Jump to content
Naimisiin.info

Pöytänumerot (kuvia)


morsian-08

Recommended Posts

Yritin etsiä tuolla haulla mut mikään ei tärpänny..eli miten ihmeessä ootte ratkaissu tuon pöytänumeroinnin?

Miten ootte laittanu ne pöytiin esille?

Jos jollain on niistä kuvia niin mielellään niitä vois tänne laittaa...vinkkejä nimittäin kaivataan! Itse en tiedä nimittäin miten tuon ratkaisis..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on kissa teema ja kaveri piiristä ja itseltä löytyy kissoja, joten meidän "pöytänumerointi" on tarkoitus järjestää kissoilla. Kerään kissojen kuvia ja nimeän pöydät kissojen nimien mukaan pöytäkarttaan. Pöytiin sitten laitan kehyksiin kissan kuvan ja nimen.

Link to comment
Share on other sites

Toi now&foreverin teline on ihana.<3 Me ollaan vasta suunnittelemassa numerointia, pari hyvää ideaa on jo lentänyt. Ensin halusin tollaisen, mikä toi kuva on. Eli lasikuutiovaasi, jossa huurrespraylla huurre ja sisälle joko led-kynttilä tai sitten jääilluusion luomiseksi sellofaania. Ja numero jostakin muusta kuin maitopurkista tehty. :lol: Ja muutenkin vähän huolellisemmin.

post-17870-1208259170_thumb.jpg

Toinen idea oli miehen leffafriikkiyteen sopiva eli eri (meillä talviaiheisia) leffojen kansikoteloita, jotka levitetetään auki ja ne leffojen nimet on sitten se numeron vastine. Tai sama sellaisilla leffoilla, joissa on itsessään numero(mm. fantastic four, ocean´s eleven...). Niistä mä en alkanut kuvia ottaan, sillä jokainen voi kuvitella ne päässään... Ja kun ostaa tyhjät kotelot ja tulostaa netistä kannet niin ei hirmuisesti hintaa tule. Mutta se idea jäi kuitenkin kun ei kuulemma "sovi teemaan". :D Ja mietintä siis edelleen käynnissä.

Link to comment
Share on other sites

Aivan mahtavia ideoita kaikki! Sulkki tyrmäsi kivi-idean lopulta koska vievät liikaa tilaa pöydistä, mikä on aivan totta.. Lisääkin kuvia ja ideoita heitellä tänne! itse ihastuin noista kuvista siihen kuvaan jossa oli pöytänumero kolme ja molemmilla puolilla kuva, mutta se ei onnistu meillä kun molemmista ei ole joka ikävuoden kuvaa. Samoin tuo yhteinen poseeraus kuva heti sen alla on mahtava idea, tosin meillä ei varmaan ole aikaa alkaa ottamaan niitä.. :rolleyes:

Mut samalla kyl oli tuossa Antoniinalla ihania ideoita kanssa..nyt vain esittämään sulkille nuo kaikki ja katsotaan jos päästäisiin jonkin näköiseen ratkaisuun..:)

Link to comment
Share on other sites

Sitäkin kannattaa miettiä, että pitääkö pöytien olla aina numeroidut? Meillä olen ajatellu käyttää pöytänumeroiden sijaan historiallisten ihmisten nimiä, sillä häitämme vietetään Linnassa. Eli morsiusparin pöytä on varmaan Kuninkaan pöytä ja muut pöydät liittyvät jotenkin kyseisen paikkakunnan ja/tai Linnan histortiaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aluks meillä olikin tarkoitus laittaa nimet eikä numeroita, mutta jotenkin ei saatu mitään ideaa mitä nimiä ne olisi joten jätettiin pois.. Vielä ei ole sitä "oikeata" vaihtoehtoa tullu eteen kummallekaan joten vielä sitä "kolahtavaa" ideaa metsästetään.. muuten kyllä hyvä idea ja lisä kuvat on kans todella kivoja!

Laittakaa ihmeessä lisää, jospa se meidän suosikki löytyis niistä... B):rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Olen etsiskellyt puisia isoja numeroita, joko valkoisia tai vaikka puun värisiä joita sitten itse voisin maalailla. Metallisia kirjaimia kirjatukina joskun nähnyt mutta näitä puisia en kyllä mistään vielä löytänyt. Mielellään niin vankkoja että pystyssä pysyisivät, ei siis vanerin ohuita. Omat nikkarointitaidot eivät ihan riitä:) Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Me teemme taikataikinasta piparimuotilla paksuja sinisiä sydämiä (teemana meri), joihin työnnämme puutikun (cocktail-tikku) pystyyn. Sydämen kuivuessa tikku kiinnittyy hyvin paikoilleen. Tikkuun sitten laitamme kartongista "purjeen" johon on kirjoitettu pöydän numero.

Samalla periaatteella teemme myös paikkakortit, pienemmässä koossa tosin. Nyt ei ole kuvaa saatavilla, kun ovat hiukan vaiheessa vielä, mutta toivottavasti selityksestä ymmärtää.

Link to comment
Share on other sites

Nuo Lilithin pullot on aivan tosi hyvän näköisiä. Ajattelin pulloja itsekin, ja tuosta saa hyvin mallia. Kokeilen, jos värjäisin osan pulloista kullanvärisellä spray-maalilla. Meillä kun ei ole kaikki samanvärisiä ja se voi näyttää ikävältä, jos on mitä sattuun pulloja. Nuokin taitaa olla värjätty, vai onko viinimaku noin yhtenäinen ollut? :)

Laitan kuvan, kunhan saan ne jonkinlaiseen kuntoon. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...