Jump to content
Naimisiin.info

Pienet häät (yhdistetty)


Guest Tiipii

Recommended Posts

Sulholta ei ole vielä kunnolla kysytty, mutta oma alkuperäinen suunnitelmani oli n. 80 henkeä. Toisaalta voisi kutsua vain läheisimmät ystävät/sukulaiset, jolloin vieraita tulisi ehkä 30.

Pienemmät bileet voisivat olla monessakin mielessä kivemmat: parempi tunnelma, ei stressiä niin monien ihmisten huomioimisesta, enemmän rahaa käytettävissä suhteessa vierasmäärään, juhlapaikka on helpompi löytää, jne.

Muutaman kuukauden sisällä tuo täytynee kuitenkin päättää.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mekin viemme kirkkohäiden jälkeen vain 40 lähintä sukulaista ravintolaillalliselle. Emme halua bändiä, häävalssia tai hääleikkejä. Haluamme rauhoittua hyvässä seurassa leppoisasti ruokaillen. Alkoholi ei ole näissä juhlissa pääasia, kuten yleensä häissä! Satsaamme upeisiin kukkalaitteisiin, viihtyisään ravintolamiljööseen ja italialaiseen tunnelmaan. Hääpukuni on oikein näyttävä, joten pienet häät eivät tässä tapauksessa tarkoita vaatimattomia häitä!

Kavereille pidämme viikkoa myöhemmin isot pihabileet, joissa sitten on pientä suolaista naposteltavaa ja paljon boolia. Sitä en ole vielä päättänyt, pukeako hääpuku uudelleen 2.-bileisiin päälle...  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meille on kanssa tulos pienet häät, kutsutaan vain vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset ja kummit (yhteensä n. 35). Mennään maistraatis vihille ja sen jälkeen ravintolaan syömään ja jutteleen, ei siis mitään perinteisiä tanssi- ja seuraleikkihäitä. Ei olla kumpikaan mitään juhlijatyyppiä, halutaan että ehdittäis jutteleen kaikkien vieraiden kans

Link to comment
Share on other sites

Heips!

Täälläkin ilmoittautuu yksi joka suunnittelee pieniä häitä n. 10-15 vierasta. Kertokahan vähän suunnitelmista. Aiotteko vuokrata jonkun paikan juhlia varten vai miten aioitte juhlia? Tuntuu tyhmältä vuokrata joku kauhean iso paikka muutamia vieraita varten kun budjettikin on minimaalinen. Vieraita emme halua enemmän, haluamme vain ne läheisimmät :)   8)

Suunnitelamt ovat pikkasen muuttuneet...tulemme olemaan kuitenkin yht. 40 henkilöä mutta nekin on vielä aika pienet. Vuokrasimme kuitenkin paikan jotta saisimme kaikki olla yhdessä paikassa. Emme myöskään aio keksiä ohjelmaa vaan syödään, juodaan ja "parannetaan maailmaa", semmoista rentoa yhdessäoloa!! :-X

Link to comment
Share on other sites

Yksi pienten häiden järjestäjä ilmottautuu lisää. Meidän häihin tulee maksimissaan 50 henkilöä, tämä sisältää vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset lapsineen, kummit, kummilapsemme ja molemmilta yhdet serkut perheineen. Kirkon jälkeen tarjoamme ruokaa ja kakkua ja kahvia kotona ja illalla olis tarkoitus pyytää kaverit pikku boolipartyihin.

Minusta pienet häät eivät ole ollenkaan tylyt vaan tunnelmalliset. Itse en voisi edes kuvitella pitäväni isoja häitä.

Link to comment
Share on other sites

Pienet häät tulossa meillekin, ehdoton maksimi vieraissa 50. Paikka asettaa rajat, kahvittelemme vieraitten kanssa vanhempieni kotona. Tietysti jos ilmojen jumalat on suotuisat, voimme olla ulkona, mutta vieraita kutsutaan sen verran, että sateen sattuessa kaikki mahtuvat sisätiloihin.

Minulle olisi iso suku, mutta en aino kutsua kuin muutaman sukaisen, ja sulhon puolelta samaten vain vähän sukua paikalle. Ja luultavimmin suurin osa vieraista tulee olemaan meidän yhteisiä ja omia ystäviä. Vieraslistaa olisi tarkoitus huomenna jonkin asteiseti lyödä lukkoon  :P

Link to comment
Share on other sites

Meille myös pienet häät, korkeintaan 50 henkeä. Sukulaisissa on vielä harkinnanvaraa, kun mietin että pyydänkö kaikki äidin sisarukset vai vaan osan heistä. Tosin on vielä aikaa miettiä. Suurin osa vieraista on kuitenkin kavereita.

