Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta pukua sovitit?


mm8

Recommended Posts

Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen, että monesko sovitettu puku oli se oikea, kun itse menin sovittamaan ja niin sattui, että ensimmäinen oli se oikea puku. Tai jälkeenpäin rupesin miettimään, että tuliko tehtyä liian nopea ratkaisu, koska ostin puvun heti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

olin jo varautunu siihen et saan sovittaa monia pukuja eri liikkeissä.. mut sit mentiin häämessuille. ja siellä näin nättejä pukuja. mentiin sovittelee nii 3 puvun jälkeen löysin sen oikean puvun.. ostin sen sitten. kotona sit mietin et mitäs jos siitenkin olis löytyny jostain joku ihanempi.. mut sit ku sovitin pukuu uudestaan nii totesin et tää se on enkä haluu muuta :D

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäisessä liikkeessä sovitin kolmea, toisessa myös. Kuudes puku siis osui ja upposi. Lähtökohtana oli kohtuullisen yksinkertainen puku ja luotto siihen, että hääliikkeissä ammattilaiset osaa löytää sellaisen, mikä omalle kropalle sopii. Molemmista liikkeissä löytyi potentiaaliset puvut, joskin jälkimmäinen oli parempi sitten kuitenkin. Aikaa etsintään meni kaksi päivää. Pukuvalinnassa kriteerit olivat loppujen lopuksi ne, että puku on kaunis ja sopii mulle, siksi hyvä, kiitos näkemiin!", eikä mitään "tämä on täydellistä ja ihanaa :wub: :wub: :wub:" -fiilistä varsinaisesti tullut. :girl_haha: Sama homma puvun kanssa kuin muidenkin järjestelyiden: mennään sillä, mikä on hyvä, eikä käytetä aikaa aina vain paremman etsimiseen - siihen kun voisi käyttää vaikka lopun ikänsä.

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin kerran liikkeessä, ja sovitin muistaakseni 5-6 pukua. Alunperin mulle tosin oli jo selvää, etten liikkeestä tule pukua todennäköisesti ostamaan mutta halusin kokeilla eri malleja. Sit täältä naikkarikirppikseltä sovitin kahta pukua. Se ensimmäinen niistä oli se THE puku, mutta halusin sovittaa toistakin vielä varmuuden vuoksi ennen kun tein päätöksen. Olin pukuuni todella tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Ostin ensimmäisen puvun, jota sovitin. Olin selaillut älyttömän määrän pukuja, ja tykkäsin todella monenlaisista, mutta kun tämän näin naikkarikirppiksellä niin se oli kyllä menoa :) Kokokin vielä passasi aivan täydellisesti. Jälkeenpäin olen ollut hämmentynyt siitä, että se olikin näin helppoa! Olin varautunut kiertämään kaikki liikkeet ja sovittamaan epätoivoisen määrän pukuja, mutta onneksi haaveeni käytettystä puvusta kävi toteen näin helposti.

Link to comment
Share on other sites

No hyvä etten oo ainut, ku olin jotenki niin järkyttynyt, että tässäkö tää oli. Menin siis vaan alustavasti kattomaan, et minkälainen malli sopis.

Eipä mulla mitään suuria tunteita tullut, mut oli nätti omasta ja sulhon mielestä, ihan älyttömän hyvä päällä ja antaa anteeks mun raskauskiloja. Olin ilmeisen helppo asiakas.. Vähän oli kalliimpi mitä olin ajatellu, mut jos noin helpolla pääsee, ni mielummin maksan, kun juoksen pitkin kauppoja..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Nopsakka

No hyvä etten oo ainut, ku olin jotenki niin järkyttynyt, että tässäkö tää oli. Menin siis vaan alustavasti kattomaan, et minkälainen malli sopis.

Eipä mulla mitään suuria tunteita tullut, mut oli nätti omasta ja sulhon mielestä, ihan älyttömän hyvä päällä ja antaa anteeks mun raskauskiloja. Olin ilmeisen helppo asiakas.. Vähän oli kalliimpi mitä olin ajatellu, mut jos noin helpolla pääsee, ni mielummin maksan, kun juoksen pitkin kauppoja..

Et ole ainoa. ^_^ Vihaan vaatteiden sovittamista ja osaan tehdä nopeita päätöksiä, joten kun löysin netistä pienen selailun jälkeen mieleiseni puvun, soitin liikkeeseen ja kysyin olisiko heillä sitä minun koossani. Pukuja oli tasan yksi ja juuri oikeaa kokoa. Menin sovittamaan, ja puku oli upea ja istui kuin hansikas. Vain helmaa piti lyhentää.

Link to comment
Share on other sites

Minä kokeilin aiankin kymmentä pukua... eikä mikään kolahtanut. Halusin viininpunaisen puvun ja niitä ei ollut kuin muutama. Kokeilin valkoisiakin, mut kun ei iske niin ei iske... Tilasin loppujen lopuksi puvun Kiinasta; saan ainakin täsmälleen sellaisen puvun, kuin haluan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest pitkkat

Mä sovitin useita, useita pukuja. Äiti halusi tulla tyttären kanssa sovittelemaan joten kierrettiin lähes kaikki Helsingin hääpukukaupat. Ihan nättejä pukujahan siellä oli, mutta se että yhden päivän puku maksaa joku 700-1200e on aivan käsittämätöntä!! Sitähän pidetään vain YKSI päivä! Ja kyllä kaunis juhlapuku pysyy päällä eikä tarvii niitä kaikkia sisäkorsetteja, joista myyjät vauhkoaa...

