Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka ajoissa varasitte juhlapaikan ja kirkon?


nonna-marie

Recommended Posts

Guest pampulakorva

Kirkon varasin 6kk:tta ennen ja nauroivat kirkkoherranvirastossa ettei ole kalenteria sinne asti :girl_wink: Pienestä kylästä kyse... Ottivat varauksen kyllä vastaan heh!

Juhlapaikan varasin 3kk:tta ennen ja hääyöksi sviitin samaan aikaan kuten myös meikin ja kampaajan. Meillä häät siis talvella ja kaikki varaukset on sujunut ongelmitta, ei ole "sesonkiaika"...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kirkon varasimme heti kun häistä lopullisesti päätettiin eli noin 8 kk ennen häitä (siihen asti kädenvääntöä sulhasen kanssa siitä karataanko salaa naimisiin vai ei...). Kirkon varus onnistui vielä mainiosti (sai jopa valita kahden ajan väliltä) mutta juhlapaikan varaamisen suhteen tuo ajankohta oli ehkä liian myöhään, sillä monessa paikassa tuo päivä oli jo varattu mutta tänään onneksi sain tehtyä alustavan varauksen siihen paikkaan mihin alunperin eniten tahdottiinkin. Ja se myös todennäköisesti otetaan kunhan saadaan heiltä hinnat yms.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Me varattiin juhlapaikka aikalailla tasan 2 vuotta ennen ja kirkko 1½ vuotta ennen. Juhlapaikkaa ei ollut tarkotus vielä varata, vaan käydä vaan katsomasa paikkaa, mutta siellä ilmeni, että kesää 2011 on jo myyty paljon. Varattiin sitten saman tien :girl_haha:

Paljon eroja kuitenkin paikkakunnittain.. kaverini varasi molemmat n. ½ v ennen eikä mitään ongelmaa :)

Link to comment
Share on other sites

Me varasimme juhlapaikan tämän vuoden huhtikuun lopulla, häät ensi kesänä. Eli n. 1 v. 2 kk ennen häitä. Kyseessä suosittu paikka Espoossa, ja kesäkuukausille jäikin meidän varauksemme jälkeen vaan yksi lauantai vapaaksi. Kirkko varattiin toukokuussa, Tuomiokirkkoseurakunnan vihkitoivesysteemin kautta.

Link to comment
Share on other sites

Kuukaus takaperin varasin kirkon ja eilen varasin juhlapaikan, häät vuoden päästä kesäkuussa.

Ei näillä leveysasteilla olis varmaankaan mitään kiirettä ollut mut samapahan nuo oli varata kerran aika ja paikka oli selvillä :girl_haha: Tiiä vaikka toisia yhtä äkkinäisiä liikenteessä ja olisivat meidän päivän vieneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Meillä on häät 13.8.2011. Rupesimme alustavasti kyselemään kirkon varauksesta helmikuussa 2010 ja yllätys olikin auuri, kun meille ilmoitettiin, että me olemme tavallaan jo aika myöhään liikenteessä, että saa nähdä onko toivomamme päivä vielä vapaana. No, onneksi juuri ajattelemamme päivä oli vielä vapaana ja siinä vielä juuri toivomamme vihkimisaikakin. Eli kävi kyllä melkoinen tuuri, kun kesän ajat olivat jo melko buukattuja. Tämän jälkeen aktivoiduimme juhlatilojen etsinnässä ja parin viikon sisällä varasimme juhlapaikankin, kun löysimme meille hyvän paikan. Juhlapaikkoja kun kyselimme, oli niissäkin jo hurjasti varauksia. Eli melko ajoissa nykyään varaillaan ja ollaan liikkeellä. girl_wink.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Koska halusimme olla varmoja siitä, että saamme haluamamme päivän, varasimme kirkon ja juhlapaikan noin 1 v ja 7 kk ennen ajateltua hääpäivää. Olen varma, että jos olisimme menneet myöhemmin varaamaan ko. paikkoja, haluamamme päivä ja vihkiaika olisivat varmasti olleet varattuna jollekin muulle. Joten onneksi varasimme juhlapaikan ja kirkon liiankin aikaisin, kuin liian myöhään.

Link to comment
Share on other sites

Tänään pistin varauksen juhlapaikkaan ja kirkkoa pitäisi alkaa selvittelemään ensi viikon puolella. Onneksi on kaksi mahdollista kirkkoa niin ei väliä jos toisessa on jo varauksia. Niin ja aikaa häihin on 1v 6pv, mielestäni olen kamalan aikaisin liikkeellä mutta toisaalta kun kuuntelee muita niin oma 1v ei vaikutakaan niin häähullun päähänpistolta. Kai sitä pitää olla Tampereenkin kokoisessa kaupungissa ja keskustakohteissa ajoissa liikkeellä... :)

Link to comment
Share on other sites

Päivä kun oli päätetty niin mentiin sitten heti kyselemään juhlapaikkaa. Pari viikkoa sitten se taisi olla :girl_smile:

Meille oli tärkeintä että saadaan kyseinen tila juhliimme, joten jos ei olisi onnistunut niin sitten olisi mennyt päivä vaihtoon..

Kirkon varasin sitten heti seuraavalla viikolla, ja ei ollut mitään ongelmaa sen suhteen.

Meillä tosin häät 09/11, mutta eipä noissa kannata aikailla jos vain on päivä tiedossa.

Helsingissä varsinkin..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest morsian Kuopiosta

Meillä talvihäät 2012 <3 varasimme vihdoinkin viimeviikolla hääpaikan :) Kuopion parhammissa paikoissa ei ollut enää montaa vapaata lauantaita jäljellä! Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...