Guest Amur

Hääkimpun hinta

772 viestiä aiheessa

Mun kimppu maksoi 8 euroa. :D Hain sen hääpäivänä torilta, olin siis aikaisemmin vähän katsellut sillä silmällä sen kukkakojun kimppuja että tiesin siellä olevan väreiltään minulle sopivia kimppuja. Kimppu oli minulla pelkästään valokuvissa, unohdin sen ihan kokonaan kuvauksen jälkeen, joten ihan hyvä että en lopulta investoinut siihen sen enempää. Vieheitä yms. ei ollut ja pöytäkoristekukat olivat luonnonkukkia joten nolla euroa muihin kukkiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

25 euroa. Muutama neilikka, kultahehkua ja vihreää. Kimpun halkaisija oli noin 15cm.

 

Iso kuva spoilerin takana:

IMG-20150822-WA0001_zpslamarqcp.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

30 euroa, ammattilainen tekee kuivatuista luonnonkukista. Kuivattu, koska häät on niin aikaisin keväällä, ja näin saan varmasti haluamani värisiä kukkia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä sain kyllä juuri sellaisen kimpun kun halusinkin, ja maksoin siitä 50 e. Tilasin kimpun ja oman kukkaseppeleeni Kalajoelta Merjan Kukasta. :) Sopivan rento, sekaisin luonnonkukkia, eucalyptusta ja pioneja sekä harsomaisia kukkia. Tykkäsin tosi paljon <3

 

IMG_2989.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkohan mitään mahdollisuutta saada (pientä) ruusukimppua non 20 € tai max. 30 € hintaan? 

 

Edit. Kun tuntuisi ihan tyhmältä maksaa yhden päivän kestävästä kimpusta jotain 100 €. Käytännön syistä kimppua ei ole mahdollista kuivattaa, silloin ehkä voisin enemmänkin maksaa..

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kimppu taisi maksaa 22 € (kuvalinkki). Kyseessä oli siis kukkakaupan onnittelukimppu, jonka tilasin omilla väritoiveilla, mutta aika vapaat kädet floristi sai. Ei käynyt mielessäkään maksaa edes yli 50e, saati 100 euroa HÄÄkimpusta. Tämä ajoi asiansa vallan mainiosti ja olin todella tyytyväinen siihen ja näytti se kimpunheiton taistosta päätellen olevan tavoittelun arvoinen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kimppuni maksaa noin 50€. Silkkikukista tuleva kimppu, en näe järkeä ostaa aidoista kukista olevaa kimppua. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kimppuni maksaa noin 50€. Silkkikukista tuleva kimppu, en näe järkeä ostaa aidoista kukista olevaa kimppua. :)

Mulla on myös silkkikukkakimppu, maksoin 10e :) . Ostin käytettynä, eikä mulla oikein ollut muita kriteereitä kuin se, että siinä on pioneita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä halusin tiettyjä liljoja yms pisaramalliksi, joten kimpun hinta oli ihan hurja. Pisaramalli on kallis. Päätin tehdä itse, mutta se on eri juttu. Kannattaa käydä kysymässä muutamassa paikassa mitä tietty kukka maksaa. Esimerkki Vaasasta: Toisessa paikassa yksi liljan kello maksoi 6e ja toisessa sain koko varren samalla hintaa (3-4 kelloa). Samaten kannattaa tsekata mikä kausi on: Kuulemma ystävänpäivänä punaiset ruusut ovat jopa 3x hintaisia... Vinkki: Prismassa ne isot "yo-ruusut" on samanhintaisia, 4,95e läpi vuoden. Itse ostin lopulta Tokmannilta ruusut kimppuuni edullisesti tarjouksesta, löytyi sattumalta just sopivaa väriä. Lisäksi tietyn värisiä ruusuja kukkakaupan kautta. Kukkakauppiaalta saa hyviä vinkkejä kauden kukista, mikä etenkin talvihäissä voi olla arvokas tieto. Esim.ruiskukkaa ja pionia ei oo aina saatavilla.

Kimppuuni tuli lopulta niitä liljoja, nappikryssaa, ruusua ja vihreää. Vieheisiin tuli ruusu ja flamingokukan lehti. Säästettiin pitkä penni kun saatiin kaikki ja vähä enemmänki pelkän kimpun ja vieheiden hinnalla, meinaan kaikki muut kukat pöytiin ja sulhaspojille, morsiustytöille, kirkkoon, kaasoille ja vanhemmille.

Kannattaa myös miettiä mitä kimpulle tekee häiden jälkeen. Ite annoin sen äiteelle ja koristeena olleen kukka-asetelman anopille. Olivat iloisia.

Muokattu: , käyttäjä: kolmio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin kyselemässä toukokuisiin häihimme kukkia ja hinta oli positiivinen yllätys. Valkoinen freesia-ruusukimppu, johon väriksi tulee muutama tumma eustoma, omin varsin ja satiininauhalla, viehe samoilla kukilla ja pari hiuskukkaa freesiasta, hinta-arvio 50-70 euroa. Jotain kuvan tyylistä, ei ehkä ihan yhtä suuri. (Kuva lainattu netistä.)

freesia_bouquet_1.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun kimpulle floristi arvioi hinnaksi 70-90 €. Siihen on tulossa valkoista neilikkaa, vaaleanpunaista ruusua sekä morsiusharsoa. Kooltaan joku 25cm halkaisija. Mun mielestä oli hyvä hinta, odotin itseasiassa vähän kalliimpaa.

