Jump to content
Naimisiin.info

Kihlojen hinnat


Blue

Recommended Posts

  • Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me päästiin halvalla :flirt: Omani Kalevakorun sormus pronssisena (mielestäni kaunein väri) maksoi vain noin 40€, miehelleni saman tyylinen pronssinen alle 50€. Ajatus tärkein ja rakastan sormustani, ehkä juuri eniten siksi, että se on persoonallinen ja oman tyylinen! Vihkisormukset tulevat tilalle jo alle vuoden kuluttua ja ne ovat sitten varmaan kultaa. Mutta eivät niitä joita näkee lehtien sivuilla vaan jotain persoonallista ja käsin tehtyä :-X

Link to comment
Share on other sites

Minähän en _tiedä_ varmaksi, millä hinnalla on sulho hankkinut, oliko ollut alessa tai jotain. Mitään aitoustodistuksia en tosiaan halunnut itseleni, säilyttäköön hän. valmistajan sivuilta kävin vakoilemassa ja siellä ohv taisi olla noin 3600 euroa. Pelottaa kamalasti että onnistun hävittämään, mutta onhan tämä ihan kamalan kaunis...

Link to comment
Share on other sites

Hieno sormus Allurella. Rahallisen arvon lisäksi varmaan tunnearvo on mittaamaton.. :-X Itse ehkä kumminkin vakuuttaisin moisen ihanuuden. Ei se pahaa mieltä tahi tunnearvoa tietenkään korvaa, jos jotain käy, mutta saisi tuosta muusta arvosta jotakin takaisin. Voihan vaikka miehesi vakuuttaa sen, jos et todellista hintaa halua itsellesi paljastettavan?

Meidän kihlat olivat reilusti edullisemmat, yhteensä taisi tulla alennuksineen sormuksille 300€ hinnaksi. Vihkisormusta ei ole vielä valittu. Sormuksemme ovat yksinkertaiset, mutta itse olen mieleisen sormuksen sormeeni valinnut. Eli meidän näköiset, kapeat sormukset. Tuonne kuvaosioon laittelen kuvia kunhan kerkiän ne linkittämään. :)

Link to comment
Share on other sites

Vihdoin ja viimein sain kihlan tilattua kultasepältä. Hinnaksi tulee 850€. Valkokultaa, runko 3mm leveä ja päällä timanttiosio, jossa on 16 x 0,01 timanttia. Kultaseppä luki mua ku avointa kirjaa enkä malta odottaa, että saan sormuksen vähän ennen joulua sormeeni :girl_smile::)

Välillä ihmettelen mistä te löydätte niin edullisesti sormuksia ku miehen sormukselle kysyin hinta-arviota kultasepältä myös ja ihan perussormus, valkokultaa ja 5mm leveä (eikä edes korkea), maksais 400€.. Jos joku muu on saanu 400€ kaks sormusta niin tuntuu vähän kalliilta.

Link to comment
Share on other sites

Minun Sandbergin malliston valkokultainen sormus maksoi 580 €.. Oli kyllä hiukkasen enemmän kuin olin ajatellut, mutta se oli ainoa jomka sykähdytti pienellä timantillaan. naureskelimme sulhasen kanssa kuitenkin että eihän siitä monta euroa tule per vuosi tulevaisuudessa.. Miehen 5 mm paksu flakkasormus maksoi 250 €. Hieman hirvittää välillä kuin huomaa, että päällä on yli 1000€ arvosta koruja, jos on kaikki kellot, kaulakorut ym.,

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlamme maksoivat yhteensä hieman yli 5000 €. Minun sormukseni on teetetty, keskuskivenä 0.72ct:n timantti, materiaali valkokultaa. Miehellä on Georg Jensenin Fusion-sormus samoin valkokultaa. Pysyimme kuitenkin hyvin budjetissa. Ja tarkoitus olisi katsella näitä loppuelämä, kyllästyä tuskin voi... :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän alkuperäiset kihlat taisivat maksaa yhteensä n. 800 €, miehen jokusen kympin enemmän kuin minun. Molemmilla kivettömät kalliomatat punakultaiset flakat, mulla leveys 4 mm ja miehellä vissiin 5. Vaihdan oman kihlan nyt vihkisormuksen oston yhteydessä ja pari milliä leveän valkokultaisen kivettömän flakan hinnaksi tuli 120 €. Joku kaunis päivä kun on varaa, hommataan miehelle Georg Jensenin Fusion (valkokultainen + punakultainen) ja se tulee kaiketi maksamaan n. 800 €.

Link to comment
Share on other sites

Mä en itse muistanut, mitä nää meijän kihlat makso, mutta mies muisti heti. Ehkä siksi, koska ne itse silloin maksoi ;)

90 euroa kappale. Nämä on normaalit sileet keltakultaset kihlasormukset, niitä tyypillisimmän näkösiä. ehkä vähän leveämpi kuin mitä usein näkee. Halusin tarkoituksella tämän, kun on sitten helpompi löytää se vihkisormuskin. Ja haluisinkin vihkisormuksen, joka on tätä samaa sormusta, siis täysin sama malli, mutta yhdellä pienellä timantilla, ja sitten haluisin ne yhteen juotettuna :wub: . (olikohan oikea sanamuoto.. :P )

Hirvittäis kantaa jotain montaasataa euroa sormessaan.... :girl_impossible:

Kävi myös mielessä, että jos tähän kihlaan saisi sen yhden pienen timantin, mutta haluan kuitenkin toisen sormuksen. Sen verran turhamainen haluan olla :)

mutta kadehtien katselen niitä isotimanttisia näyttäviä sormuksia toisten sormessa!! ei ole vaan mun juttu :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...