Jump to content
Naimisiin.info

Titaanisormus (yhdistetty)


estella

Recommended Posts

Eilen sain vihdoin sormuksen sormeeni! :) JEEE. Fiilis on niiin hyvä!

Ja tosiaan - suurentaminen kävi hetkessä, sillä sormus oli mielestäni ensiksi liian suuri ja sitten Gad kävi nopeasti suurentamassa sitä aavistuksen.

Nyt alan jo ihailemaan vihkisormuksia. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heipparallaa!

Ollaan miekkosen kans mietitty kihloihin menemistä. Mietin vain onko kellään tietoa myydäänköö Oulun seudulla monessa paikassa titaanisormuksia? Itse en tykkää kultaisesta ja mieskään ei sellasta halua. Kiitos vastauksista jo etukäteen! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Titanringarnille ehdoton suositus meiltä! Kaikki sujui juuri niinkuin pitikin, sormus oli oikean kokoinen ja juuri sellainen kuin pitikin. Tilauksesta lähetykseen meni kyllä tovi, mutta itse lähetysvaiheen jälkeen korut oli vajaassa kahdessa arkipäivässä meidän postissa. Ollaan tosi tyytyväisiä! :)

Link to comment
Share on other sites

Etsy.comista löysin Yhdysvalloista Utahista sepän "Titaniumknights" jota voin suositella. Siellä on useaa eri mallia titaanisormuksia, ihan simppeleitä tosin. Sormukset ovat kauniita ja edullisia (useat mallit alle 50 euroa eli ei tulleja ja postarit pienet) ja kyllähän sieltä se oma osui silmään heti. Tilasin siis heiltä 5 mm titaanirenkulan jossa on 0,5 mm hopearaita ja pinta on "frosted finish" käsitelty, vähän sellainen uurteinen ja suht. vaalea, todella upea pintakäsittely. Sormus on uskomattomat kaunis. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Koko osui kohdilleen kun olen sitä sopivaa sormusta jo niin pitkään etsinyt että tiesin mikä koko kannattaa tilata. Heillä on joku vaihtosysteemi jos koko ei osuisikaan kohdalleen, mutta siihen en siis nyt tutustunut.

Olen myös pitkään etsinyt sellaista hyvin kapeaa titaanisormusta ja heiltä löytyi 2 mm leveä sormus jonka tilasin samalla "frosted finish" -pintakäsittelyllä. Tilauksen jälkeen heiltä tuli viesti kun sormusta alettiin valmistaa ja valmistuksessa meni n. 2-3 päivää jonka jälkeen sain viestin postituksesta. Postikin kulki yllättävn nopeasti ja ensimmäisen sormuksen sain viidessä arkipäivässä, tuli siis suoraan postilaatikkoon.

Link to comment
Share on other sites

Oi, nuo Titanringar -sivuston sormukset on kyllä mun makuun. Erityisen ihania nuo, jossa tekstin saa päälle tai sivuun. Itsellä olisi mielessä ajatus tuollaiselle näkyvälle kaiverrukselle...

Titaanissa mua on mietityttänyt tuo väri. Jossain kuvissa väri on todella tumma harmaa, joissakin taas lähempänä "väritöntä". Titanringar:nin sivuiltakin löysin useita sormuksia, jotka näyttivät ihan eri värisiltä! Oli harmaata tummaa ja vaaleaa, "väritöntä" ja joku näytti kuvassa jopa hieman kultaan vivahtavalta valkoiselta!!! Onko titaanissa tosiaan sävyvaihtoehtoja? Vai onko sävyn ulkonäkö kiinni pintakäsittelystä? En tarkoita nyt noita värjättyjä/kaksivärisiä maalleja, joissa on tehosteväri, vaan ihan vain titaanin omaa sävyvariaatiota.

Itselle tuollainen tumman harmaa ei oikein kolahda, haluaisin sormuksen joka olisi mah. vaalean/"värittömän"/valkean näköinen. Toisaalta tuollainen kevyesti matta vaalea, jota ko. sivuilla on, on myöskin varsin kaunis.

