Jump to content
Naimisiin.info

Trash the dress


Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mäki haluun Trash the Dress -kuvan! Paitsi mitenköhän mun mekon kans onnistuu ja raskinko sit kuitenkaan... No mutta. Sulholle piti hieman selittää systeemiä, mutta katsotaan mihin päädytään. Mä kyllä haluan sulhasenkin hääkuvaan, ja nuo on usein kuvia pelkästä morsiamesta. Enkä myöskään tajua sitä, että osassa noista tuntuu, että morsian istuu vedessä vaan siksi, että istuisi vedessä. Eli ei mitään (edit: Ööh, tästä näemmä puuttuu jotain, enkä muista mitä. Sorge!)

Trash the Dress Flickrissä ja

Wordpressissä

Ja lisäinfoo näin jälkilisäyksenä:

Nuo kuvat on kuulemma usein workshopeista, joissa malli on puettu hääpukuun, ja kuvaajat kuvanneet häntä omiin portfolioihinsa. Siksi siis kököttävät yksin, vaikka taidetaan ihan studiokuvissakin ottaa myös yksilökuvat?

Edited by kaaiia
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nyt on minusta Trash the dress -kuvat otettu ja vieläpä ennen häitä! ;) Tässä siis todistus siitä, ettei pukua tarvitse todellakaan tuhota kuvauksissa ellei niin halua. Ainoastaan hameeseen tuli hieman likaa, joka lähtee pesussa pois. Pukua ei myöskään kasteltu. Puvun yläosa ei likaantunut ollenkaan. Minulla oli tarkoitus muutenkin pestä pukuni hameosa, sillä se on käytetty.

Kuvat halusin ottaa ennen häitä, että saan kuvista kehiteltyä jonkinlaista huomenlahjaa sulholle. Alusvaatekuvista kun en ole kiinnostunut ja mielestäni ne menee vähän hukkaan kun ei mies niitä kumminkaan voisi esillä pitää (tai minä en ainkaan haluaisi niin).

Meillä oli todella hauska päivä kuvaajani Artur Gajewskin kanssa kun kiertelimme erilaisia kuvauspaikkoja ja molemmilla riitti paljon ideoita kuviin. Ihanaa kun saan pukeutua pukuuni kaksi kertaa, ottaa siitä kaiken irti, nauttia kahtena päivänä prinsessana olosta. Minusta on harmi maksaa paljon kauniista hääpuvusta jos sitä voi käyttää vaan yhtenä päivänä ja laittaa sen jälkeen kaappiin pölyttymään tai myydä eteenpäin. Näistä kuvista minulle jää kaunis muisto puvustani ja voin hyvillä mielin laittaa sen kiertoon.

Kerron mielelläni lisää kuvauksista jos jollekin tulee jotain kysymyksiä mieleen. :)

Kuvani löytyvät AG-Foton nettisivuilta http://www.agfoto.fi/ttd/

Jos tutut bongaa niin ilmoitelkaa itsestänne. ;)

Edited by RedRose
Link to comment
Share on other sites

Tiitu, kuvia on otettu monessa eri paikassa täällä pääkaupunkiseudulla mm. Vuosaaressa, Pitäjänmäellä, saksalaisten sotilaiden hautausmaalla, Tikkurilan liepeillä...

Yhdessä Arturin kanssa suunnittelimme kuvien luonnetta ja mietittiin niihin sopivia kuvauspaikkoja. Hän oli etukäteen käynyt katsastamassa paikat ja sit varsinaisena kuvauspäivänä kierrettiin ne järjestyksessä läpi.

Huolellinen suunnittelu etukäteen oli kyllä hyvä niin ei tarvinnut kuvauspäivänä poukkoilla sinne sun tänne etsimässä hyviä taustoja.

frauani, minun tietääkseni Trash the dress -kuvaukset on ihan uusi juttu Suomessa. Noi minun kuvathan on iiseimmästä päästä kun pukua ei tuhottu ollenkaan. Halutessaan kuvaukseen voi ottaa myös puolisonsa mukaan niin saa vähän erilaisempia hääkuvia. :)

Link to comment
Share on other sites

Nuo kuvat on kyllä tosi kauniita tuolla trash the dress flickrissä, varsinkin ne joissa ollaan veden kanssa tekemisissä. Mutta mä olen ajatellut, että mekolle löytyy käyttöä häiden jälkeenkin. Sitä voi vuokrata tai siitä voi tuunata vaikkapa kastemekon, joten en pukua välttämättä halua tuhota...