Vieheet meillä 12€/kpl, rannekukat 25€/kpl. Molempiin neilikkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on ensimmäinen ja ehkä ainoa viestini tänne, mutta mun on pakko tulla hehkuttamaan tänne kuinka ihanan kimpun sain Turun torilta ja halvalla! Malli ja koko oli juuri oikea ja siinä oli toivomiani värejä. Koko lysti kympillä. Tuli jopa halvemmaksi kuin itse tehden ja siinä oli kuitenkin vihreää ja harsoa mukana :) Suunnittelin aluksi ostavani Cittarista valkoisia ruusuja, mutta äitienpäivänä ostetut valkoiset ruusut eivät osoittautuneet kovin kestäviksi, joten päätin koettaa vielä onneani. Ja pelkästään yksi 10 kpl Pirkka-nippu olisi maksanut 5 e. Siinä ei olisi ollut vielä mitään lisäkekukkia ja niitä olisi tarvinnut monta. 

Kiertelin torilla ja menin sinne kojulle, missä oli omasta mielestäni hienoimmat kimput. Kysyin, että teettekö samanlaisen toivomistani kukista ja vastaus, että kyllä tehdään. Pyysin valkoisia ruusuja ja vaaleanpunaisia neilikoita, plus jotain sinistä (nimeä en tiedä). Harsot ja vihreät tulivat samaan hintaan ja sain nätin ja ammattitaitoisesti tehdyn kimpun. En sanonut että morsiuskimpuksi, joten laitan kotona vielä foliota ja nauhaa varren ympärille. 

Oli niin ihana ja mukava palvelu, että otin vielä morsiustytöllekin kimpun, jossa samoja vaaleanpunaisia neilikoita ja sitä sinistä kukkaa, harsot ja vihreät kaupan päälle - yhteensä 6 euroa!!!

Paikka oli joku K:lla alkava, Kerälä Lieto tms. Muuta kojussa ei lukenut.

Olin tilannut yhdestä kaupasta etukäteen ja peruin sen. 30 e olis maksanut yksi puska ja siihen hintaan ei olisi saanut edes ruusuja! Pelkkää neilikkaa ja jotain sinistä. Näihin torin kukkiin olin enemmän kuin tyytyväinen! Näin heti, mitä sain ja sain itse valita kukat ja värit, enkä joutunut edes maksamaan ennen kuin kimppu oli juuri sellainen kuin halusin. Aivan mahtava palvelu!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kukkakaupasta lopultakin tilasin, ja ruusukimpulleni tulee hintaa 25 euroa ja sulhasen vieheelle 7 euroa, edullisesti siis lopulta pääsi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

10e. Kukat eivät olleet tärkeässä osassa minulla ja minusta kimppuni oli kaunis :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on vieläkin kysymysmerkkinä tuo kukkakimppujuttu. Mulle kimppu ei oo mikään tärkeä, voin mennä naimisiin ilmankin, mutta toisaalta olisi jotain pideltävää, kun jännittää eikä tiedä, mihin kätensä laittaisi. Ja heittokimppukin on vielä harkinnassa. En jaksais kiertää useita kukkakauppoja enkä todellakaan maksa kimpusta mitään 50 e tai jopa enempää. Häät on toukokuun lopulla. Mulle kelpaisi tosi luonnollinen ja simppeli kimppu, sellainen pieni ja söpö. Väreinä tykkään oranssista, punaisesta ja vihreästä. Gerberaa mietin, tulisko sellaisesta nätti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle sanoi kukkakaupassa työskentelevä, että morsiuskimput ovat heillä yleensä jotain 35e luokkaa, en tosin ole kysynyt haluamani kimpun hintaa. Liitän kuvani haluamani kaltaisesta, tuohon vielä vaikka harsokukkaa valkoiseksi, ja vähän paksumpi tuo valuva osa :). Heittokimpun menin jo tilaamaan ebayn kautta (kestokimppu) hintaan7e, siitä tuo toinen kuva. Ei ollut iso investointi, mutta nyt aloin miettimään että olisi voinut tehdä luonnonkukista tuon heittokimpun..

morsiuskimppu2.jpg

106593_3_a.jpg

kiira90 likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi miten kauniita kimppuja, tuo luonnonkukka heittokimppu kuullostaa ihanalta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vähän kukkien hinta hirvittää jo etukäteen. Kimpun ja vieheiden lisäksi olin ajatellut suhteellisen runsaita pöytäkukkia ja ehkä jotain köynnöstäkin pöytiin. Eukalyptus oli mielessäni, mutta on kuulemma kallista, eikä parhaimmillaan heinäkuussa. Floristini vaikutti tosi asiantuntevalta ja heti kyllä häneen päädyimme, vaikkemme budjetista puhuneet vielä mitään...

Opukka likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä täysin kysymysmerkillä tämä hääkimppu -asia. Vietämme siis häät kahdestaan ja ainoa syy, miksi laittaudumme, on hääkuvaukseen investointi (no siis toki toisiammekin ja erityistä iltaa varten). Se on meillä se juttu. Ja kuvissa hääkimppu olisi tietysti kiva. Mutta tunnin kuvauksia varten 50€ kukkakimppu kuulostaa vähän tyhmälle.. Ja haluan kimpun olevan musta, joten veikkaan ettei sekään toive kimpun hintaa ainakaan laske. Mistäköhän laadukkaita kestokukkia saisi? Kukaan kun ei kimppua itseni lisäksi hipelöi ja kuvissa ei eroa välttämättä tunnista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
38 minuuttia sitten, Opukka said:

 Mistäköhän laadukkaita kestokukkia saisi? Kukaan kun ei kimppua itseni lisäksi hipelöi ja kuvissa ei eroa välttämättä tunnista. 

https://silkkikukkia.fi/ Silkkikukkien erikoisliike! Totesinpahan vain, että hintaa näkyy noillakin olevan, vaikka ovat upeita ja todella aidon näköisiä.. Ei halpaa lystiä tämäkään. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään