Jump to content
Naimisiin.info

Kihlauspäivän valintaperuste?


Guest Tähdikki

Recommended Posts

Meillä kihlautumisesta oli puhuttu jo eukäteen, sormusvaihtoehtojakin kävimme yhdessä katsomassa. Lopun jätin mieheni päätettäväksi. Sitten yhtenä kesäisenä iltana, ollessamme joen rannalla kävelyllä, hän kosi minua. Päivä oli 7.7.2006. Oli ostanut maailman kauneimmat sormuksetkin...   :-X Päivämäärään ei sinänsä liittynyt mitään erikoista, onhan se helppo muistaa:070706

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei kihlapäivää voi oikeesti valita etukäteen, voihan olla ettei toinen suostukaan kosintaan.  ;D  Voihan toki koettaa kosia itselleen/parille syystä tai toisesta merkityksellisenä päivänä.

::)

kiitos, näinhän tämä oikeasti on. ei voi olla kihloissa ja odottaa kosintaa.

mies kosi vuosipäivänä, todennäköisesti siksi, että on sitten helpompi muistaa ;D

sormukset haettiin myöhemmmin ja kosintapäivä tuli sormuksiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me emme kyllä miettineet ollenkaan päivää. Kosinta tuli niin yllätyksenä minulle kuin sulhasellekin!  :o( Hän oli kyllä kuulemma asiaa miettinyt, mutta varsinainen kosinta tapahtui hyvin pitkältä "hetken mielijohteesta")

Päivämme 26.3. on kuitenkin siinä mielessä hauska, että se on 10 päivää myöhemmin kuin minun syntymäpäiväni ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlajaisilla juhlistetaan ensi huhtikuussa täyteen tulevaa kymmentä yhteistä vuotta. Vuosipäivämme siis valitsimme. Varsinaista kosintaa ei meillä tapahtunut tai tapahtui vuosia sitten, mutta tuolloin en halunnut vielä kihlautua eikä uutta kosintaa sanan varsinaisessa merkityksessä ole kuulemma enää luvassa. No, viime keväänä aloimme puhua lapsista, perheestä jne. ja ajatus sitten vaan kulkeutui tuohon suuntaan ("pakollinen" etappi ennen häitä?). Ja nyt viimeinkin ensi viikonloppuna mennään sormuksia katselemaan ja toivon mukaan myös ostamaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest FutureMrsSSS

Meillä puhuttiin kihloihin menosta (enemmän mun aloitteesta  ;) ) yks päivä (jotain oltiin puhuttu sitä ennenkin) jolloin kulta totesi, että vielä ei taida olla hyvä hetki. Muutamaa päivää myöhemmin, illalla nukkumaan mennessä, sohvalta kuului sanat "Mennään kihloihin". Yllätti totaalisesti!!  Suostuin kuitenkin vasta sen jälkeen, kun kulta suostui kysymään sen maagisen kysymyksen ja jopa polvistuikin vielä!!  :-X :-X :-X

Päiväksi tuli 20.9., jolla ei oikeastaan ollut tuota ennen mitään ihmeellistä merkitystä. Kulta sanoi kuitenkin myöhemmin suunnitelleensa jotain "kunnon" kosintaa, mutta ei sitten ollut malttanut odottaa  :-X . En voinut uskoa seuraavana aamuna, että mua oli kosittu, joten kulta kosi mua silloin vielä uudestaan.  :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelin alkuun, että olisin kosinut vuodenvaihteessa, mahdollisimman tarkkaan. Se kuitenkin muutamista asioista johtuen muuttui yhteiseksi sopimukseksi satunnaisena päivänä tammikuun lopussa. Niin tai näin, tärkeintähän se lopputulos on.

edit: eli siis loppujenlopuksi sitä ei valittu millään perusteella, oli ihan tavallinen tiistai-ilta kun asiasta keskusteltiin.

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlauspvä oli aikamoista menoa.

3 viikkoa aikaisemmin valittiin sormukset ja kaiverrukset. Pvämäärän valinta kävi helposti. 16.8.2002. Se oli myös pvämäärä jolloin vietimme rapujuhlat.

Ne vietettiin Raumalla, itse asumme Vantaalla. Pääsimme lähtemään Raumalle vasta iltapäivällä, joten matkaankin meni 3 ja puoli tuntia. Vasta myöhään illalla (23.45) tuli tilaisuus kertoa kaikille, että olemme menneet kihloihin. Ja silloinkin oli pakko keskeyttää yö/iltapala, jotta kihlaus tapahtuisi virallisen pvän puolella.  ;D

Oli siinä ihmettä kasvoilla ja tulipa siellä muutama kyynelkin kun sormuksia vaihdettiin.

T:Susanna

Link to comment
Share on other sites

Ihan satunnainen päivä sattui kohdalle. Mies ei kuulemma pystynyt enää pitämään kysymystä sisällään ja kosi kesken television katselun. Sitä ennen oltiin kyllä puhuttu häistä ym. ja sulhanen oli pariin kertaan varmistanut, että olen valmis naimisiin menemään. Hääpäivälle asetettiin huomattavasti tarkemmat kriteerit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...