Jump to content
Naimisiin.info

Bodysugaring - sokerointi


Recommended Posts

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mua jokseenkin ärsyttää ihan suunnattomasti tuo sokerointivillitys. Ihan samalla tavalla ne karvat lähtee vahallakin (näitä vahanvastaisia argumentteja en allekirjoita sitten yhtään) ja ihan yhtä paljon se myös sattuu tai on sattumatta.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on tosi herkkä iho ja paksut tummat ihokarvat, ja sokerointi toimii. Vahoilla ja voiteilla iho ärtyy moneksi päiväksi, herkänihon tuotteilla taas ei karvat lähde oikeastaan mihinkään... Eli on niillä eroa  ;)

Link to comment
Share on other sites

Ite kävin kokeilemassa tässä kesän alussa.. Yksittäisten kanssa joutui sokeroija vähän aikaa kyllä tappelemaan ja kyllä niitä muutama jäikin.. Mutta pysyivät poissa sen muutaman viikon mitä lupailtiinkin.

Muakin kiinnostais saako näitä kotikonsteilla kokeiltua..?

Link to comment
Share on other sites

Mä oon löytäny tän joskus vuosi sitten nudistien keskustelusivuilta  ;D Niin ja tiedoksi etten itse kuulu kerhoon  ::)

0.2 dl sitruunamehua

0.2 dl vettä

1.6 dl sokeria

Ainekset kasaan ja sitten keittelet n.15 minuuttia kunnes seoksesta tulee kullanruskeaa. Annat sen sitten hyytyä ja ennen käyttöä lämmität alle minuutin mikrossa. Levitä ihan ohut kerros iholle, paina 100% puuvilla-lappu päälle ja repäise myötäkarvaan irti.

Jos joku uskaltaa kokeilla niin kertokaa miten toimi, mä en oo vielä uskaltanu  :P Oon turhan monta kertaa kokkaillessani polttanu ihon sulaneella sokerilla ja näen mielessäni palaneen säären, johon tulee niin paljon arpikudosta ettei karva kasva enää..no sitten olis sekin ongelma hoidettu  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Niin lämmin että sitä pystyy käsillä käsittelemään... veikkaisin että 38-40 asteista olisi erittäin turvallista käyttää. Siitä voi koittaa asteen pari lämpimämpää jos tuo tuntuu liian viileältä. Lämpömittari on varmaan tarpeen, koska mikrojen tehoissa ja massan vesipitoisuuksissa (jotka vaikuttavat lämpenemisnopeuksiin) on eroja. Kosmetologilla massa oli hiukan lämpimämpää kuin iho, mutta ei epämiellyttävän kuumaa. Mälli muuttui hankalammaksi käsitellä kun se viileni liikaa.

Link to comment
Share on other sites

..Enkä ymmärrä sitäkään väitettä että vaha rasittaisi ihoa. Näin kosmetologina kyllä tiedän :P

Mihinkäs se vaha sitten tarttuu jos ei ihoon ja karvoihin...? Pakostikin rasittaa ihoa kun vaha nykäistään liuskalla iholta. Näin järkeilen ihan maalaisjärjellä.

Omasta kokemuksestani nyt voin kuitenkin sanoa, ettei oma herkkä ihoni reagoinut läheskään niin voimakkaasti sokerointiin kuin vahaukseen.

Mutta nyt on pakko siitä huolimatta sanoa etteivät minkään alan ammattilaiset ole koko alansa supertietäjiä. Itse olen kauneuden erikoisliikkeessä töissä ja muutama asiakas on käynyt jolle kosmetologi on sanonut ettei tarvitse ihon puhdistukseen muuta kuin kasvoveden ja ettei rasvailla pitäisi ollenkaan... Sillä pelkällä kasvovedellähän varmaan ne meikit irtoaakin ;) Eli meitä on moneen junaan ihan joka alalla, vaikka tämä olisikin asiakkaiden omaa keksintöä.

...ja muuten, jos ei ole itsellä kokemusta omatoimisesta kuumavahan/sokeroinnin käytöstä, niin en suosittele kyllä intiimialueille ainakaan ekakertoja kokeilemaan. Siinä voi saada ihkaoikeasti pahaakin jälkeä aikaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Itse olen ostanut Sugaring-nimistä "töhnää" Body Shopista. Lämmitetään esim. vesihauteessa tai mikrossa. Hyvin on toiminut, eikä iho ole valitellut. En osaa vertailla vahauksen kanssa, kun siitä ei ole kokemuksia. Hintaakaan en muista, mutta tosi riittoisa purkki on ollut.

Link to comment
Share on other sites

Mulle on ihan sama rasittaako jompi kumpi ihoa (tms) toista vähemmän tai että onko olemassa jokin "sokerointivillitys". Vahaa en ole koskaan käyttänyt, mutta "vahaan" sääreni sokerilla itse. Helppoa, halpaa ja tietää ainakin mitä aineita siinä töhnässä on kun sen itse keittää (sokeri ja sitruunamehu, joskus tuoksuöljy). Toimii!

Link to comment
Share on other sites

Minä kävin eilen sokeroinnissa (brasilialainen, sääret ja kainalot).

Nilkat ja osa nivusista oli herkimpiä alueita ja sattui tosi tuntuvasti, kainalotkin jonkin verran.

Parempi lopputulos mielestäni kuin vahalla, jolla jäi aina karvoja jäljelle.

Sokerointi rasittaa ihoa vähemmän myös siksi, että sokeroidessa karvat vedetään juurineen irti myötäkarvaan, ei vastakarvaan. Vertakaan ei vuoda oikeastaan yhtään...

Suosittelen... mulla ainakin meni vahaliuskojen kanssa hermo.

-S-

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut kahdella eri kosmetologilla karvojani poistattamassa ja täytyy sanoa että toinen saa kaikki karvat pois ja toisella jää karvoja mielestäni liian paljon sinne tänne... En osaa selittää vahauksen lopputulosta kuin sillä, että toinen tekee työnsä huolellisemmin ja toinen hosuu ja hutiloi. :/

Sokerointi-menetelmä oli vähän pettymys, yhtä kivuliaskin oli, vaikka mainostetaan lähes kivuttomana. Seuraavalla kerralla valitsen pelkän vahauksen.

Link to comment
Share on other sites

Kaikkea karvojen repimistä mainostetaan lähes kivuttomana. Ei sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, niin kuin ei mainoksilla yleensäkään. Minä ainakin mieluummin käytän sokeria kun tiedän mitä siinä on. Eikä ole minkään riistoyhtiön eläimillä testattu tuote. Ja se on halpaa kuin saippua.

Link to comment
Share on other sites

Mulla ainakin mun erittäin herkkä iho kestää oikein hyvin sokerointia. Kun suurin osa apteekin reseptirasvoistakaan ei käy niin mielestäni on aika hyvin että ihoni kestää sokerointia (aineita sekä muutenkin). Esim ajelu tekee paljon pahempaa säärilleni kuin sokerointi. Ja sen voimakkaampia lääkkeitä ei voi atopiaankaan käyttä ku mitä mulla on ollu, joten mielestäni aika hyvin jos ei iho juurikaan rasitu sokerista..  :-*

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bodyshopista saa sokeria purkissa ja tykötarpeet (puisen levitys lastan ja puuvillalaput).

Ja jos olet kokki kolmonen, niin tässä ohje, jonka löysin netistä:

" Sokerivahalla sääret sileiksi

3 dl sokeria

2 rkl sitruunamehua

2 rkl hunajaa

Laita kaikki ainekset kattilaan ja sekoita niin kauan, kunnes sokeri ei ole enää kiteistä. Anna hyytyä. Kun seos on jäähtynyt, levitä se ohueksi kerrokseksi sääriin. Peitä ohuella, mieluiten puuvillaisella kangaslapulla. Anna vaikuttaa hetki. Repäise kangaslappu rivakasti irti karvojen kasvun suuntaisesti. Huuhtele sääret sokeriseoksesta ja levitä lopuksi kosteusvoide. "

Eikun repimään :)

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut bikinirajojen ja kainaloiden sokeroinnissa Tampereella Feel it-nimisesssä paikassa. Kumpikin maksoi á 25 €. Olen aivan ehdottomasti sokeroinnin kannalla, varsinkin bikinirajojen kanssa, joita olen aikaisemmin poistattanut vahalla. Sokerointi ON kivuttomampaaa ja lisäksi iho ei jää tahmeaksi kuten vahalla, sisäänpäinkasvaneita karvoja ei tule ja onhan sokerointi tietysti myös luontoystävällisempää, jos sitä puoltakin katsoo. Kainaloiden sokerointi sattui kuitenkin ekalla kerralla jonkin verran, joten olen jatkanut kainaloiden "höyläämistä".

Itse en alkaisi sokerointia kokeilemaan, sillä saa melkoista sotkua aikaan jos ei ole tottunut käsittelemään soekrimassaa. Body Shopin tuote ei kuitenkaan ole ihan aito soekrointi, vaan siinä on myös jotain lisäaineita.

Link to comment
Share on other sites

Hinnoissa on näköjään eroja.. Itse käyn SannaRii:ssä (Tampereella tämäkin) ja siellä maksaa kainalot 15€, bikinialue 20€ ja sääret 30€. Nappasin hinnat hinnastosta, mutta maksoin kyllä viimeksi kainalot+syvä bikini -sokeroinnista yht 30€  :) Palvelu on hyvää ja ainakin Sanna on oikein mukava.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...