Kuten joku tuossa kirjoittikin, niin meillekin tulee varmaan melko rennot bileet, joissa mm. sauna lämpiää myöhäisimmille kukkujille. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Täällä olisi myös pienet häät tiedossa. Emme ole mitään suurien juhlien kannattajia joten pienet ja tunnelmalliset häät ovat meitä varten. Juhlatilakin asettaa sopivasti rajan eli tilaan mahtuu maksimissaan

50. Juhlatilassa oli kyllä etsimistä koska tuntuu siltä että suurin osa hääpaikoista on isoja saleja ja tuntuisi

hassulta mennä pienellä porukalla suureen juhlatilaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Niinu25

Samma här. Yhteensä n. 40 kutsuttua. Karsittiin kaikki puolitutut serkut pois. Ottakoot hernettä nenään jos sille tuntuu, mutta en usko. Taloudellisista syistä. Ja stressiä on paljon vähemmän tuon päätöksen jälkeen ollut :)

Link to comment
Share on other sites

Minäkin olisin halunnut suht pienet häät mutta maalla kun ollaan niin kaikki naapurit on kutsuttava ja sitten noita lähisukulaisiakin on molemmilla aika paljon vaikka karsintaakin tehtiin. Nyt kutsulistalla on yli 100. Ystäväni piti pienet 15 hengen häät ja ne olivat todella mukavat ja lämminhenkiset.  :D

Link to comment
Share on other sites

Olisi mukava tietää juhlitaanko pieniä häitä kotona vai onko erikseen vuokrattu tila  :) Meillä oli ainakin työn ja tuskan takana löytää juhlapaikka joka ei ole liian iso ja tunnu kolkolta. Meillä on ensi talvena juhlapaikaksi varattu Tiiliholvitila. Sopi mainiosti sillä tilaan mahtuu max 50 hlö.

Link to comment
Share on other sites

Meillekkin tulee pienet häät. Sanoin ukolleni, että olen valmis vaikka karkaamaan;) kun on juhlaa siinä tarpeeksi, että saan herätä lopun elämäni hänen viereltään :-X ja sikäli, kun olemme jo vuosia yhdessä asuneet, niin tuntuisi hassulta pitää mitään megapippaloita ja toisaaltaan, ei haluta syytää rahaa häihin vaan mielummin siihen unelma kotiin 8) Meidän lisäksi vieraita tulee n. 8 jakolme niistä on meitin omia mukuloita :-X Alustavien puheiden perusteella omat vanhempani taitavat jäädä vieraslistan ulkopuolelle :-/ mutta kun voivat tulla paikalle ihan pieruissa ja oma isäni ei ainakaan tässä näe mitään ongelmaa...hänestä olen vaan ilkeä tytär, joka kehtaa suuttua siitä, että yrittää änkeä kaikkiin juhliin "pienessä sievässä"/ "muutaman kaljan ottaneena" eli omalta puoleltani tule vain kaksi henkilöä, veljeni ja hänen tyttöystävänsä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee myös pienet häät: 27 vierasta ja me. Voi olla että vieraslista kasvaa vielä parilla hengellä, tosin meidän juhlapaikka ei vedä paljoa yli 30 henkeä. Myös mulle tuo 30 alkaa olla maksimi, sillä isot häät lähinnä hirvittävät. Paikka vuokrataan (metsästysmaja) ja ruuat tehdään itse.

Link to comment
Share on other sites

Meillekin tulee pienet häät, osallistujia 35. Budjetti tosin ei ole ihan minimini... Tarjoamme vieraille illallisen erään tilausravintolan kabinetissa. Ruoka ja juomat maksavat reilusti, ja morsiamen puku, asusteet ja sormus ovat yli neljännes koko budjetista  ;D Loput menee sitten kuvaukseen, kampaukseen, meikkiin, laulajaan ja kaikkeen pienempään.

En melkein malta odottaa, että saan sulhoni omakseni läheisteni keskellä!!

:-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös pienet häät! Ei kummatkaan viihdytä ison joukon keskipisteinä ja halutaan kuitenkin viihtyä omissa häissämme , eli vieraita tulee max.30.  Myös budjetti rajaa kutsuttavien määrää sillä haluamme itse kustantaa kaiken. Eli panostamme laatuun emme määrään  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös pienet häät. Maksimissaan kutsutaan 30 henkeä, joihin sisältyy vanhemmat, sisarukset, kummit, isovanhemmat ja läheiset ystävät. Enempää ihmisiä ei edes juhla paikkaamme mahtuisi. Saa sitten nähdä, kuinka moni paikalle tulee..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...