. Sekä todellakin henkisenä tukena, kun mä olen hötkyillyt ja häsännyt :-X .

En olisi voinut saada parempia kaasoja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko munkin kirjottaa. Mun sisko-kaaso ja paras ystävä-kaaso ovat maailman parhaat. Ne on omalla tavallaan erimoiset mutta silti puhaltavat hyvin yhteen. Kumpaakana en oo halunnu kauheesti nakittaa mutta itteppä ovat hommia ottaneet. Kauheesti he eivät oo voinu auttaa askarteluissa ku asutaan niin eri paikoissa mutta puhelimessa ideat on vaihtanut omistajaa ja ystääväkaaso on väliin sanonut et nyt sit stressataan ;) vaikka mä oon snaonu ettei täs hätää oo :D Tiedän että ne elää täysillä mukana mun tärkeimmässä päivässä, koska ne vaan rakastaa mua tämmösenä. Ollaan kamukaason kans oltu paita ja perse about tarhasta lähtien että snaoisinko melkein 20 vuotta! Väliin on mahtunut vaikka ja mitä mut me ollaan vaan pysytty vaikka maisematkin ollaan vaihdettu eri puolille suomee... :-X

Ihanaa ku on ihania ystäviä! :-X:-X:-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tulen myös tänne kehumaan, aivan ihana kaaso kun jaksaa innostua uusista jutuista ja on valmis aina osallistumaan kaikkeen, tulee Helsingistä tänne kutsuja askartelemaan ja ensimmäisenä ilmoittautui mukaan hääpuvun korjaussovituksiin yms. :)

Erittäin innokkaasti suhtautuu tehtäväänsä ja puheenkin meinaa pitää omasta aloitteestaan, vaikka mulla onkin kirjallista todistusaineistoa siitä että hän EI halua enää julkisia puheita pitää. ;)

Meillä on pitkä historia takana, ollaan ensi kesänä tunnettu 14 vuotta ja hänen myötävaikutuksestaan päädyttiin sulhonkin kanssa yhteen. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pistän mäki tänne kehuja. näin yksinkertaisesti! :D mulla on kolme kaasoa ja he ovat kaikki iki-ihania! :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mulla myös kolme kaasoa, eikä kyllä parempia voisi olla. Kaikki haluavat innolla auttaa hääjärjestelyissä ja kertovat rehellisen mielipiteensä. Heidän ansiostaan hääpäivästä tulee varmasti sata kertaa onnistuneempi kuin mitä se olisi ilman heitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä haluan myös kehua kaasojani! Suunnitelmat on vasta aika alussa ja pahin koitos edessä mutta olen silti jo nyt ehdottoman tyytyväinen kaasoihini.

Mulla on siis niitä kaksi ja kumpikin hyvin pitkäaikaisia ystäviä. Toisen kanssa on tunnettu viisvuotiaista ja toisen kanssa tokaluokalta. Niin vaan on tytöt matkassa pysyneet.

Toinen kaasoista on villimpi, rennompi ja keksii kaikenlaista hullutusta. Toinen taas on rauhallisempi, järkevä ja tietää ehdottomasti mun parhaani. Parasta on se, että kumpikin on täysillä mun tukena ja pitää jalkani tukevasti maassa.

Arvostan kaasojani ihan täysillä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama juttu täällä, ilman kaasoja olisi aika yksinäistä. :huh: Mutta onneksi he ovat tukena kaikissa päätöksissä. :rolleyes: Ollaan tunnettu toisemme jo lähes 15 vuotta, eli kaiken näköistä ollaan yhdessä ehditty kokea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minullakin aivan ihana kaaso!! :-X

Paras ystäväni jo yli 15 vuoden ajan. Ja tuntee mut.

JA JÄRJESTI YSTÄVIENI KANSSA AIVAN LOISTAVAT POLTTARIT ! ! !

Kyllä, jo nyt. Yllättivät täysin. 4kk ennen häitä!!! :D :D :D

Onnistuivat myös järjestämään juuri minulle sopivatkin.

Kaasoni kanssa selviän varmasti järjissäni (ja sulhokin säästyy pahimmalta!! :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun toinen kaasoista pääsi pelastamaan mun päivänkin eli korjailemaan kampausta ja hyvä tuli :) Riisinheitossa oli vähän yli-innokkaita lapsia ja siinä sai huntu ja mun kampaus kyytiä :/. Mutta kaaso pelasti sitten juhlapaikalla ja laittoi nutturan takaisin nutturaksi :) Jotenkin tuli hauska tunne, kun siinä oli kaaso todellisissa kaasontehtävissä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana kaasoni on järjestellyt monta käytännön aikatauluongelmaa, todella järjestelmällinen ihminen. Ilman häntä olisin varmaan epätoivoinen :unsure:

:wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko myös kehua omaa kaasoani. Häntä parempaa kaasoa en olisi voinut löytää. :-X Kun reilu vuosi sitten pyysin häntä kaasokseni, innostui hän asiasta aivan älyttömästi. Vuoden aikana hän on tarjoutunut auttamaan järjestelyissä tauotta, ollut mukana valitsemassa hääpukua, osallistunut hääjuhlan suunniteluun ja tietääkseni suunnitellut minulle polttareita ( vaikka väittääkin, ettei mitään polttareita järjestetä. :P ). Hän on todella omistautunut asialle ja hän jopa hankki jonkin kansion, johon hän on kerännyt erilaisia ideoita liittyen häihin. Mitään hän ei ole kuitenkaan tyrkyttänyt vaan osallistuminen on ollut jotain aivan upeaa. Ainoa asia, mitä hän ei suostu tekemään on kirkossa lukeminen. Siihenkin syynä on kuulemma se, että hän alkaisi itkeä niin paljon, ettei lukemisesta tulisi mitään.

Kaasoni on todella ihana ihminen ja en voisi vaatia häneltä enempää - vähempikin olisi riittänyt. Jos kaikki menee häissäni hyvin ( = jos mielenterveyteni pysyy kunnossa ), ei muita voi asiasta kiittää kuin kaasoani. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mullakin on ihana kaaso, kun lupautui askartelemaan mun apuna rasiat hääkarkeille. Ajattelin siis kaikki askartelut tehdä itse yksin. Mun kaaso on auttanut mua tilavaihtoehtojen kanssa ja pitopalveluhommissa, joten mä puolestani avitin polttaripaikan järjestämisessä. Ne kun on mun lähellä, juhlapaikat kaason lähellä. :) Homma toimii hyvin ja olen tosi tyytyväinen, kun pyysin rakkaan siskoni, joka aidosti iloitsee kanssani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla(kin) on maailman ihanin, rakkain ja ahkerin kaaso. Elera on nähty täälläkin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun kaasot oli kyllä parempi kun teijän kaikkien kaasot yhteensä! :lol:

Mä valitsin kaasoikseni parhaat ystäväni ja mielettömän hyvin hoitivat hommansa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now