Sitä paitsi palvelu oli yhtä liikettä lukuunottamatta aivan ala-arvoista. Jos kerran joku aikoo maksaa tonnin puvusta niin miksi hänen tulisi odotella liikkeessä vapautuvaa sovituskoppia, tai kuunnella myyjien "totuutksia" oikeanlaisesta tavasta viettää häitä, tyyliin: "Ai ette mene kirkossa?! onpa outoa että teille tulee vain vähän vieraita!?" Pahin oli Stilissima jossa parikymppiset tytsit tuntui tietävän ihan kaiken paremmin. En suosittele sitä liikettä kenellekään. Paras oli Mannerheimintiellä Oopperaa vastapäätä oleva hääpukuliike, jossa oli mielestäni virolainen omistaja-myyjä. Häneltä sain ystävällistä, rauhallista palvelua joka teki vaikutuksen.

Kun sovitti noin 3 pukua/liike ja tampereella vielä pari niin ehkä 20 kolttua oli ollut päällä. Kivoja mutta liian kalliita. Siksi etsin Naikkareiden myyntipalstalta oman kokoista tyttöä jolla olisi hääpuku myynnissä ja löysin unelmien puvun!! Maksoin vain 300e siitä :) Ja se oli upea :) :) Nyt sitten puku kiertoon seuraavalla ihanalle morsiamelle. Mitä sitä nurkissa pitää kun kierrätys on pop ja se voi tuottaa iloa seuraavalle tulevalle Rouvalle!!

t, 3 viikkoa naimisissa

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

En sovittanut yhtäkään, koska Huuto.netistä löysin tuon(käyttämättömän) puvun. Tota ennen yhtä ainutta katselin, mutta kun tuo lävähti ruudulle, tiesin samantien että se on siinä :-X Ei mennyt kuin puoli tuntia, kun mittasin itteni ja valitsin oikean koon, tilasin ja ei muuta kun odottelemaan :girl_haha: Kolmisen viikkoa meni ja TUO ON MAAILMAN KAUNEIN PUKU, mun mielestä. :-X

Link to comment
Share on other sites

Ekalla sovituksella taisin sovittaa.. hmm.. kahdeksaa pukua. (muutama oli kyllä sillä lailla, että kun sen sai päälle ilman että sitä olisi kiristetty, niin otimme pois samantien). Kolmea pukua mallailin pidempään, ja yksi oli todella ihana. Eli se mielessä ajattelin vielä käydä muillakin sovituksilla (koska se vain oli niin kivaa).

Toisessa liikkeessä sovitin taas noin kahdeksaa pukua, mutta niistä varmaan kolme meni taas siten, että halusin heti pois, kun ei ollut hyvä. Kahta sitten mallailin pidempään, ja molemmista tuli kyllä uudet lisäsuosikit tuo ekan lisäksi.

Kolmannessa liikkeessä sovitin sitten vain kolmea pukua, (joista yksi oli sama kuin tossa toisessa liikkeessä, mutta eri kokoisena vain). Taas löytyi yksi unelma lisää.

No mutustelin mielessäni näitä neljää vaihtoehtoa. Ja lopulta päädyin ihan muuhun pukuun! :girl_haha:

Eli bongasin ekan liikkeen sivuilta puvun, jota en ollut tajunnut sovittaa silloin ekalla kerralla ollenkaan. Se muistutti paljon kahta muuta suosikkipukua noists neljästä.

Menin liikkeeseen sovittamaan vain sitä, ja ostin sen sitten samantien. :-X

Eli lyhyesti: sovitin noin 20 pukua, joista sitten ostin viimeisimmäksi sovittamani.

Link to comment
Share on other sites

Itse sovitin vaikka kuinka montaa pukua. Ihan hassusti kävi, että ne, jotka näyttivät henkarilla toooooosi näteiltä, eivät sopineet mun vartalolle yhtään, ja näytin joltain 300-kiloselta norsun ja virtahevon risteytykseltä. Sitten yhdessä kaupassa myyjä näytti erästä vihreää mekkoa, joka taas näytti henkarilla aika tylsältä. Koitin kuitenkin, ja ostin. Se on niin mun tyylinen ja ihanan värinen. Onneksi koitin sitä.

Niin ja luojan kiitos en teettänyt pukua, vaikka aluksi niin suunnittelin. Olisin varmaan teetättänyt just sellaisen mikä mulle ei istu! Huh, luoti väistetty ja nyt on tosi nätti mekko. :)

Link to comment
Share on other sites

Kävimme viime lauantaina kiertelemässä Helsingin hääpukuliikkeitä ja kuudennessa liikkeessä sovitin vasta ensimmäistä kertaa, ja se oli the puku :-X Muutama liike oli vielä käymättä, mutta enää ei tarvinnut mennä niihin, sillä jotenkin vain tiesin, että tämä on minun pukuni. Myös äitini ja kaasoni piti pukua täydellisenä. :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...