Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Oulu


Guest Imppu

Recommended Posts

  • 5 years later...
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Syy SoulWomanin varauskäytäntöön on se, että heillä varaukset tehdään johonkin nettijärjestelmään, josta ei näy kuin 4kk eteenpäin. Siksi eilen neuvoivat, että helmikuussa voisin kysellä uudelleen... Jep, ei auta muu kuin varata johonkin muualle tuo aika aluksi.

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Mulla ensi kesänä häät (26.7.08) ja kampaus huolena. Olen varannut kampauksen Virholta, Goalaksesta ja Divasta. Kokemuksia? Divassa käyn muutoinkin, mutta eivät ota varauksia, kun vasta ens vuoden puolella virallisesti vastaan.. eli varapaikkoina Virho ja Goalas. Virhoa oli kyllä hirmusti täällä kehuttu  :)

Onko kokemuksia, kun mulla oma meikkaaja ja se pitäisi saada kampaamoon mukaan, ettei tarvisi lähteä juoksemaan muualle meikkaamaan.. onnistuuko Virholla/Divassa/Goalaksessa tulla oma meikkaaja käyttämään kampaamon tiloja?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko Akseli&Elina- nimisellä paikalla nettisivuja? en ainakaan pikaisesti googlettamalla löytänyt. Kovasti on kehuttu mutta.. lähinnä hintaluokka kiinnostais. Makeannäköiset kynnet ja myös meikkikin tulee muuten Oulun Kynsisalongissa.Voin suositella!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Oma kampaus ja meikit tullaan tekemään goalaksessa. Siellä olen käynyt jo jonkin aikaa, ja aina olen ollut aivan älyttömän tyytyväinen. Viime kesänä olin toisena kaasona häissä, ja morsiamelle ja meille kaasoille tehtiin kampaukset tuolla. Hääkampauksen hintaan ei kuulunut koekampausta,  vain suunnittelu, mutta morsian ei olisi voinut olla tyytyväisempi tulokseen. Joni teki kolme täysin erilaista kampausta kolmelle täysin erilaiselle ihmiselle ja kaikki saivat haluamansa ilman kokeilujakin. Eli suosittelen kovasti!

Link to comment
Share on other sites

Itsellänikin bellabellasta todella huono kuva, vaikka vain yhden kerran siellä käynyt.

Näillä sivuilla jo aiemmin mainitsinkin asiasta.

En todellakaan mene suosittelemaan kenellekkään, paitsi siinä tapauksessa että haluaa itselleen pahan mielen ja rahan menetyksen   :(

Itsellä laitettiin kynnet bellabellassa päivää ennen häitä, siskoni sanoi heti kynnet nähtyään että onpa huonosti viilatut ja suttuiset.

Viisi päivää häiden jälkeen oli jo kaikki kynnet irronneet ja tipahdelleet kuka minnekkin....

Kun ensimmäinen kynsi putosi niin kävin näyttämässä kynsiä kotikaupunkini kynsihoitolassa ja sanoivat heti että kynsien väliin on päässyt ilmaa ja siksi putoilevat.

Sellainen virhe kuulemma jota ei ammatilaiselle oikeasti pääse tapahtumaan, ja se on korvattavissa oleva juttu.

Reklamoin bellabellaa mutta tähän päivään mennessä (kolme kuukautta kulunut) ei ole tapahtunut muuta kuin se että olen saanut todella törkeää sähköpostia heiltä.

Päällikkö ei ole vaivautunut mitenkään puuttumaan asiaan vaan asiaa "hoitaa" joku heidän työntekijä!

Olen laittanut nyt asian menemään kuluttuja-asiamiehelle ja sitä kautta eteenpäin.

Kuluttaja-asiamiehelle kun näytin sähköpostit jotka olen heiltä saanut niin hän oli aivan järkyttynyt miten kukaan voi kirjoittaa sellaista tekstiä...tekisi mieli laittaa se tännekin näytille mutta taidanpa vielä ainakin toistaiseksi jättää laittamatta.

Mutta niin vihaksi pistää tuollainen homma että huh, huh!!

