Jump to content
Naimisiin.info

Tuo kuva hääpuvusta muiden kommentoitavaksi


Kultamarja

Recommended Posts

Mikä mahtaa olla tuo alempi Meriuchan puvuista? Ihana! :wub:

Hyvä kysymys. Löytyy Weddingon sivulta kohdasta ballgowns tms. Sitä ei sanota kenen tuo on mutta voin tietysti aikani kuluksi yrittää metsästää pukua :girl_sigh:.

Muoks. Vaikuttaisi Angelina Faccendan puvulta, samantyyliisiä löytyy mutta aivan täysin samaa mallia en kyllä löytänyt :wacko:

Muokattu: , käyttäjä: Vinga
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yritän liittää kahden vaihtoehtoni kuvat tänne. Apuvah.

Puvut ovat hyvin erilaiset, mutta pidän molemmista. Molempia olen myös sovittanut :girl_smile:

Auttakaa naista mäessä. Olen 176cm pitkä ja 62kg suhteellisen pitkä on selkä, mutta molemmat istuu myös lapaluista hyvin.

Toisesta kuva pdf:nä, joten se pitää vain klikata auki.

Ekaan tulisi vielä yksi vanteinen alushame, jota mallilla kuvassa ei ole.

Kiitos arvon leidit!

Muokattu: , käyttäjä: StarEyes
Link to comment
Share on other sites

Yritän liittää kahden vaihtoehtoni kuvat tänne. Apuvah.

Puvut ovat hyvin erilaiset, mutta pidän molemmista. Molempia olen myös sovittanut :girl_smile:

Auttakaa naista mäessä. Olen 176cm pitkä ja 62kg suhteellisen pitkä on selkä, mutta molemmat istuu myös lapaluista hyvin.

Toisesta kuva pdf:nä, joten se pitää vain klikata auki.

Ekaan tulisi vielä yksi vanteinen alushame, jota mallilla kuvassa ei ole.

Kiitos arvon leidit!

Kummatkin ovat todella kauniita mutta ensimmäinen :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Stareyes: kauniita pukuja molemmat mutta tosiaan aika erityyppisiä: tuo kakkonen on mielestäni selvästi näyttävämpi kuin ensimmäinen. Kysymys kai lieneekin, että mitä puvulta haet ja minkälainen olet tyyliltäsi muuten? Itse olen hieman jäävi ottamaan kantaa siihen kumpi on loppujen lopuksi parempi, koska oma pukuni kun on juuri tuo ylempi Sincerity ja se on iiiihana. :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Koivu_*

Kokeile laittaa vyötärölle suht leveää satiininauhaa tai jotain muuta nauhaa, jonka voi laittaa rusetilla kiinni. Näyttää yleensä aika kivalta, ja rikkoo vähän tuota linjaa. Pitsi on tosiaan tällä hetkellä vähän hallitseva. Kokonaisuutta voi tasapainottaa myös siltä, että jätät tyllin pikkuisen näkyviin.

Link to comment
Share on other sites

tää on ihan omaa tekoa, mutta kysyn apua silti. Eli tylli tulee vielä tuonne alle, ja varmaan olkaimetkin. Mutta mitäköhän mä tekisin tolle pitsille? Nyt se hallitsee vähän liikaa...

syyskuu09osa2019.jpg

Mä laittaisin pitsin epäsymmetrisesti niin, että se lähtisi leveänä ylhäältä, kapenisi lähestulkoon poikki asti vyötärön kohdalla ja lähtisi taas levenemään helmaan päin. Vois vielä mallata, jos varsinaisen "pitsipuron" viereen kiinnittäisi harkitusti irrallisia pitsipaloja vihreälle pohjalle (varsinaiseen mekkokankaaseen. Toivottavasti ymmärsit mitä yritän selittää. Nykyisellään pitsi tekee jotenkin tönkön vaikutelman tasapaksuna raitana.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tuli tuosta sinun mekosta, Kissanjalka, sellainen ajatus mieleen, että jos laitat tosiaan tyllin helman alle, niin se voisi sieltä näkyä ja tylli voisi olla saman värinen kuin tuo pitsi. Kun ajattelit olkaimia niin onko sellainen ajatus täysin pois suljettu vaihtoehto, että toinen olkain olisi tuota pitsiä ja jatkuisi siis suoraan tuosta olkapään yli hieman leveämpänä ja toinen sitten puvun kangasta, ollen huomattavasti kapeampi.

Sitä kannattaa sitten myös kokeilla, että kumman väriset kengät passaa parhaiten..ne vaikuttaa myös jonkin verran siihen pitsin hallitsevuuteen..

Link to comment
Share on other sites

Tuohon pitsikysymykseen sen verran, että miun mielestä ei kannattaisi mitään satiinivöitä (ainakaan sellaisia, mitä nykyään näkee jokapaikassa) tai helman alta näkyviä tyllejä lisäillä. Itse lisäisin pitsiä, joka on lähempänä mekon sävyä, kapeampana kaistaleena ja niin, ettei pitsi mene niin selkeästi yhdessä kohtaa vaan vähän ulkoreunoilla harvempana ja keskellä tiiviimpänä. Tajuskohan tuosta nyt kukaan.. Sellainenkin kävisi, ettei olkaimia, pitsi tuohon yläreunaan ympäri rintakehän ja niin, että pitsi harvenee alaspäin mentäessä niin, että puolivälissä helmaa sitä olisi enää siellä täällä.

