Tiinazku

Morsiamella ja sulhasella yhteiset polttarit

99 posts in this topic

Mielipiteitä tarvitaan! ???

Meillä olisi tarkoituksena järjestää sulhaselle ja morsiamelle yhteiset polttarit. .. :oIdeana että ensin päivä vietetään nais ja mies porukoiden kesken mutta illaksi kokoonnumme yhteen saunomaan. Onko ihan hassu idea ja minkälaisia yhteisiä leikkejä tahikka ohjelmaa voitaisiin sinne saunalle viedä? Ja sitten vielä yks kysymys että ideoita siihen minkälaisia vaatteita parille pukisimme, siis semmoisia yhteen sopivia tarzan ja jane tyyppisiä juttuja?!

Kiitos jo etukäteen kaikille avuliaille! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä siinä ei tietenkään sinänsä oo mitään tyhmää, mutta toisaalta olisiko se niin mahdoton ajatus viettää "viimeistä kertaa" ihan tosissaan tyttö- TAI poikaporukalla ilta alusta loppuun.

Ei siinä musta sinänsä mitään vikaa ole, mutta toisaalta polttareiden idea ehkä vähän menettää merkityksensä.

Kinkkistä  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oisin omiin polttareihin halunnut jonkun yhden yhteisen jutun, tyyliin joku kisa tytöt vastaan pojat tms., mutta sulho oli ajatusta vastaan alusta asti joten en edes vihjaillut sellaisesta kaasoille.

Kannattaa varmaan hieman tunnustella polttarisankareiden suhtautumista, meillä olisi käynyt niin että mä olisin innostunut mutta mies ei olisi tykännyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riippuu varmaan kovasti kyseisestä parista ja järjestävästä porukasta. Mä olin itse tosi tyytyväinen, että olin vallan muualla tyttöporukalla. En ois halunnut omissa polttareissaani jätkien saunailtaan. Jos jengi on hyvin saman tyylistä niin sit ihan ok! Mä kaasona miettisin sitä, että morsiamelle ois kiva järjestää jotain tavallisuudesta poikkeavaa... eli jos yhteiset kemut on harvinaista herkkua niin sit go for it, mutta jos ko. pariskunta juhlii aina keskenään, niin vois olla ihan virkistävää olla yksi ilta ihan vaan kavereiden kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä haluaisi sulloutua sulhon polttareihin minäkään, muttei se sitä tarkoita että idea olisi sinällään huono. Riippunee aika paljon polttareihin osallistuvista ihmisistä. Meillä sulhon kanssa on polttarit samana viikonloppuna - ja kai päivänäkin - muttei niitä yhdessä vietetä vaan ihan erikseen. Itse mieluiten olen ns akkasakilla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riippuu tosi paljon pariskunnasta, toiset on niin kovasti toisistaan mustasukkasia et on järkevämpää järjestää polttarit yhdessä, mut luulisin et useimmat haluaa viettää sen päivän niitten "omien" kavereittensa kanssa. Tai sit voi jossain kohtaa törmätä jos polttarit on samana päivänä, se vois olla kivaa, mut en ehkä haluis yhteisiä polttareita itteleeni..

:D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

En itselleni haluaisi, mutta ehkä joillekuille sopii... Kyllä mielestäni tyttöjen "hauska" on niin erilaista kuin mikä pojille sopii. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä se ei ihan olisi toiminut. Emännän polttariporukka hääräsi jossain ravintolassa ja touhusivat tyttöjen juttuja (?), pikkulinnut lauloivat, että olivat saaneet intiimit strippiesitykset joltain miesporukalta tms. En olisi välttämättä halunnut olla katselemassa jonkun toisen äijän hikistä persettä, näin niitä kyllä ihan tarpeeksi omissa polttareissani.  ;D Me äijät kaahailtiin ensin moottoriradalla vuokra-rata-autoilla, sitten saunottiin ja kaljoiteltiin porukalla rantasaunalla ja myöhemmin alkuyöstä lähdettiin katsomaan strippareita. Eli ihan perinteiset polttarit puolin ja toisin.   8)

Ei kuulemma emäntäkään olisi halunnut olla tyttökavereidensa kanssa meikäläisen seurueen mukana.  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

No meille sopisi tällainen ratkaisu todella hyvin ja toivotaankin, että meille järjestetään osittain yhteiset polttarit. Siis juuri niin, että alkuilta ollaan kumpikin omilla teillä jo loppuillaksi mennään sitten esim. kaikki samalle mökille juhlimaan.

