Jump to content
Naimisiin.info

Nimesi avioiduttuasi?


Lauranne

Recommended Posts

  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Miehen nimi.

Vaikka omastani luovun haikein mielin, alkuperäinen perustelu joskus (yksi niistä miljoonasta) naimisiin menolle on mulla ollut yhteinen sukunimi. Ja mies kun ei mun nimeäni kaikesta propagandasta huolimatta suostu ottamaan, vaikka mulla ois harvinaisempi kun hällä.

Link to comment
Share on other sites

Jokohan tähän uskaltaisi vastata? Kai minä miehen nimen otan, kun molemmat pidämme hänen nimestään enemmän noin niin kuin nimenä, objektiivisesti ajatellen. Jollain tavalla on myös mukavaa tehdä samalla tavalla kuin oma äiti, isoäidit jne., vaikka muuten en pidä sitä kauhean ihanana perinteenä. Myös helppous vaikuttaa: ei tarvitse selitellä. Oon laiska. :P Mutta siis pääsyynä nimen kauneus.

Link to comment
Share on other sites

Pitkän ja vaikean harkinnan jälkeen päädyin siihen että otan yhdistelmä nimen. Vielä tätä lopputulosta itsekin ihmettelen, koska minä olen aina sanonut etten ikinä ota kahta sukunimeä!!  :) Mutta se oli jonkinlainen kompromissi päätös, en halua luopua omasta, harvinaisesta sukunimestä, ja mies halusi että otan hänen sukunimensä että olisi koko perheellä yhteinen nimi, ja toisaalta miehellä on niin lyhyt sukunimi, että ei se paljon paina enää siellä oman nimen perässä!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Otan mieheni nimen. Olisin halunnut kaksoisnimen mutta kuulostaisi hölmöltä mielestäni kun olisi peräkkäin kaksi -nen- päätteistä nimeä.

Tiedän että nykyisellä nimelläni ei ole kaimaa, mutta kun vaihdan sukunimen niin löytyy ainakin yksi saman niminen..olisi niin mukavaa pysyä uniikkina ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...