Muokattu: , käyttäjä: Kebne
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest illusionist

Kyllä miehen titaanisormus kiillotetulta osaltaa muistuttaa enemmän hopeaa kuin mitään harmaata. Mattapintainen raita sormuksen keskellä on hiukan tummempi. Omani on terästä titaaniraidalla, eikä tuo kovin tumma harmaa ole... No, minä en ole koskaan tykännyt mistään blingblingistä, joten tämä sormus on juuri mieleinen (ei kimaltele liikaa):Kuva sormuksista rasiassa

Kävimme Turussa keskustan alueen melkein jokaisessa liikkeessä. Kultajousi on muuten aika tökerö ketju... Kahdessa kävimme, ja joka kerta palvelun taso putosi kun ilmoitimme hakevamm titaanisia tai teräksisiä sormuksia.

Koru-Liitolassa saimme ihanaa palvelua ja heiltä löytyi paljon malleja, mutta paikan päällä ei ollut; olisi pitänyt tilata (3-4vk tilausaika). Ja minä kun olen sellainen kaikkimullehetinyt-tyyppi (heh), niin jatkoimme sitten matkaa. Mutta todellakin, heillä oli hyvä valikoima (kuvasto) titaanisia sormuksia, joten siinä mielessä suosittelen.

Sattumalta kuljimme Hansakorttelissa Kultaset-liikkeen ohi, ja huomasimme jo ikkunassa titaanisia sormuksia. Sieltä sitten nuo ostimme. Heillä oli myös hyvä valikoima titaanisia ja titaani-teräs -sormuksia, ja ilman kiviä huomattavan huokeat hinnat. Kumpikaan meistä kun ei ole timantti-ihminen. Minä päädyin siis flakkamalliseen terässormukseen jossa tuo titaaniraita, miehellä on pelkkää titaania ja enemmän pyöristetty malli (näyttää massiivisemmalta = miehekkäämpi :girl_haha: ) Myös palvelu oli kohdillaan, saimme sovitella ja pähkäillä ja lopuksi kun teimme ostopäätöksen saimme myyjättäreltä iloiset onnittelut. Mukava asiakaspalvelukokemus kaiken kaikkiaan.

Mutta tosiaan, jos Turun seudulta haluaa lähteä hakemaan niin mars mars Koru-Liitolaan tai Hansakorttelin Kultaset-liikkeeseen (se on siinä alakerrassa Arnoldsia vastapäätä).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

voi vimpula, kohta olisi edessä vihkisormuksen hankinta ja kun kihlasormus on titaaninen, niin mietin, että kannattaisiko sen vihkisormuksenkin olla. ja haluaisin kyllä kiviä, mutta jonkun suht yksinkertaisen ja ohuehkon, jonkun rivisormuksen vaikkapa. mutta. hinta. tulee kalliiksi teettää näitä. :| edullisempaa olisi ostaa vain joku valmis valkokultainen liikkeestä.

Muokattu: , käyttäjä: yael
Link to comment
Share on other sites

^Yael, meillä on titaaniset kihlasormukset ja oon kysellyt paljon tästä asiasta, titaanisormuksia tekevä kultaseppä sanoi että ihan hyvin voi ottaa valkokultaisen vihkisormuksen, ei kuulemma titaani "kuluta" valkokultaa. Haluaisin kans ohuemman timanttirivisormuksen, ja kyseinen seppä suositteli valkokultaista sillä sormet "elävät" kuitenkin ajan myötä ja muuttavat kokoaan, valkokultaista timanttisormusta on suhteellisen helppo muokata mutta titaaniselle ei niin vaan tehdäkään mitään..jos kuitenkin haluat titaanisen sormuksen timanteilla, niin käypä kurkkaamassa www. titanringar.se, sieltä voi tilata vaikka millaisia ihanuuksia :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen niiiiiiiiiin pettynyt kyllä tohon GL-korun toimintaan....

Pelasivat ittensä ulos sormus hankinnastani :(

Ensinnäkin HINTA :o wow hinta eroa +200€+++

Toimitusaika TÄH????? 2kk

Eli kyllä mä hankin sitten ne sormukset Juhalta :)

Nopeammin ja edullisemmin ja se vastaus ei ollut sellainen tök tök tök.... Aina kannattaa miettiä et kuitenkin jokainen tosissaan kyselee eikä vastaile miten sattuuu tai vastaako mitään Esitettyyn kysymykseen....