Meillä on paljon yhteisiä ystäviä ja minusta tuntuisi hassulta joutua juhlimaan vain naispuolisten ystävien kanssa, kun kuitenkin suurin osa minulle läheisistä ystävistä sattuu olemaan miehiä. Siis kokisin varmasti niin, että sulho saa kaikki ystävät siksi illaksi itselleen ja minut viedään jonnekin piiloon ::) ;D

Riippuu siis tietysti pariskunnasta, mutta ainakin meille tällainen olisi toivottu ja iloinen ratkaisu :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Samaa mieltä olen monen muunkin kanssa - ehdittehän bilettää yhdessä kavereidenne kanssa muutoinkin. Järjestää juhlia ja kutsua sinne väkeä. Koko polttareiden idea on nimenomaan "siirtymäriitti", morsiamen ja sulhasen ystävien järjestämä tilaisuus. Eipä sitä ennen muinoinkaan  miehet naisten morsiussaunassa mukana olleet   ;) -ymmärrät kai mitä tarkoitan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

niiiin, toisaalta vika neiti-ilta tai poikamiesilta...mä en haluais yhteisiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mitään nysväystä! Osa kavereista varmasti hermostuis tuollaisesta ratkaisusta. Omat polttarit, kyllä sitä pitää sen verran luottaa ja pärjätä omillaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse toivoin meille ainakin osittain yhteisiä polttareita... Mutta eipä olleet edes samana päivänä!! No ei se mitään... Parempi niin. Me oltiin tyttöporukalla viikkoa aikaisemmin ja tänä viikonloppuna vietiin sulhoa.

Minulla oli ihan mielettömän ihanat polttarit morsiussaunoineen kaikkineen ja kyllähän tuo sulhokin aamulla oli posket punottaen lähdössä poikien mukaan ramboilemaan  :D

Eli kuitenkin oli tosi kiva, että ne olikin erillään. Ainakin omasta puolesta tuntuu siltä. Minulla ainakin oli mielettömän mukava päivä ja ilta ja yö. Ei mitään mautonta, vaan mukavaa minulle. Huomasi kuinka ihania ystäviä minulla on.

Ja sen mukavempaa oli aamupäivällä päästä sulhon syleilyyn, kun palasimme ihanasta saaresta  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Määkin kyllä oon sitä mieltä, että polttarit on nimenomaan viimeinen tyttöjen- tai poikien ilta. En ainakaan ite haluais niitä missään nimessä sekottaa vaikka mullakin on ihan älyttömästi poikapuolisia kavereita. Joku pieni yhteinen kisa (niinkun joku jo ehdottikin) jossain alkuillasta ois ehkä kiva, mutta sitten taas eri teille... Uskon että varsinkin pojat nauttii polttareista nimenomaan poikaporukassa, joten kannattaa tosiaan tarkastaa hääparin mielipide ennen tommosta päätöstä, ettei sitten pilaa toisten pottareita...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ei mitään nysväystä! Osa kavereista varmasti hermostuis tuollaisesta ratkaisusta. Omat polttarit, kyllä sitä pitää sen verran luottaa ja pärjätä omillaan.

Olettaen siis, että tosiaan kummallakin on niin sanotusti omat ystävänsä eikö? Mutta onhan näitä erilaisia tilanteita. Meillä siis esimerkiksi läheiset ystävät ovat meille suureksi osaksi yhteisiä - ollaan tunnettu toisemme ihan pienistä lapsista tai viimeistään teineistä asti. Ei minusta silloin kyse kyllä ole mistään nysväämisestä, jos kumpikin haluaa olla omien ystäviensä kanssa.

Ja niin, on meillä toki niitä opintojen, töiden, sulholla armeijan jne. aikana löytyneitä omia kavereita kummallakin myös. Mutta he ovat meille enemmän sellaisia "hyvän päivän tuttuja", joiden kanssa käydään kahvilla ja noin. Eikä mulle ainakaan näiden naispuolisten kavereiden seurassa vietetty polttari-ilta missään nimessä vastais mahdollisuutta olla ystävieni seurassa. Jotka nyt vaan sattuu olemaan miehiä, eivätkä siitä muuksi muutu ;)   Ja joiden seurassa nyt sulhokin sattuu vamasti haluamaan olla polttareissaan.

Tästä meidän ystäväpiiristä avioitui yksi pariskunta pari kesää sitten (ollaan vissiin aika sisäänlämpiävää porukkaa ;D), ja heillekin järjestimme osittain yhteiset polttarit. Alkuillan ajaksi veimme siis morsiamen mm. bingoon, grillaamaan, saunomaan ja uimaan, tanssimaan, laulamaan karaokea. Ja sitten loppuillasta mentiin kaikki samaan baariin. Oli ihana ilta ja hääpari sai olla kaikkien ystäviensä kanssa ainakin sen loppuillan, sukupuolesta riippumatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Järjestimme juuri yhteispolttarit ja kaikki olivat aivan mielettömän tyytyväisiä. Osasyynä yhteisten polttareitten järjestämiseen oli se että kaveriporukka oli niin yhteistä ja myös se että näin kesällä joillakin on paritkin polttarit ja jossain vaiheessa perinteinen polttarimeno jokaisena viikonloppuna ilman omaa kultaa alkaa vieraita jo puuduttamaan.

Molemmilla oli omaa ohjelmaa aluksi, lopussa sulhasen piti löytää morsian + muu porukka morsiamen jättämien vihjeitten/piirtämän kartan avulla. Morsian oli puettu Fionaksi, tosin rooli selvisi vasta kun Shrek-sulhanen saapui paikalle...

