Jump to content
Naimisiin.info

Tuleeko kaikille häälehti?


oukkidoukki

Recommended Posts

Häälehti on mullekin ihan outo juttu. En ole missään häissä sellaiseen törmännyt. Mitä kaikkea siihen oikein laitetaan? Millaiselle paperille tulostetaan? Jotain hienompaa kuin tavan papru?

Me teimme hääsanomat ihan tavalliselle paperille. Tehtiin siitä mahdollisimman paljon sanomalehden näköinen, ja juttuja oli laidasta laitaan, niin kuin on sanoma- ja aikakauslehdissäkin. Täältä löytyy kyllä varmaan useammastakin ketjusta tarinaa siitä mitä kaikkea ihmiset ovat häälehtiinsä kirjoitelleet.

Hääsanomat/-lehti on ihan hauska tehtävä askartelu- ja kirjoitusintoisille, mutta ilmankin tulee toimeen mainiosti. Meidän mielestämme sitä oli mukava tehdä ja vieraista sitä oli hauskaa lukea, mutta siitä ei todellakaan kannata tehdä itselleen kiviriippaa, eli jos asia ei tekijäjoukkoa innosta, niin sitten kannattaa jättää lehden toimittaminen suosiolla väliin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meille tulee häälehti. Täytyy myöntää, etten ollut mokomasta kuullutkaan ennen tätä foorumia (niin kuin en monesta muustakaan häihin liittyvästä yksityiskohdasta), mutta eihän se mitään haittaa. Mitä harvempi vieras on kuullut ideasta, sitä omaperäisempi se on.  :D

Lehteen tulee infoa ja hömppää, viihdykettä vieraille jos tulee tyhjiä kohtia illan ohjelmaan. Ihan kiva idea minusta..

Teema: Luulen että se vieraiden esittely tarkoittaa lähinnä muutaman sanan/lauseen kuvausta jokaisesta vieraasta istumajärjestyksen tms. mukaisessa järjestyksessä.. Näin kaikilla on edes pieni aavistus siitä kuka kukin on. Ihan hyvä idea, voisi laittaa meilläkin toteutukseen..

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa tosi LOISTAVALLE idealle! :)

Taidamme alkaa muokkamaan ideoita.. Onpahan sukulaisilla sitten jotakin ihmeteltävää ja puheenaihetta oudompienkin ihmisten kanssa..ja miksei viihdykkeenäkin.

Taidamme laittaa sinne ainakin tietoa vihkikirkosta, juhlapaikan historiaa, historiaa ja juttuja meistä ja molempien suvuista, sisarusten muisteloita meistä pieninä, tenaville jotakin ja jos vaan netistä jotakin löydän niin huumorijuttuja mukaan...Ai niin ja päivän sää ja sarjakuva on pakko löytää! ;) ;)

Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi. Meikäläinen taitaa olla päätoimittajana, mutta herra M auttanee varmasti. Olisi kiva jos lehden saisi muokattua muistuttamaan vanhaa sanomalehteä...

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee ehdottomasti häälehtinen, jonka bestman on onneksi jo lupautunut suunnittelemaan (on nimittäin graafinen suunnittelija ammatiltaan)  :-X  Häälehteemme tulee infoa meistä, yleistä hömppää, pari sarjakuvaa ja luultavasti vieraiden esittely.

Link to comment
Share on other sites

Mä vähän luulen, että meille ei tule moista. Inhoan kaikkea 'ylimääräistä' sälää ja häistämme on tarkoitus tulla tyylikkäät. Minä taas olen kyllästymisiin saakka nähnyt niitä värikopiopapereille tulostettuja häälehtisiä, joita en koskaan ole jaksanut lukea...

Utti

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Meille ei tule - tarmo ei riitä moiseen. Teemme sitävastoin powerpoint-esityksen, johon tulee vanhoja kuviamme rinnakkain (päiväkoti-, koulu-, rippi- ja lakkiaiskuvat, sekä kuvia samoista harrastuksista ja työpaikoista, joita meillä on ollut ennen tapaamistamme ja varmaan jotain hyviä kuvia seurusteluajaltamme) ja tätä on tarkoitus pyörittää ennen ruokailua.

Link to comment
Share on other sites

No ei todellakaan!

Olen ollut tasan yksissä häissä, joissa moiseen tutustuin. Enkä siitä mitenkään innostunut. Ihmettelin vain, miten rohkeasti häälehdessä annettiin ymmärtää, että seuraavaksi tehdään vauvoja. Ikäänkuin lapsen saaminen olisi jokin itsestään selvyys :( No heillä tosin tärppäsi heti ekalla yrittämällä ja esikoinen tuli maalimaan tasan 9 kk häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Syysmorsian05

Me ajateltiin ensin, että ei tule. Mutta nyt sitten kuitenkin alkaa tuntumaan siltä, että jonkinlainen lehti väsätään. Tämä on noussut mieleen ensinnäkin siksi, että meillä menee jonkun aikaa kuvauksessa vihkimisen ja ite juhlan välillä, niin tuossa häälehdessä olis vieraille odotteluajaksi viihdykettä. Ja saahan siihen nätisti samaan pakettiin sitten ohjelmarungot, menut ja muut. Eli taitaa meille tulla ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...