Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaipaisin vinkkejä talvihäiden viettopaikoista. Unelmissa on tunnelmallinen paikka, jossa voisi juhlia kynttilänvalossa.  :-X Vieraita on vain vajaa 40, majoitus pitäisi löytyä kaikille ja mielellämme järjestäisimme vielä "jatkot" esimerkiksi saunomisen merkeissä. Vihkiminen tapahtuisi myös juhlapaikalla, joten olisi ihanteellista, jos paikasta löytyisi esimerkiksi tunnelmallinen huone tähän tarkoitukseen.

Ongelman muodostaa vain se, että häät ovat jo ensi helmikuussa!  :o Huh, kiire tässä tulee... Mutta ei haluta odotella enää, kun päätös on tehty.  ;D Onkohan paikan etsiminen toivotonta, olemmeko liian myöhään liikenteessä? Toiveena olisi saada hääpäiväksi 2.2.2008.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sefiina: Laukaassa on aivan ihana paikka nimeltään Villa Luotola. Se voisi sopia teille, sillä heillä on todella kauniita majoitushuoneita ja rantasaunalla voi juhlia aamutunneille asti. Itse harkitsimme sitä myös omiin häihimme paikaksi. Myös Majakosken riihi ja sauna on oikein tunnelmallinen vaihtoehto. Siellä vain ei ole majoitusta.

Qatar: Vanha Ortopedi on oikein mukava paikka, jos haluaa juhlia keskustassa. Itse olen järjestänyt siellä muutamia tilaisuuksia ja olen ollut oikein tyytyväinen paikkaan ja ruokaan siellä. Laittavat kaikein oikein kauniisti ja tunnelmallisesti esille. Paljonko teille on tulossa vieraita? Siellä kun on mahdollista vuokrata erilaisia kokonaisuuksia tilaksi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on 2009 kesällä häät Laukaassa Varjolan tilalla. Onko kellään mahdollisesti kokemusta paikasta, esim. kuvia häistä ja somistuksista? Olisi kiva nähdä niin niitä olisi sitten itse vähän helpompi suunnitella. Paikkana tila on tosi ihana ja on mukavaa, kun kaikki palvelut saa halutessaan samasta talosta. Ammattilaiset osaa sitten pitää myös huolen siitä, ettei mikään unohdu. Itsellä on varmaan häiden alla ihan tarpeeksi mietittävää jo muutenkin! Miinuspuolena on tietysti se, etti omia juomia voi viedä, mutta toisaalta tällöin jokainen voi juoda sen verran kuin lompakon sisältö riittää. "Ilmaisen viinan bileissä" kun helposti tapahtuu ylilyöntejä!

Link to comment
Share on other sites

Hei, onko kenelläkään kokemuksia hiekkaharjun kartanosta (konnevesi)???  

Mä mietin tuota samaa häiden viettopaikaksi mutta eilen kuulin kaverilta etteivät he enää järjestä häitä.

Harmi, koska meille sijainti olisi ollut varmaan paras mahdollinen.

Olisiko kellään suosituksia kartanoista tai muista ihanista vanhoista paikoista? Me etsitään Jyväskylän pohjois puolelta mukavaa häiden viettopaikkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yritin löytää tuosta viestiketjusta, mutta ei osunut ainakaan vielä silään. Eli onkos kellään kokemusta sellaisesta paikasta kuin Maatilamatkailu Kumpunen Petäjävedellä?

Vihkiminen on Petäjäveden vanhassa kirkossa ja nyt etsimme juhlapaikkaa siitä lähistöltä. Joku kertoikin myönteisiä kokemuksia Taipaleen luomutilasta ja sinne olemme huomenna menossa vierailulle. Samon tuonne Maatilamatkailu Kumpuseen. :) Olisi vain kiva kuulla ihmisten ihan käytännön kokemuksiakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olisko jaettavaksi vielä lisää hyviä (tai huonoja) kokemuksia, kuvia ym. paikoista Piato ja Majakosken riihi?!

Molemmista paikoista on saatu ystävällistä palvelua alustavia kyselyjä tehdessä, mutta kummassakaan ei olla oltu koskaan kenenkään häitä juhlimassa...

Talvihäät tulossa ja vieraita n.100...

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Moi Maicci ja muutkin Majakosken riiheä miettivät!