Loppuillan bileet olivat hauskat ja mukava nähdä sitten samaa porukkaa häissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläpä kyselen, olisiko ideoita morsiammen ja sulhasen yhteisille polttareille. Tarkoituksena on pitää hauskaa ystävien kanssa ilman alkoholia. Aikaa on suunnitella, häät ensi kesänä, mutta töittemme vuoksi saattaa olla aiheellista pitää jotkin "rituaaleista" jo aiemmin. Ehkäpä tulevan talven aikana.

Mutta mutta... järjestäisimmekö polttarimme itse vai pyytäisimmekö ystäviämme ne järjestämään - pienen mukavan jännityksen ja yllätyksen ylläpitämiseksi?

Toisaalta haluaisimme tarjota ystävillemme mukavan päivän/illan.

Meillä on taustalla musiikkia, hevosia, lehmiä - olemme maatalousyrittäjiä - joten hemmottelu/hauskanpito olisi paikallaan.

Etenkin Etelä-Pohjanmaan alueelta olisi mukava löytää virikkeitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meillä oltiin päivä ensin erikseen. saunottiin vastakkaisilla rannoilla ja pojat kävi kanootilla kylässä meidän puolella :D

illalla biletin yhdessä sulhon kanssa baarissa :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aargh!

En kyllä haluisi yhteisiä polttareita mun miehen kanssa! Johan sen kanssa saa viettää lopun ikäänsä, niin eikös sitä voisi sen yhen illan olla erossa...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

meillä hillutaan niin harvoin pelkässä tyttöporukassa, että ilman muuten omat polttarit tänne kiitos. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee polttarit juuri tuolla perjaatteella.

Se on lastenhoidon järjestämisen kannaltakin mukavampaa ;D

Me kun käydään niiiin harvoin edes baarissa, olisi jotenkin "hassua" lähteä sinne ilman miestä. Me vietämme polttarit muuten ihan erillään (ja varmaan eri kaupungissakin ;D) mutta yöllä sitten treffataan baarissa.

Kummankin polttariporukasta löytyy pareja, ja suurin osa asuu erikaupungeissa (turku, tampere, loimaa, helsinki, raisio ja lempäälä) Ehkä helpompi sitten kömpiä omiin yöpaikkoihin pareittain ;)

Mutta jokainen tekee tyylillään, minusta ei ollenkaan tyhmää järjestää näin :) Koko päivän saa kuitenkin olla tyttöjen kanssa :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

tyhmää ja nössöä sanon mä! ei tulis ikuna päivänä kuulonkaan meijän huushollissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei minusta yhtään hassua.. riippuu ihan pariskunnasta ja elämän tilanteesta..

henkilökohtaisesti en haluaisi sulhaseni kanssa yhteisiä polttareita (tosin ei mua oo vielä kosittukkaan.. :-[).. haluaisin sen ko päivän viettää ihan omien kavereideni kanssa. nykyiselläänkin jos jossain käydään niin ennemmin täällä on avon kaverit paikalla mitä minun - johtuen välimatkasta, joten niiden kanssa saa olla muutenkin.. jos omien tovereiden kans oon jonnekkin menossa niin kyllä mun täytyy täältä niiden luo lähtä.. hehehhe - ymmärsitkö pointin??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen seurustellut kuusi vuotta mieheni kanssa :-X ja siinä ajassa ystävät ovat tulleet yhteisiksi. Tuntuu siis tyhmältä että polttareissani olisi vain muutama ystävistäni, etenkin kun kaikista läheisimmät ovat miespuolisia. Siksi olemmekin sulhaseni kanssa esittäneet yhteisen toivomuksen kaasolle ja bestmanille, että pitäisimme yhteiset polttarit. Jos tilanne olisi toinen niin kyllä ehdottomasti haluaisin lähteä tyttöporukalla, mutta meille yhteiset polttarit on paremmin sopiva vaihtoehto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aluksi ajatus yhteisistä polttareista kuulosti tylsältä. Mutta sitten eräs kaverini ollessaan kaasona eräälle ystävällemme sai idean sellaisista yhteisistä polttareista joista lämpenin. nimittäin tuo aviopari tykkää kovasti survivor tv-sarjasta. niimpä kaason idea oli, että järjestetään survivor otteluita miesten joukkueella ja naisten joukkueella. esim koko viikonlopun kestävät polttarit joista lauantai olisi ottelupäivä. No idean keksittyään olimme jo suunnitelleet polttarit niin pitkälle ettei tuota enää toteutettu, mutta ajatus on mielestäni hauska. eikä niiden tartte sitten olla kokonaan yhteiset polttarit.

mutta pääasiallisesti mielestäni ajatus kummankin omista polttareista on hyvä. Meilläkin on paljon yhteisiä kavereita ja ystäviä. Olin silti ikionnellinen että oltiin kuitenkin ihan omillamme (tosin samana viikonloppuna), koska yhdessä kyllä keretään olla, niin ystävien kanssa kuin ilmankin niitä.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now