Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varmaankin kolme kaasoa, kun nyt alustavasti mietin. Toinen siskoni on vaatinut jo aikoja sitten, että SITTEN KUN avioidumme, hänestä tulee kaaso. :) Itse olen ollut yhden ystäväni kaaso, joten mielestäni se ikäänkuin velvoittaa pyytämään hänet. Lisäksi olen miettinyt erästä toista kaveriani kaasoksi myös, hän ikäänkuin tasapainottaisi joukkoa... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä tulee olemaan todennäköisesti 2 kaasoa ja yksi bestman. Meillä on myös häät eri paikkakunnalla kun kaasot joten saa nyt nähdä että miten kaikki sujuu. Olen miettinyt että kustantaisin molemmat kaasoni minun kotipaikkakunnalleni 3-4 päivää ennen hääpäivää sitten koristelemaan ja tekemään viimehetken viilauksia. Muuten kaikki ideointi hoituu tietysti hyvin puhelimitse/sähköpostilla/facebookilla/tällä foorumilla ym.

Yksi asia hieman pistää keittämään on juuri muutama ihminen jotka olettavat pääsevänsä kaasoksi ja ovat jo ilmottaneet itsensä tulevaksi kummiksi mikäli joskus lapsia saamme...ärrrrrsyttävää. Olen ajatellut olla silti turhia stressaamatta ja mainita ystävällisesti että kaasot on jo valittu...ja kummiasiasta keskustellaan sitten kun sen aika joskus tulevaisuudessa on. Mutta edelleenkin on hieman jopa koomista, että miten jotkut ihmiset vaan kehtaa toimia niin... :flirt:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee 2 kaasoa ja 1 bestman. Ensin mietin yhtä kaasoa, mutta päädyin kahteen, koska häät ovat isot ja tarvetta kahdelle varmasti on. Muuta apuaväkeä tietystikin saadaan lähipiiristä ilman mitään erityisiä nimikkeitä. Seremoniamestarin roolia en ole oikein ymmärtänyt, kun mielestäni sen homman voi hoitaa sitten joko kaaso tai bestman. Joskus nimittäin tuntuu, että kaason tehtävä on seistä vain nättinä alttarin vieressä ja pidellä morsiamen kimppua. Vaikka olisi kuinka hyvä ystävä, niin itselläni valintaan vaikutti se, että pitää pystyä oikeasti muuhunkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen ajatellut kolmea kaasoa, mutta vasta yhdelle olen "tehtävänsä" paljastanut ja kysynyt onko halukas ottamaan homman. Häihin on vielä niin paljon aikaa, ettei tässä mikään kiire ole :)

Yksi on erittäin läheinen ystäväni, jonka kanssa eletään melko etäällä toisistamme, toinen nuoruuden ystävä, jonka kanssa on ollut vähemmän yhteydessä, mutta ystävyys säilynyt. Kolmas on erittäin organisointikykyinen ystävä samasta asuinkaupungista.

Miehelle tulossa näillä näkymin yksi bestman, velipoika.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mä meen aika samoilla kuin sellofaani :D. Päädyin lopulta myös kolmeen kaasoon: organisaattori samalta paikkakunnalta, läheinen ystävä sekä kolmas vielä nuoruudenystävä :). Alunperin tuntui niin vaikealta päättää, niin tämä ratkaisu helpotti päätöstäkin... Miehellä vaan se yks best man.

Link to comment
Share on other sites

Guest Rouva Sinkkonen

Miehen veli on se ainoa bestman. Jo ihan senkin takia ettei miehellä ole muita sukulais miehiä Etelä Suomessa ja ystäviäkään ei montaa täällä. Ja minulla on yksi kaaso. Olen tuntenut hänet koko ikäni ja vaikka olisi kuinka paljon tapaamisien välissä, ollaan aina jatkettu siitä mihin jäätiin. Seremoniamestarina touhuaa minun serkku, ja hän hoitaakin varmaan koko juhlan kaikki mikissä roikkumiset. Ja meidän pikku äijä (häiden aikaa 1v8kk) ja kummityttö (häiden aikaa 1v5kk) ovat meidän pienet sormusten vartijat. :wub:

En vain itse tahdo montaa kaasoa, en näe siinä mitään järkeä tai hyötyä. :girl_to_take_umbrage2:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kaasoinani tulee olemaan kaksi parasta ystävääni, heidät on jo pyydetty tehtävään ja sen vastaan ovat ottaneet. Onnellisempi en voisi olla, mikä sen parempaa. Kaksi ihan siksi, että kaasoilla on tukea toisistaan ja tehtävät jakautuu useammalle ihmiselle. Kumpikin tuntevat toisensa vieläkin kauemmin ala-asteelta saakka ja ovat kuitenkin täysin erilaisia. Tarvitsen vahvaluontoisen ja räväkän kaason rinnalle myös sen rauhallisemman version ;) . Kumpikaan ei ole "ykkös" tai "kakkos" kaaso, kumpikin kuuluu yhtä tärkeänä osana hääpäivääni.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on kaksi kaasoa. Ensimmäisen valitsin koska hän on paras ystäväni ja häneen olen ainakin tähän mennessä voinut luottaa sataprosenttisesti kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Toisen valitsin siksi, kun tiesin ettei paras ystäväni halua osallistua juontoihin enkä häntä halua siihen pakottaa. Toinenkin kaaso toki on minulle tärkeä ja läheinen ystävä. Roolijako siis menee niin että ensin valittu kaaso hoitaa henkisen puolen eli hääpäivän aamusta vihkimisen loppuun ja toinen hoitaa sitten itse hääjuhlan. Mielestäni molemmille kaasoille tuli heidän luonteilleen sopivat tehtävät joten uskon molempien olevan tyytyväisiä ratkaisuun.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...