Meille on varattu ensi kesäksi Majakosken riihi ja ainakin tähän mennessä on kaikki sujunut oikein sutjakkaasti. Riihi on kyllä upean tunnelmallinen ja jos haluaa niin koristelussa pääsee tosi vähällä. Kaverin hääjuhla oli riihessä helmikuussa 2007, itse en ollut mukana juhlissa mutta kehui paikkaa tosi kovasti. Heillä oli ollut 90 vierasta ja oli kuulemma ollut aika tiivistä. Heillä oli vieraat vain siinä riihen isommalla puolella ja vain pitopöytä pienellä puolella. Meillä olis tavoitteena saada n. 110hlöä mahtumaan.

Mulla on riihestä kuvia, mutta ne on otettu vaan kun käytiin siellä tutustumassa. Jos haluat niin voin laittaa yksärillä!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Kathy_*

Tämä sama viesti meni eka vahingossa tuonne uudeksi aiheeksi, mutta laitan tännekin, jos jyvässeudun asukit huomaa tässä paremmin... :mellow:

Eli onko kellään kokemuksia Korpilahdella sijaitsevasta Weijon tilasta?

Varasimme sen ensi kesäksi, käytiin katsomassa ja vaikutti kivalta maalaisympäristöltä. Omistaja oli tosi mukava tyyppi ja hinta todella edullinen!!! Reiluun tonniin saamme paikan, majoituksen vieraille (pienet häät, vain noin 20 hlöä), pitopalvelun, ilta ja aamupalat eikä sunnuntaina tartte lähteä ennenkuin illalla vasta... Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!!

Vinkkiä sellaisille,jotka ovat pieniä häitä järjestämässä ja joille kelpaa maalaisromantiikka! :D

Link to comment
Share on other sites

Meille on varattuna Savutuvan apaja...mutta se on alkanut epäilyttää. Eikö täällä ole ketään, joka olisi järjestänyt häänsä siellä ihan viime aikoina, esimerkiksi viime kesänä? Onko se todella niin toivoton paikka, kuin miltä se vaikuttaa (isäntä määrää aivan kaikesta)? Ja mitä se isäntä oikeastaan haluaa? Olisi todella hienoa saada tietoa siitä, onko käsityksemme häistämme sama kuin paikan isännällä vai jotain aivan muuta, jolloin paikan vaihto lennossa on todellakin tarpeen...

Hullua, että tällaista edes tarvitsee miettiä. Itse mietin erityisesti ruokaa (tarvitsemme kalapääruuan), musiikkia ja sen ajankohtaa (omat cd-levyt) ja sitä, onko siellä todella kaksoisbuukkausta eli monta tilaisuutta yhtä aikaa, esimerkiksi kahdet häät, mikä olisi aika tunnelmaa latistavaa molemmille porukoille! Apua!

Link to comment
Share on other sites

Aika jannat tunnelmat sulla Savutuvan apajasta! Me saatiin tuoda omaa musiikkia, omat kakunkoristeet, itse leivottuja juttuja lisaks jalkiruokapoytaan, itse ostetut/tehdyt iltapalat kun niiden oli niin kalliita yms. Joustivat tosi hyvin! Menua muunneltiin, koska ma en syo punasta lihaa. Meilla oli varattuna paarakennus johonkin kuuteen (?) asti, jonka jalkeen siirryttiin proomulle. Sillon alko paarakennuksessa jotkut 5-kymppiset tms., muttei ne vaikuttanu meidan juhliin proomulla mitenkaan. Tykkasin ihan hirveesti paikasta! Vaadit vaan niin kylla ne joustaa.

Ja meidan haat oli siis 2005 kesalla.

Link to comment
Share on other sites

En koko ketjua alkanut kahlaamaan, vain pari sivua taaksepäin mutta enpä löytänyt meidän hääpaikkaa lähiajoilta :)

Villa Cawen sijaitsee Korpilahden Oittilassa n.45km Jyväskylästä. On vanha valkea kartanorakennus jonka maamiesseura joitain vuosia sitten remontoi kahvila ja kyläkauppakäyttöön.

Piha on kaunis, muutamia hirsisiä ulkorakennuksia ja on aivan järven rannassa. Vieraita mahtuu 50-100 ja on todella joustavaa palvelua.

Koko hela hoito aamusta iltaan ruokineen maksaa 20€ per henkilö.

Paikkaa vuokraa Oittilan maamiesseura. Varattu 16.8 ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...