Erya

Siviilivihkimisen sisääntulo- ja poistumismusa??

101 viestiä aiheessa

Niin, siinä se oikeastaan tulikin  :) Eli te, joilla on ollut siviilivihkimisiä, niin mitä musiikkia olette valinneet soitettavaksi kävellessänne "alttarille"? Ja mitä sieltä poistuttaessa? Mulla oli mielessä Tauskin Sinä vain jompaan kumpaan, mutta en tiiä.. Mitä ootte mieltä? Onko jotain hyviä ehdotuksia antaa joistain kauniista, tilanteisiin sopivista biiseistä?  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ajatuksissa, että tulomusa ois Bachin Kristus, valo valkeuden (jotain uskonnollistakin siis tulee! Biisi on älyn kaunis, sen takia. Ja mummot tykkää.  ;D) ja poistumismusaksi ajattelin vähän erikoisempaa, The Kiss elokuvasta Viimeinen mohikaani. Ovat sellaisia melodioita, että menevät mulla luihin ja ytimiin.

Ja tulevat levyltä. Ainakaan tuota jälkimmäistä ei saisi livenä (pitäisi olla aikas suuri orkesteri...  ;) ), ja mulle tärkeämpää on ihanat biisit kuin se, että joku yrittäisi taaplata jotain yhdellä soittimella. Muutoin vihkimiseen ja hääjuhlaan tulee musaa kyllä livenäkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maistraatissa meillä ei ollut mitään sisääntulomusiikkia. Annoimme vaan vieraiden mennä ensin vihkihuoneeseen ja sitten kävelimme sinne itse käsi kädessä. Vihkimisen jälkeen menimme ensimmäisinä takaisin "odotushuoneeseen" jossa meillä oli oma kannettava cd-soitin josta soitimme Hurriganesin "I Will Stay" -biisin samalla kun halasimme 15 vierastamme ja järjestäydyimme kaikki ryhmäkuvaan.

Juhlapaikalla oli sitten muuta musiikkia mm. Mike Oldfieldiä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista  :) Meillä vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla, vanhassa riihessä/tallissa. Tällä hetkellä ajatuksena sisääntulomusiikista olis Tauskin Sinä vain ja poistumismusasta Sig:n Vuosisadan rakkaustarina  :) Tapasimme mieheni kanssa opiskelujen kautta, joten siinä mielessä tuossa Sig:n biisissä on osuvat sanat: "Me näimme koulun käytävillä ja toisiimme tutustuttiin..."  :-X Saa nyt nähdä miten nää tästä vielä muokkautuu ennen tammikuuta  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin varmaan vois soittaa ihan häämarssin levyltä.. Muuten se ei onnistuiskaan ku levyltä, kun vihkipaikkana vanha talli/riihi, jossa ei ole mitään soitinta, jolla livenä vois soittaa  :) Mut ei myöskään haluttais mitään perinteistä marssia.. Halutaan jotain ihan muuta.. Vaikka kirkollinen siviilivihkiminen onkin tulossa, niin silti hakusessa on jokin muu kuin häämarssi..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin oli siviilivihkiminen ihan seremonialla paikan päällä. Sisääntulomusiikkina sisareni lauloi "Lumiukkolaulun" eli Walking in the air. Vihkiminen päättyi siten että sisko lauloi Nocturnen eli Eino Leinon runosta tehdyn laulun. Emme kuitenkaan marssineet minnekään vaan kuuntelimme laulun ja jäimme sitten seisomaan vihkipöydän eteen onniteltavaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli siviilivihkiminen juhlapaikalla ja siellä meillä oli viulisti soittamassa sisääntulomusiikkina teeman elokuvasta Love Story  :)

Ja poistumismusiikkina samainen viulisti soitti Indiana Jones -teeman  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on siviilivihkiminen juhlapaikalla lauantaina vajaan kolmen viikon päästä.

Sisääntulo- ja poistumismusiikki tulee cd:ltä. Sisääntulona soi Forrest Gump-elokuvan

teema (aivan ihana) ja poistumiseen valitsimme huumorimielisesti Mission Impossible

alkuperäisen tv-ohjelman tunnarin :D

Muoks. ainiin ja tahtomisen jälkeen kuulemme jousikvartetin musiikkikoululta soittavan

J. Pachelbelin Kanon d-duurin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös siviilivihkiminen juhlapaikalla, musiikki tulee levyltä. Sisääntulossa soi perinteinen Melartinin Juhlamarssi eli Prinsessa Ruusunen, mutta Finlandersin versiona. Poistumismusiikki on All you need is love, Beatlesin biisi Joe Cockerin esittämänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee ainakin sisääntulomusaksi Death in Vegas: Girls (leffasta Lost in Translation). Poistumismusaa ei olla keksitty. Ehkä mennään samalla tai sitten yritetään keksiä jotain edelliseen sopivaa. Oisko kellään ehdotuksia? Esim. leffamusat vois olla kivoja, koska sulho on ihan leffafriikki (mutta jostain syystä sitä ei kiinnosta niin kauheeesti tämmöiset häämusiikki-asiat  ::))

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvät Naikkarit!!  :D Tarvitsen teidän apua, sillä haen HYVIÄ EHDOTUKSIA sisääntulo ja poistumismusiikin suhteen.

Kuten esim tässä foorumilla on esitetty:

-      Bach: valo valkeuden

-      The Kiss (Viimeinen mohikaani elokuvasta)

-      Walking in the air (Lumiukkolaulu)

-      Nocturnen (Eino Leinon runot)

-      Love Story-teema

-      Indiana Jones -teema

-      Amelie-teema

-      Forrest Gump-teema

-      J. Pachelbelin Kanon: d-duurin

-      Death in Vegas: Girls (leffasta Lost in Translation).

