Jump to content
Naimisiin.info

Missä vaiheessa varauksia?


Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Morre

Tämä riippunee varmaan ihan kampaamosta kuinka aikaisin ottavat varauksia ja kuinka aikaisin kannattaa varata. Luulisin, että aluekohtaisiakin eroja on.

Itse varasin 5kk aiemmin kampauksen ja meikin (samassa paikassa) ja sain päivän viimeisen ajan. Olin todella yllättynyt, sillä en ajatellut lähiössä sijaisevan kampaamon olevan niin suosittu. Toisaalta... Kampaaja on erittäin hyvä ja olen itsekin sitä tutuille mainostanut :)

Link to comment
Share on other sites

Mä varasin kampaajan 3 kk etukäteen ja meikin alustavasti 2 kk etukäteen. (Päätettiin häistä siis 3 kk ja viikko ennen h-hetkeä.)

Kummankin sain ihan noin vaan, mutta mennään naimisiin syyskuussa = ei niin megasuosittua kuin heinä-elokuu. Ja sopivasti kampaaja avas omaa paikkaa ja meikkaaja tuli äitiyslomalta. :) Jos ois ollut aikaa loputtomiin, niin kampaajalleni olisin kertonut heti kun mahdollista, mut en tiedä oisinko saanut hoidettua meikkiasiaa yhtään aiemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun ihana "luottokampaaja" varasi jo näin yli vuosi ennen hääpäivää mulle ajan... Oon käynyt tällä samalla kampaajalla oikeastaan ala-asteikäisestä lähtien, tosin välillä oli vuosia, että kävin vieraissa. :) Jo muutamalla viime käynnillä olen jutellut näistä hääsuunnitelmista, ja viimeksi kun hääpäivä oli varmistunut, pyysin häntä varaamaan mulle sen päivän kampauksen tekoon. Hän hoitaa paikalle mulle sitten myös meikkaajan.

Link to comment
Share on other sites

varasin kans n.7-9kk ennen häitä koska nyt kun soitin toukokuussa kampaamoon ja olin varaamassa kaasoille aikaa niin tuli vain että koko kampaamo varattu siksi päiväksi jne... onneksi löytyin kahdesta eri kampaamosta kaasoille sitten vielä aika... huh... :) meikkauksen varasin kans n.9kk ennen häitä...

Link to comment
Share on other sites

Mä varasin tänään - häihin on aikaa hieman alle 11kk.

Varasin näin aikaisin siksi, koska häitä juhlitaan muualla kuin kotikaupungissani ja kaiken lisäksi kyseessä on pieni paikkakunta. Olin kuullut paljon positiivista yhdestä paikkakunnan kampaamosta ja halusin varmistaa pääsyni juuri ko. paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

Varasin kampaamoajan vuosi ja kolme kuukautta ennen häitä, kun tiesin, että heille on tunkua. Heilläpä ei kuitenkaan ollut vielä edes vuoden 2009 kalenteria, joten olin aika ajoissa. Pitänee varmaan varmistaa, että nimeni on lisätty vuoden 2009 puolelle. :)

Link to comment
Share on other sites

^ Ei kai pelkästään tuon takia sentään kannata kampaamoa vaihtaa.

Itse varastin tutun luottokampaajan suunnilleen vuosi ennen häitä, kun hänen luonaan satuin käymään ja tuli puhetta häistä. Meillä häät ovat kylläkin lokakuussa, joten mikään kiire ei varmasti siinä pikkukaupungissa olisi ollut. Ko. kampaajalle tulevat myös äitini ja kaksi kaasoani (siskoni ja ystäväni), joten kampaaja on varattu hääpäivänämme vain meidän seurueelle.

Meikin varasin noin 2,5 kuukautta ennen häitä, eikä vielä olisi todellakaan ollut kiire sitä tehdä. Kävin liikkeessä tuolloin ihonpuhdistuksessa ja ajattelin siinä samalla hoitaa asian, jotta en unohtaisi.

Link to comment
Share on other sites

Varasin tänään ajan kampaajalle ja meikkiin, ja olin kuulemma toisessa paikassa ensimmäinen ensi kesälle varannut :D . Itse tätä foorumia luettuani olin varma että olen jo liian myöhässä varauksineni, kun häihin on "enää" vajaa 11kk!

Link to comment
Share on other sites

Jos haluaa omalle vakkari kampaajalle kannattaa varata ajoissa 6-10kk aikaisemmin. Suosittelen tuota 10kk koska kesä lauantait menee hujauksessa. Nykyään kun vieraatkin käy enemmän ja enemmän kampauksissa niin lauantait on ihan kivasti täynnä jo aamusta alkaen :-)

Jos taas on aivan sama kenelle menee , varauksia kannattaa alkaa miettimään siinä 6kk aikaisemmin.

Link to comment
Share on other sites

Varasin kaikki kaunistautumisajat about 7 kk ennen häitä. Ei ollut munkaan kampaajalla varauskirjaa sinne asti, mutta otti kuitenkin varauksen ylös.

Kannattaa varata aika heti kun on päivä päätetty. Ja tietysti aikataulua sen verran että tietää mihin aikaan menee kampaajalle. Miksi odottaisit ja varaisit vasta myöhemmin, kun on mahdollista että olet myöhässä?

Link to comment
Share on other sites

Minä varasin kampaajan heti kun päivän tiesin, eli reilua vuotta aikasemmin. Meikin varasin nyt eli noin 6 kk aiemmin. Kampaaja on vakikampaaja ollut jo vuosia ja kun kampaaja kyseli häistä niin varattiin aika samantien. En osaisi mennä naimisiin, jos en saisi kampausta vakikampaajalla :P kellonaikoja en ole lyönyt vielä lukkoon kumpaakaan, kun vielä on päivän aikataulut auki. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä varasin ajan jo, vaikka häihin on vielä vuosi aikaa. Tähän tosin vaikuttaa se, että kampauksen ja meikin tekee ystäväni, joka on kampaaja, joten olipa hyvä syy ilmoittaa samalla suunnitelmistamme ;) Todennäköisesti muuten olisin lähtenyt alkuvuodesta kyselemään aikaa, kun meillä on häät vasta syyskuussa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...