Link to comment
Share on other sites

kiitos kommenteista! Pitsin väriä en nyt ala enää vaihtamaan, koska miehen solmio on samaa väriä pitsin kanssa.

Itse mietin myös tuota nauhaa keskelle, jonka voisi helposti tehdä mekkokankaasta. Tällä hetkellä toi rintapuolikaan ei ihan istu, mutta pitää höyryttää mekkoa paremmin ja miettiä mitkä rintsikat laittaa alle. Pitää varmaan hakea olkaimettomat, vaikka olkaimet tulisivatkin mekkoon.

Tarkoitus olisi myös laittaa pitsistä kukkia taakse ja ehkä helmaankin, tylli varmaan kyllä tulee ihan vaan mekon alle. Itse en tykkää niin kauheesti nykyisestä tyllityylistä. Täytyy laittaa lisää kuvia kun saan tota väännettyä, ei tässä montaa viikkoa ole enää aikaakaan.

Link to comment
Share on other sites

Kissanjalka, mistä olet saanut kaavat pukuusi? Minun silmiini e näyttää siltä että kaipaa paljon muutoksia.

Yksi asia mille itse tekisin jotain on tuo leikkaus rinnankohdalla. Sauma kääntyy ylhäältä liikaa keskietua kohti, puku istuisi yläosastaan paremmin jos sauma kääntyisi ennemmin ulospin, tai edes menisi suoraan. Mä päästäisin siis saumanvaroja ulos keskikappaleelta ja ottaisin pois sivukappaleelta. Jos vaan saumanvarat riittää.

Lantiolla näyttäisi myös olevan väljyyttä. Se on sen verran rypyssä että en tiedä riittäkö pelkästään kaventaminen, veikkaan että kaavassa on liian pitkä tila keskivartalolle (tämän huomaa melkein jokaisessa kaavassa ja valmispuvussakin). Veikkaan että ainoa keino sen poistamiseen on tehdäpitsin alle piiloon vaakasuuntainen sauma jonne se ylimääräinen väljyys kerätään.

Muuten puku näyttää huomattavasti paremmalta kuin aioemmin, kokonaisuus on paljon tasapainoisempi!

Link to comment
Share on other sites

kaava on ihan itse tekemäni, tein samalla kaavalla kuukausi sitten puvun puuvillasta, ja se istuu kyllä paljon paremmin kuin tämä. Tässä on siis vuorissa rigilenea, ja ne nyt vähän näkyy tuolta läpi. Ja sivuista pitää ottaa sisään, samoin takana on selässä ihan liikaa tilaa. Toi olikin hyvä idea että otan sisää poikittaissuunnassa, kiitos.

Ilman sovitusnukkea on pirun hankala muotoilla itselle sopivaa mekkoa. Lisäksi tein sen virheen, että laitoin paksut tukikankaat vuoriin, mutta en miehustaan. Pelkäsin että siitä tulee liian tönkkö, vaikka nyt jälkikäteen miehusta ois sitä ehkä tarvinnut.

Meillä on siis ihan maistraatti ja salahäät, kengätkin vielä hakusessa. Kiitos kuitenkin vinkeistä! (ja noi olkaimet eivät ole vielä oikeilla paikoillaan.

Link to comment
Share on other sites

Kissanjalka, tiedän miten tuskaa on tehdä itselleen mekkoja, onneksi mulla on sovitusnukke. Oon tehnyt paljon korjauksia ihan vamispukuihin, ja valitettavan useassa on vyötärö-selkä osa liian pitkä. Jos puvussa ei ole mitään poikttaissaumoja, niiden korjaaminen on todella ikävää. Tommoset pitsit, nauhat ja vedokset on semmosia että niiden alle saa helposti kätkettyä tollasia ylimääräisiä väljyyksiä ilman että kukaan tajuaa :)

Mä jätän myös usein kovin ohuissa kankaissa rigilenen laittamatta tohon rinnankaaren kohdalle, jos tuntuu, että se muoto on hankala ja että luut näkyy liikaa.

Link to comment
Share on other sites

Kurkistelemassa. Pitsit ovat ehdottomasti paremman näköiset jälkimmäisessä kuvassa! Mielestäni puvussa saisi olla paksummat olkaimet, jos olkaimet on oltava, nuo spagettiolkaimet näyttävät suhteessa mekkoon ja pitseihin liian kevyiltä.

Sen verran mitä omepusta ymmärrän (jotain, mutta mitään noin haastavaa, kuin mekko itselleni, en lähtisi kyllä tekemään) uskoisin, että Pesukarhun antamat vinkit vaikuttaisivat pukuun positiivisesti :)

Link to comment
Share on other sites

Pähkäilen mustan ja valkoisen välillä.. Mustassa olisi iso halkio, josta näkyisi vaaleankeltainen tylli. Ylhäältä alas, halkion molemmin puolin olisi keltaista kirjailua. Mustasta kuva erivärisellä tyllillä.

Valkoinen on laahukseton, pelkistetty malli. Vyötäröllä laskoksia, samassa kohdassa menee beige nauha tehoste värinä. Valkoisesta ei ole kuvaa.

Molemmat puvut on olkaimettomia. Mitä ihmettä teen? Kaaso ja sulhanen liputtaa ehkä enemmän valkoisen ja perinteisen puolesta. Itse olin aikaisemmin jo ajatellut, että valkoista ei tule, ruskeaa lähdinkin etsimään.

post-26129-1253776962_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: jpo
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...