Jump to content
Naimisiin.info

Kihla- tai vihkisormuksen koko?


mai

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kovin hentosormisia ovat teidän miehet :girl_wink: . Kultsini isot käpälät näyttävät siltä, että hyvä jos kaupoista saatava 23.5 sormuskoko edes riittää. Itselläni varmaankin nimetön on kokoa 19.5 tai 20. Riippuu niin paljon siitä, onko tullut tehtyä jotain raskaampia töitä tai syötyä suolaista ruokaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

<- miksi ei voisi käyttää tavallista sormusmittaa? Joissakin maissa toki sormuksen koko ilmoitetaan sormen ympärysmittana, mutta kyllä täällä sormukset myydään halkaisijan mukaan. Jos nyt siis tarkoitat sormusmitalla esim sitä sellaista reikälevyä, johon saa lykätä sormensa ja vieressä on aina sitten se sormuskoko ilmoitettuna. Netissä on joitakin sivuja, joilla sormuskoko ilmoitetaan niillä ympärysmitoilla.

Muokattu: , käyttäjä: helmiannikki
Link to comment
Share on other sites

olikohan tää kihla 15.. muistaakseni joo. pyörii paikallaan mutta ei meinaa tulla nivelen yli ollenkaan :) mut eipä sen tarttekaan. sen jälkeen kun mies sen tuohon sormeen pujotti niin en ole ottanut pois, enkä aio ottaa ollenkaan ellei ole pakko.

miehen kihlan kokoa en muista mutta se sormus on vähän liian iso, pitäisi käydä pienennyttämässä mutta viimeksi kun käytiin kysymässä niin olisi mennyt 2 viikkoa ennen kun sen olis saanu takasin niin ei sitten jättänyt. lisäks sopivat kultasepän kanssa että katsoo nyt talven yli et miltä näyttää mut iso se on..kesällä kun käytiin niin oli ihan hullun kuuma ja mies tuli suoraan töistä (teki laatotuksia..) niin ihmekkään että sormet oli vähän turpeessa..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Onpas kummallista että kokoa 15 ei välttämättä liikkeistä löydy, tai että sitä ei saa edes tilaamalla... :/ Ei kuitenkaan näytä olevan mitenkään harvinaisen pieni koko, itsellä on myös vasen nimetön tuota kokoa.

On se vaikeeta olla pieni ihminen! (kenkiäkään löydä muutaku lasten osastolta... :D )

Link to comment
Share on other sites

Minunkaan mielestäni koko 15 ei ole mitenkään erikoisen pieni. Mutta niin siinä vaan kävi, että sitä ensimmäistä sormusta ei millään saanut edes muutettua niin, että siitä olisi saanut koon 15. Meinasi olla olo niin kuin pikkulapsella, jolta viedään tikkari. Mutta onni onnettomuudessa, sormus, joka lopulta ostettiin, on vielä ihanampi kuin se ensimmäinen. :) Itse en ole pieni muuta kuin sormista, kun pituuttakin on 170 cm, ja kukaan ei meinaakaan uskoa, että sormukseni koko tosiaan on 15. ;)

Link to comment
Share on other sites

Mun vihki on kokoa 16 - oli sopiva ostettaessa, mutta nyt pyörii sormessa.. Pitäisi varmaankin käydä pienennyttämässä tai hankkia kilot takaisin ^_^

Jännä muuten, että vain muutaman kilon pudotus vaikuttaa niin paljon myös sormien kokoon..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...