Kaveri selitti mulle, että yks ajatus siinä taustalla ois, että puvun tuhoaminen häiden jälkeen kuvaa omistautumista miehelle. En ole itse niin perehtynyt aiheeseen, joten en tiedä pitääkö se paikkaansa, mutta jos puku ei tuhoudu kuvauksissa, niin silloinhan tuo ajatus siitä häviää. Monet kuvat olivat mielestäni "vain" miljöökuvia, esim. tuolla flickrissä oli kuva, jossa morsian juoksi niityllä... Jos se lasketaan "trash the dress" kuvaksi niin kaitpa ne meidänkin tulevat kuvat sitten tuohon kategoriaan uppoaa... :unsure::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

RedRose - tosi makeita kuvia!

Meilla oli myos Artur kuvaamassa pari viikkoa sitten ja odottelen parhaillaan itse haakuvia - jos ne ovat vaan mistaan kotoisin niin taidanpa kysya Arturilta mita tuommoinen sessio maksaisi... Jos viitsit niin kertoisitko vaikka privana mita kuvasi maksoivat? Karsimaton mieli taalla miettii etta olisiko moiseen varaa lainkaan ja kannattaako sita myoten edes miettia... :D

Kavitko kampaajalla meikissa tms tuota varten vai laitoitko itse?

Nyt kavi mielessa etta ehka miehenkin voisi sinne ottaa mukaan, tosin hanelle pitaisi keksia taas myos jostain puku kun oli haissa vuokrasellainen kaytossa...

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Hanne_*

Joo, miehen vois ottaa mukaan tollasiin kuvauksiin. Ja joku vanha puku päälle, sellainen joka voisi vähän "ottaa osumaa". Ja jos ei ole niin sitten vaikka UFFista parilla kympillä peruspuku.

Link to comment
Share on other sites

Loysin Arturin hinnat hanen sivuiltaan www.agfoto.fi

Pitanee miettia kun on tassa aikaa elokuuhun (siis kun tulemme seuraavaksi Suomeen!)

Googlaamalla loytyi kylla ihania kuvia...

Toisaalta tekis mieli tehda toi taalla "kotona" Lontoossa kun kerran muut haakuvat on otettu Suomessa, ja lisaks ehtis ite kayda miettimassa ja kattomassa paikkoja. Hmmmm.

Link to comment
Share on other sites

Guest Morsian 2010
Joo, miehen vois ottaa mukaan tollasiin kuvauksiin. Ja joku vanha puku päälle, sellainen joka voisi vähän "ottaa osumaa". Ja jos ei ole niin sitten vaikka UFFista parilla kympillä peruspuku.

Just näin mäkin ajattelin tehdä. Perusvalkoinen puku Uffilta, sellainen missä vain se yksi kangas. Jos otan Trash the Dress -kuvat, niin sitten todellakin aion revitellä! Eli en ehkä tuhota pukua, mutta huoletta istua missä huvittaa, kahlata vedessä, näyttää vähän ihoa (hame vaikkapa ns. korvissa :) ja lopuksi kastella itseni kokonaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
RedRose - tosi makeita kuvia!

Kavitko kampaajalla meikissa tms tuota varten vai laitoitko itse?

En ollutkaan huomannut aiemmin kysymystäsi.

Kiitos kehuista. :)

Minulla oli kuvausaamuna aika kampaajalle ja hiustenvärjäyksen jälkeen (jonka siis olisin käynyt teettämässä muutenkin) kampaajani laittoi hiuksiini pikapidennykset. Omat hiukseni ovat puolipitkät ja pituutta lisää saatiin aitohiusnauhalla, joka tuli omiin hiuksiin kiinni pinneillä. En halunnut ttd-kuviin mitään tiukkaa nutturaa vaan "huolettoman lookin". ;) Kampaajalla minulle tehtiin myös meikki.

Ihan hyvin olisin voinut laittaa hiukset ja meikin itsekin, mutta halusin tuosta päivästä sellaisen hemmottelupäivän itselleni, joten oli ihanaa olla toisten laitettavana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...