Harmi vain.... GL oli se 1 suosikki eipä ole enää.....

Link to comment
Share on other sites

Täältä myös iso plussa Loikalalle! Kyseltiin sormuksia aluksi myös muualta, mutta Juha vei voiton ammattitaidossa, asiakaspalvelussa, toimitusajassa, hinnassa ja joustavuudessa.

Poikettiin Lahdessa paikan päällä esittelemässä ideat, kun haluttiin kuitenkin tavata henkilö työn takana. Tämän jälkeen Juha lähetti postilla sormusaihiot ja kärsivällisesti vielä toisetkin, kun tultiin siihen tulokseen että ekat oli vähän liian paksut. Lopulliset sormuksetkin tulivat lopulta postissa kirjattuna kirjeenä. Kokonaisuudessaan aikaa tilauksesta toimitukseen kului n.2vko.

Huomenlahjaksi oli mies teettänyt multa salassa Juhalla myös mun sormukseen mätsäävän riipuksen <3

Suosittelen lämpimästi Juhaa titaanikoruille tekijäksi!

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlat on titaania. Ihastuin sormukseen heti, kun huomasin sen näyteikkunassa!

Vihkisormus tulee olemaan valkokultaa (ehdin jo säikähtää tätä keskustelua lukiessani, ettei se onnistukaan, kun titaani kuulemma "syö" muita metalleja...), jossa timantit menee viistosti :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me otimme myös mieheni kanssa titaaniset kihlasormukset. Liikkeeksi valitsimme Aito Helsingin. Toimitus oli alle kolme viikoa ja olen erittäin tyytyväinen saamastani palvelusta ja sormuksista.

Omaan sormukseeni tuli istutettu timatti. Sormuksen tekijä halusi ennen timantin laittoa minun tulevan tarkastamaan, että sormuksen rungon koko on oikea. Timantin laiton jälkeen sormuksen koon muokkaus (etenkin pienentäminen) on hankalaa. Vinkiksi voin siis sanoa, että jos olet ottamassa sormusta johon tulee kivi, kannattaa kysyä voiko runkoa tulla vielä testaamaan ennen kiven istutusta. Näin säästyt varmasti monelta harmitukselta.

Link to comment
Share on other sites

Guest titanium0

Me kanssa ollaan miehelle hankkimassa titaanisormusta, ja tällä hetkellä käydään Etsyä läpi kovalla vauhdilla, siellä on vaikka millä mitall kaikkia ihanuuksia:) Itse olen Etsystä kihlan aikoinani tilannut ja hyvää sekä nopeaa palvelua saanut, mutta harmikseni kyseinen kauppa ei titaanikoruja valmista. Yritämme löytää semmoisen kaupan, jonka valikoimasta löytyisi myös minulle valkokultainen allianssi vihki, niin saisi molemmat sit samalla tilattua.

Me ollaan molemmat ihastuttu tosi kovasti varsinkin sellaisiin titaanisormuksiin, joissa on naarmutettu pinta, ne jotenkin sopii mun miehen tyyliin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Onkos moni tilannut JustTitanium sivuilta sormuksia joissa olisi kivi? Mielummin se "genuine diamond" :)?

Esimerkiksi nuo merkinnät ovat

Color: H to I

Diamond Clarity: SI1 - SI2

Diamond Weight: 0.12ct

Kuulostaa ihan hyvältä kun tsekkailee esim. Timantit.com sivulta "ohjeistusta" miten lukea näitä tietoja. MUTTA tuolla Timantit.com sivulla on vinkkinä mm. seuraavaa

"Useimmiten juuri ja juuri tietyn painorajan ylittävä kivi on hiottu mittasuhteiltaan surkeaksi. Fiksu timantin hankkija katseleekin kiviä, joiden paino on esim. 0,28 ct., 0,47ct. tai 0,95ct. Vaikka tällainen timantti on hieman kevyempi kuin rajan ylittävä kivi, se on monesti leveydeltään saman kokoinen, paremmin hiottu ja loistavampi."