Joten hankkikaapa kynnet muualta, sieltä missä homma osataan tehdä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Varasin ajan KauneusFriikki BUMEsta Kempeleestä. Palvelu tuntui ihan OKlta (puhelimessa). Miinus on vaan että sieltä ei saa meikkiä enää. En ole kyllä varma onko sieltä ikuna saanutkaan mutta jotenkin olin sellaisessa käsityksessä että siellä on myös meikkiin mahdollisuus. Olisi kiva kuitenkin löytää paikka jossa saisi meikin samasta paikasta, onko ehdotuksia? Kempeleestä tai Oulusta. KIITOS jo etukäteen vinkeistä. Netti on tosi hyvä apuväline etsimiseen mutta luulempa että täältä saa ihan kokemuksiakin!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Janika-81, koska teillä on häät? Huomasin että kyselit kempeleen Bumesta, siellä ainakin kampaukset onnistunee, meikkejäkin on joskus tehty mutta nykytilanteesta en tosiaan tiedä. Itse kempeleeseen vasta muuttaneena tuli ihan vakipaikka siitä, tänään laitettiin teippipidennyksetkin siellä,jotta saadaan hieno hääkampaus suurena päivänä tehtyä  ::)

Mutta itse meikkiä kyselit, niin suosittelen Oulun Kynsisalonkia! Siellä Taru on kynsimestari sekä työntekijä Miia, mutta myös meikit onnistuu. Itselläni on meikkaus siellä ja tiedän että jälki on hyvää :) Yanski Sova taitaa hoitaa osan sen paikan meikkauksista, erittäin asiansa osaava.

Koemeikki kuuluu luonnollisesti hintaan ja suunnitellaan etukäteen omien toiveiden/teeman/värien pohjalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Häät elokuussa 2008 ja kampaus ja meikki varattuna alustavasti Ponnarista Suvilta. Vaihtoehtoina olivat Suvi ja Johanna..... Onko viimeaikaisia kokemuksia kummastakaan?

Suvin meikkaustaidoista oli aikaisemmissa viesteissä hieman negatiivista kommenttia mm. kädet tärisivät. Tietääkö kukaan, ovatko taidot parantuneet? Olen ajatellut varalta varata ainakin meikkausajan vielä jostain muualta, mutta olis niin kätevää saada hela hoito samasta paikasta. Positiivisena asian pidän, että kampaus maksaa 100 e ajankäytöstä riippumatta... itsellä pitkät hiukset ja aikaa menee varmasti 2-2,5 h.

Antakaa palautetta ainakin viime vuoden aikana käyneet. Hieman kieltämättä hermostuttaa... :blink:

Kävin siellä vasta värjäyttämässä hiukseni ja mielikuva työntekijöistä jäi hieman nyrpeäksi... liekö sitten aamuväsymystä tai jotain :rolleyes: Suvi ei ollut paikalla joten hänestä en osaa sanoa mitään.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Morsian_*
olen todellakin myöhässä hääkampausta ja meikkiä varatessa..ei enää mistään saa aikoja.. Kertokaa hyviä paikkoja mistä tiedustella?? olisi kuitenkin kiva jos kampaus+meikin saisi samasta paikasta oulusta.......

Ainakin Salon Virholle sai vielä tammikuussa aikoja tämän vuoden syksylle? Milloin sulla on häät tiedossa? Akseli & Elina oli jo täysi, sinne en saanut aikaa.. Tosin kumpikaan ei ole halvimmasta päästä, mutta en halvinta etsinytkään :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Pitkästä aikaa eksyin hääosastolle vaikka omat häät on jo vietetty viime toukokuussa.

Häämeikissä kävin Virpi Väisäsellä ja meikki oli todella onnistunut ja Virpi on muutenkin tosi mukava tyyppi. Menenkin hänelle parin viikon päästä kasvohoitoon. Virpi teki myös kaasoni meikin ja siitäkin tuli todella upea. Eli en voi kuin kehua Virpiä! Ihan nappivalinta häämeikin tekijäksi.

Hääkampauksen minulle teki Titta Salon Virhossa ja kampaus ylitti kaikki odotukset ja valmistui vielä etuajassa. Ja hyvin kesti aamutunneille asti :) Kaason upea kampaus tehtiin myös Virhossa. Tekijänä muistaakseni Irene.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...