Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 5 weeks later...

Kaasoja tulee kolme ja vieraita jotain 140.

Olin yksin kaasona kaverini häissä, joissa oli vieraita yli 150. Useampi kaaso olisi ollut kyllä tarpeen, vaikkakin kaksi bestmania hoitivat omat hommansa mallikkaasti. Itse huolehdin hääparista ja bestmanit ohjelmapuolesta. Onneksi hääpäivänä kaikki sujui kuin rasvattu, mutta näin jälkeenpäin ajatellen jos joku kömmähdys olisi sattunut, niin useammista kaasoista olisi varmasti ollut apua.

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli kolme kaasoa ja 80 vierasta. Bestmanejakin oli kaksi.

Yksi kaaso palasi ulkomailta pari viikkoa ennen häitä ja ei siis voinut auttaa paljoakaan ennen häitä, mutta hän on paras ystäväni, joten siksi halusin silti välttämättä kaasoksi :) Samoin kaksi muuta kaasoa lasken parhaiksi ystävikseni. Mulla on siis kolme parasta ystävää ja kaikki yhtä läheisiä - eri yhteyksistä vaan tuttuja - joten halusin kaikki kaasoiksi.

Ei siis ollut kaasojen määrä mitenkään suhteessa vieraisiin ajateltu. Tein valmistelut melkein kaikki itse, kaasot auttoi konkreettisesti eniten hääpäivänä ja niiden jälkeisenä päivänä.

Link to comment
Share on other sites

Ei siis ollut kaasojen määrä mitenkään suhteessa vieraisiin ajateltu. Tein valmistelut melkein kaikki itse, kaasot auttoi konkreettisesti eniten hääpäivänä ja niiden jälkeisenä päivänä.

Näinhän se menee, mutta jos vieraita on lähemmäs 150, niin silloin apuja yleensä tarvitaan myös valmisteluihin. Oi kun meilläkin olisi vain 80 vierasta. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

hmm.. mulla on vähän niinkuin 4 kaasoa :D Ehkä vähän liikaa muttakun kaikki ovat parhaita ystäviäni ja olemme olleet tiivis tyttöporukka jo kauan!

Tosin.. Yksi on kaikista läheisin ja on auttanut jo nyt häiden suhteen monissa asioissa niin ehkä se sitten menee niin että on 1 kaaso ja kolme aikuista morsiusneitoa/apulaista. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla on 4 kaasoa. 2 heistä (parhaita ystäviä) todennäköisesti pystyvät fyysisesti olla eniten auttamassa,kun toinen asuu ihan likellä ja toinenkin n.40km päässä,kun taas 2muuta (siskot) niin asuvat toinen aivan eteläsuomessa ja toinen pohjosessa. Tiedän heiltä kuitenkin saavan tukea ja neuvoja ja varmasti mahdollisuuksien mukaan apuja muuten. Kaikki silti yhtä rakkaita. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla on 3 kaasoa.

Kaikki ovat siskojani. En osannut päättää kenet ottaisin kaasokseni, joten päätin pyytää kaikkia. Kullakin heistä on oma tehtävänsä. Nuorin siskoni on pukija ja kimpunpitäjä siunauksessa, kaksi muuta siskoani (täysi-ikäiset) ovat sitten vastuussa polttareista ja hääjuhlan ohjelmasta yhdessä bestmanin kanssa.

Kaasot ovat minulla lähinnä maku- ja ideatuomareina. Jotain apuja tietysti heiltä saan kun järjestelen häitä ulkopaikkakunnalta (häät siis kahden siskoni kotipaikkakunnalla, myös minun entinen kotipaikkakunta) ja en juurikaan tunne nykyistä tarjontaa paikkakunnalla saati kerkeä niitä aina henk.koht. käydä tarkistamassa.

En usko että minulla on liikaa kaasoja ja kukaan heistä ei ole ainakaan mitään puhunut liian vähistä tehtävistä tai muutenkaan arvoistaan (tai en ole ainakaan kuullut).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mäkin pohdin tätä kaasoasiaa aika paljon, sillä mulla on monta tosi rakasta ja läheistä lapsuuden ystävää, eli heistä ois tullu jo se kaksi-kolme kaasoa. Sitten on läheinen isosisko, eli jo kolme kaasoa. Sitten on vielä yksi hieman uudempi (noh, kymmenen vuotta kohta vanha hänkin, että ehkä uusi ystävä on väärä ilmaisu ) tosi läheinen ystävä. Eli neljä-viisi kaasoa, vaikka eihän sitä "tarvitse" kuin yhden :girl_impossible:

Pyysin sitten tätä tuoreempaa ystävääni ainoastaan, hänen miehensä on mieheni bestman ja vietämme tooosi paljon aikaa neljästään, ollaan siis kaikki neljä tosi hyviä ystäviä keskenämme.

Onneksi kukaan vanhoista ystävistä tai siskosta ei loukkaantunut asiasta, vaan ymmärsivät että kyse ei ole mistään "paraskaverikisasta" vaan jos pyytäisin enemmän kuin yhden, "pitäisi" sitten samantien pyytää kaikki neljä, ja en halua kaasoarmeijaa kirkkoon miehen yhtä bestmania vastaan :girl_haha:

Apua hääsuunnittelussa kyllä olen saanut näiltä kaikilta ystäviltä, josta olen tosi kiitollinen :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä on sellainen tiivis 6 naisen porukka. Olemme tunteneet toisemme jo ala-asteelta lähtien (yksi on peräti vanha tarhakaveri!). Kaikki varmasti haluavat osallistua häiden järjestelyyn ja suunnitteluun, mutta olen ajatellut pyytää yhtä ns. "ykköskaasoksi". Tuntuisihan se hassulta, että kirkossa minun puolellani seisoisi viisi naista ja miehen puolella vain yksi bestman. :D

Lisäksi minulla on pikkusisko, jonka kanssa olemme melko läheisiä. Hän kuitenkin asuu lähes 300 km:n päässä ja on muutenkin aikamoinen huithapeli ;), joten en ehkä uskalla häntä pyytää kaasoksi. Hän ei ole mikään järjestelijätyyppi, joten toivon, että hän ei loukkaannu, vaikken häntä pyydäkään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...