Eli onko noissa timanttihionnoissa ollut joillain "häikkää"? :) Ei haittaa jos se ei paljain silmin erotu, mutta haluaisin luonnollisestikin mahdollisimman säihkyvän yksilön.

Myös sivuston takuu mietityttää, en löytänyt millään tietoa siitä mitä käsittää tuo lisähintaan saatava "ikuinen takuu". Ja ylipäänsä kuinka kestäviä kivisormuksia ko. paikasta sitten on saatu? :)

Muokattu: , käyttäjä: Annas kun
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän kihlasormukset ovat tämmöset muuten, paitsi miun sormuksessa on 3 kiveä. Yhteensä ne maksoivat 190€. Ja päädyttiin titaanin hinnan takia. Valkokultaiset oli niin kalliit ku haluttiin leveät ja miä halusin "timantilla". Vihkisormuksen olin ajatellu olevan valkokultaa mutta mikä ettei sekin olisi titaania... :girl_sigh:

http://www.justtitanium.com/product_info.php?cPath=60&products_id=4918

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me ostimme omat titaaniset kihlasormuksemme Tamperelaisesta Korusdesignista (www.korus.fi). Henkilökunta oli todella mukavaa ja saimme suunnitella sellaisen sormuksen kun halusimme. Seppä kertoi myös omia mielipiteitään siitä miten joku idea olisi parempi toteuttaa. En voi kun suositella! Nyt vihkisormusta käyn taatusti kysymässä myös sieltä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moi

Siis onko nyt gl-koruun tullut valmismallisto? Ainakin niitten kotisivujen mukaan olisi? Mut mitä se valmismallisto sitten pitää sisällään? Haussa 2 sileää sormusta + joissain vaiheessa rivitimanttivihki.

Onko joku käynyt vähään aikan gl-korussa? Ja osaisi vastata tähän kysymykseen?

Kiitos jos saisin infoa ennen kuin menen paikan päälle ja siellä ei mitään valmiina olekkaan myynnissä

Onko muuten noissa muissa Helsingin korupaikoissa jotka tekee titaanista esim Aito Helsinki niin valmiina perus titaanisia sormuksia myynnissä? Ja missä muualla voisi olla?

Ja kysytään vielä se et tiedättekö ostaako nämä kyseiset paikat 18k kultasormuksia? Sain mummojen ja pappojen sormukset joten ovat sitä vanhan ajan kunnon kultaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä miehen kihla/vihki-sormus on gl-korusta. Mies oli sen verran ronkeli, ettei pelkkä "putken pätkä" kelvannut. Gadi sattui olemaan vanha tuttu miehen puolelta, joten he suunnittelivat sitten juurin sen oikean sormuksen titaanista sekä keltakullasta. Toimitusaika oli kesällä pidempi lomien takia, palvelu ystävällistä (ylläri kun olivat vanhoja tuttuja). Ukko oli tyyväinen kun sai vähän erikoisemman sormuksen. Minä olin tyytyväinen kun ei maksanut maltaita vaikka sormus suunniteltiin vartavasten miehen toiveista :jere:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kehunpa lisää Jasmine Jewelsiä. Eli tilattiin vihkisormukset sieltä, mattahiontainen flakkarunkoinen yhdellä timantilla ja miehelle mattahiottu puolipyöreä kihlan tilalle. Yhteensä näille tuli hintaa noin 170 euroa ja on juuri sellaiset kun pitääkin, otettiin valmismallistoa ja omassa oli vielä kaiverruksena pieni sydän yllätyksenä, ihana.

Suosittelen lämpimästi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Meillä kihlat on titaania ja ovat Titanfactoryn sormukset. Aluksi mietimme terästä, mutta kun mieleisiä ei löytynyt niin vaihdoimme titaaniin ja ollaan

oltu tyytyväisiä.
Vihkisormus itselleni on myös tulossa titaanista ja Tamperelaisen Korus Design työtä, jossa on yhdistelty valmiista malleista meille (minulle) mieleinen.

Vihkisormus on vielä teossa, joten lopputuloksesta ei vielä täyttä tietoa ole, mutta suunnitelma on ihana!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...