-      Elton John: leijonakuningas

Lisää ehdotuksia!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee perinteikkäät klassikko-häämarssit:

Wagnerin morsiuskuoro saapumiseen ja Mendelssohnin häämarssi poistumiseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tahtoisin ehkä sisääntuloon Dave Lindholmin Sitähän se kaikki on (rakkautta, rakkautta vain..) intron. Siinä on tosi kaunis instrumentaali-osuus (aika pitkäkin, joten riittää mainiosti näyttäväänkin sisääntuloon), kunhan vaan saisi tuon ukkokullan suostutelluksi, hän kun ei ole varsinaisesti mikään Dave-fani...

Poistumiseen ja "häähitaaseen"(valssia ei meille tule, ainakaan niitä perinteisiä) mulla on paaaaljon vaihtoehtoja, mut ei viel mitään selvää.

Esim. kotimaisia:

YUP: Rakkaus on pesti hulluuteen ;D

Dave Lindholm: Pieni ja hento ote

Jussi Sydänmäki&Janne Louhivuori: Onnee ois :-X

Lemmenpyssyt: Sydän hakkaa 8-)

Juliet Jonesin Sydän: Rakkauslaulu ;)

Neljä Ruusua: Tahdon

Ja ulkolaisia...

Sisters Of Mercy: Torch

Sisters Of Mercy: Body And Soul

Alice Cooper: Hell Is Living Without You

Inkubus Sukkubus: Bright Star

:-X :-X :-X

Siis apua, onhan näitä niin paljon, että jos nää kaikki haluaa illan aikana jossain vaiheessa soittaa, ni bändi ei ehdi ku tehdä soundcheckin... ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli maistraatissa sisääntulomusiikkina Värttinän Morsian ja poistumismusiikkina Neljän baritonin Pop-musiikkia. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Tsaikovskin Pähkinänsärkijästä kaksi kappaletta. Sopivat mainiosti vihkipaikkamme tunnelmaan  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee viuluduon soittamana perinteisiä häämarsseja, todennäköisesti ensin Kuulan häämarssi ja sitten Melartinin Juhlamarssi satunäytelmästä Prinsessa Ruusunen. Pitää saada sukulaiset kyynelehtimään...  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sisääntullessa soi Kuulan häämarssi pianolla soitettuna. Loppumusiikkia mietimme vielä, joka tapauksessa ystäväni laulaa ja soittaa jotain pianolla. Harkinnassa tällä hetkellä esim. Nousee päivä, laskee päivä. Ehdotuksia otetaan täälläkin vastaan.  :)

Muoks. Loppumusiikiksi valittu Bryan Adamsin biisi I'll always be right there.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidät vihittiin juhlapaikalla, ja morsian tuli sisään Metallican Nothing Else Matters -kappaleen saattelemana.

Poistumismusalla halusimme viestittää kutsutuille, että tästä alkoi sitten bileet: olimme miksanneet yhteen ensin alkutahdit Mendelssonin häämarssista jatkuvaksi Smash Mouthin versiolla kappaleesta I'm a Believer (elokuvasta Shrek). Ja tämä oli ehdottomasti yksi häittemme parhaista hetkistä! Ensin Mendelssonin kuulleesaan olivat vieraan kovin virallisia ja hämillään niinkin virallisesta ja persoonattomasta valinnastamme poistumismusiikiksi, mutta repesivät nauramaan kuullessaan kappaleen jatkuvan ihan toisena!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli panhuilu musikkia kirjastosta lainatulta levyltä. Soittajana oli Dana Dragomir ja levy Demiro. Biisin nimeä en muista.

Oikein kaunista ja koskettavaa musikkia. Olisin halunnut live soittajan mutta meni niin hankalaksi sen löytäminen niin tyydyin sitten levyltä tulevaan. Oikein hyvä se oli niinkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee toiseksi musiikiksi Prinsessa Ruusunen ja toinen on vielä hakusessa. Värttinän "Morsian" on yksi vaihtoehto tai sitten repäistään jollain hyvin epäsovinnaisella biisillä  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sisääntuloon ajateltiin Finlandersin Oikeesti-biisiä, poistumiseen ei olla vielä keksitty..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuntuu oikeasti vaikealta löytää persoonalliset biisit, jotka luovat oikeanlaista tunnelmaa.

Ollaan mietitty sisääntuloon Pretty woman/Romanssi (isäni saattamana),poistumismusiikkista ei ole mitään havaintoa. Klassinen musiikki ei kuulu suosikkeihimme.

Olemme pariskunta, joka kuuntelee enemmän rokahtavampaa musiikkia.

Jokin rauhallinen heavybiisi sopisi myös. Olisiko kellään lisää ideoita ?

Meillä vihkiminen ulkona, äänentoisto on vielä suunnitteilla, mikäli on tuulinen tms. ilma.

:-X 10 päivää häihin...  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minuakin kiinnostaisivat kovasti tuollaiset rauhalliset/hitaat, vähän rankemmatkin biisit. Jos jollain on sellaisia mielessä, niin kertokaahan toki :)

Nyt ajatuksena on vihkitilaisuudessa soittaa ainakin tuo Nothing else matters, mutta tarvitsisin vielä ainakin toisen biisin.

Se Nightwishin Eva on tosi kaunis, mut sanat eivät sovi häihin.. Hmm.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on juhlapaikalla tulokappaleena Verdin Grand march, joka soitetaan flyygelillä. Mitään poistumismusaa tai loppukappaletta ei ole, koska jäämme juhlimaan samaan tilaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään