Jump to content
Naimisiin.info

Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ehdottomasti syksy jolloin pääsee koristeluun käyttämään syksyn värejä hyödyksi ja hääkuvasta tulee mitä upein syksyn väriloistossa.

Olen aivan samaa mieltä, syksy on kaunista aikaa kaikessa värissään.

Meillä on ehdottomasti ollut ajatuksena että juhlat pidetään syksyllä. Ei vielä kylmää (toivottavasti) eikä liian kuuma (toivottavasti ei sitäkään) lehdet maassa värikkäinä ja ilta pimeä. Kynttilöillä lämpöä,juuri meidän päivä.

Ennen kesää laittaisin listalle vielä talven,mutta kun nykyään talvi on pelkkää huonoa säätä kumisaappaiden kera niin ei se ole enää niin kivaa kuin olisi polviin asti lunta,sopiva pakkanen ja auringon paiste.

Link to comment
Share on other sites

Meillä suosikki ajankohtia olis myös syksy ja talvi. Toki ku lapissa asutaan, oishan ne kesäyöt ihanat, kun juhlat jatkuisivat aamuun asti. Mutta pidämme pimeästä ja kynttilöistä, joten taitaa valinta loppujen lopuksi osua syksy-talvi - akselille.

Kesähäät taitaisin pilata hikoilemalla kuin porsas, oisko se sitte kaunis morsian, hääpuku hiestä laikukkaana, tukka märkänä ja meikki levinneenä... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kevät on niin ihanaa aikaa :) On valoisaa ja alkaa jo vihertää, eikä ole liian kuuma kuten kesällä! Säät on tosin vähän vaihtelevia, mutta niin ne on toisaalta mihin vuodenaikaan tahansa. Yllättävän moni tällä palstalla tykkää näköjään talvesta! Itse en välitä siitä pimeydestä vaikka lumi ja pakkanen onkin kivaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kesä tai talvi, vastakohdat :)

Talvella olisi helppo luoda romanttista tunnelmaa hääpaikalle kynttilöin ja oikealla tulella. Myös lumihankien ympäröimä valokuvauspaikka olisi houkutteleva ajatus.

Kesä on taas käytännöllinen aika järjestää häät ja silloin vieraiden on helpompi tulla paikalle ympäri Suomen. Olisi kiva oleskella myös ulkona, jos ei sada. Koristeeksi saisi myös omakasvattamia kukkasia, mutta kynttilöillä ei tee oikein mitään :/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...