Jump to content
Naimisiin.info

Pöytäkukat (kuvia)


Recommended Posts

 • 1 year later...
 • Replies 108
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gerbera 4 euroa (saa halvemmallakin, mutta oli kiire bussiin niin ostin lähimmästä puljusta), astiana ilmainen grogilasi (joita saadaan lainaksi juhlapaikalta), lasin sisällä vettä ja rypisteltyä sellofaani, en tiedä hintaa mutta ei mahda tulla kovin kalliiksi. Tässä siis raakavedos koko pöytäasetelmista, kynttilät maksoivat 2,90 euroa ja paketissa aina 6 kynttilää, ja kynttiläkupit 1 euron kappaleelta. Halpaa ja ihan kivaa.

Niin ja se kuva... :)

koristeet2.jpg

koristeet1.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
 • 5 months later...
 • 11 months later...

031Juhlatila.jpg

Tässä näkyvät meidän pöytäkukkamme, vaikkei nyt kovin häävisti. Oli siis tummanpunaisia ruusuja tuikkukipoissa, yksi aina yhdessä. Ruusujen olisi pitänyt olla kauniiksi, isoiksi auenneita, mutta kukkakaupan mokan takia olivatkin vielä vähän supussa. Ei se kuitenkaan kovasti haitannut. Lisäksi pöydillä meni murattiköynnöstä. Sitäkin tosin oli tarkoitus olla enemmän, mutta nyt kävi näin...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 2 months later...
Guest reetuu

Hei!

Tarvitsisin kuvia lepäävistä pöytäkoristeista. Haluan häihini mahdollisimman yksinkertaiset, pienet vaaleanpunaista ja valkoista teemaväriä toistavat pöytäkoristeet.

Nyt erilaisista malleista kuvia! Pienten lepäävien kimppujen kaveriksi tulee pitkät valkoiset kynttilät näyttävien kynttilänjalkojen kera.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Mä kaipaisin asetelmia missä kukkia on veden alla. Tarkoituksenani on tehdä sellaisia missä olisi sylinterin muotoisessa maljakossa yksi ruusu veden alla ja päällä sitten kellukynttilä ja sitten jotain kivaa koristekiveä siellä maljakon pohjalla. Ongelmana on vaan se, etten tiedä miten sen kukkasen sais pysymään siellä veden alla.. :girl_impossible: Eli miten olette tällaisen toteuttaneet ja jos vielä löytyisi kuvia niin olis tosi kiva!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

En oikein tiedä kukista mitään, joten apua kaivattaisiin. Haluaisin laittaa yhden kukan (siis ilman vartta..) per maljakko enkä tiedä mikä kukka sopisi tarkoitukseen. Minulle kelpaisi kaunis silkkinenkin, mutta en tiedä mistä voisin niitä oikein löytää. Maljakko on hieman juomalasia suurempi johon mahtuisi esim. ruusu ilman vartta. Olisiko kenelläkään samanlaista ideaa käytössä tai löytyisikö tästä aiheesta viisaammilta kuvia? Myöskin vinkkejä silkkikukkien ostopaikoiksi otetaan innolla vastaan! Häiden väreinä valkoinen, beige, kerma, kulta ja ruskea.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on melko samansuuntaiset suunnitelmat Sirenin kanssa. Ajatuksena on siis upottaa vedellä täytettyyn sylinterin muotoiseen korkeaan maljakkoon kukka/oksa ja laittaa pinnalle kellukynttilä. Tässä joitain löytämiani ideoita

summer05_planning4a.jpg

z81742280.jpg

wedding-table-flowers-300x300.jpg

Lisäksi olemme ajatelleet asetella maljakoiden kylkeen eri värisiä (vaaleita) Kivi tuikkukuppeja joissa osassa olisi tuikku ja osassa kukkia.Tähän tarvitsisin ideoita. Miten kukat saa pysymään noin pienessä "maljakossa" ja kuinka niille riittäisi vettä? Haaveilen pioneista, vaaleanliloista ruusuista, orkideoista ja liljoista.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kauniista asetelmista! Perehdyin tarkemmin tuohon veden alla olevien kukkien probleemaan ja ilmeisesti monet ovat käyttäneet painavaan kiveä tai ongen painoa sidottuna kukkaan jolla ovat saaneet kukan pysymään kauniisti veden alla. Alunperin mulla oli tarkoituksena käyttää tässä ruusua, mutta nyt jahkailen ruusun ja kallan välillä. Riippuu täysin siitä minkä kukan valitsen morsiuskimppuuni, sillä samaa tullaan sitten käyttämään myös koristeluissa.. Ah tätä valinnan vaikeutta :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

löytäisikö kukaan kuvaa esim. lilja tuikkukipossa tai vastaavassa...??!! itse sain tämän idean jostain päähäni ja mietinkin että olisiko hullun näköinen jos laittaisin ikean galej tuikkukipppoon liljan? millainen kestävyys liljalla on noin muuten hääkimpuissa ja koristeina?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Sarjassaan typerät kysymykset, joihin en itse tiedä vastausta:

Pystyykö veteen upotetut kukat -asetelmia tekemään tekokukista (vai kuuluuko ne tehdä nimenomaan niistä)? Kuinka reippaasti etukäteen kyseiset vesiasetelmat uskaltaisi tehdä, että näyttäisivät vielä hyvältä?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×
×
 • Create New...