Jump to content
Naimisiin.info

Mikä on suosikki vuodenaikanne häille?


Kirveli

Recommended Posts

  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Kesä.  :D Mä kyllä pidän myös syksystä, myöhäsestä keväästä ja jollain tavalla talvesta, mutta mun mielestä kesä on kuitenki paras vuodenaika häille. Mä pidän lämmöstä, valosta, vihreestä luonnosta, lintujen laulusta ja heinäsirkkojen sirityksestä. Lisäks sillon on helpompi viettää aikaa myös ulkona hyvän kelin sattuessa.

Talvella olis tosi inhottavaa, jos sattuis olee oikein harmaa ja märkä keli, ja taivaalta tulemaan kauheesti räntää. Mulla ainaki menee fiilikset tommosesta kelistä.

Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti loppukevät. Silloin luonto on kaunis, on valoa, pitkä talvi takana ja kesä edessä. Myös juhlavieraat pitävät kevätjuhlista, koska kesällä kaikilla on mökit, matkat ja monenlaiset suunnitelmat. Kuulin yhdeltä tutultani, kuinka he olivat kutsuttuina seitseiin häihin yhtenä kesänä - ei viikonlopun vietto-ongelmia. Ystäväni kyllä kirosi, koska olisivat halunneet olla enemmän mökillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Kesä on kyllä minun mielestä parasta aikaa viettää häitä.. Puut ovat vihreitä ja luonto kukoistaa  :)

Talvihäät olisi kyllä myös kauniit, jos vain olisi valkoista ja aurinkoista, mutta kun näistä suomen talvista ei ikinä tiedä....  :)

(Kesällä voi myös tietysti olla sateista, mutta sehän vaan tuottaa onnea jos hääpäivänä sataa vettä  :D )

Link to comment
Share on other sites

Guest illusioni(Guest)

haluaisin syksyllä tai talvella, mutta se on hankalaa kun on koulua.. En halua häiden jälkeisenä maanantaina mennä koulun penkille!!! Kesä on siitä parempi, että on aikaa nauttia toisistamme. Tosin ei olla vielä puhuttu yhdessä ajankohdasta.. oon niin malttamatonkin että haluaisin siks jo syksyllä tai talvella..  ;D Mutta luulen kuitenki että tulee kesähäät..

Link to comment
Share on other sites

Mä tykkään jokaisesta vuodenajasta, mutta ehkä haluan häät loppukesälle tai talvelle :) Talvella sen vuoks, että on aivan ihanaa, kun saa laittaa ulkotulia ja havuja jne. Vaikka saa kesälläkin ihanasti koristeltua ulkotulin ja koivun oksin ja... voih! Nyt tahtoo alkaa suunnittelemaan kaikkea kivaa, mutta kumpi vuodenaika? ::):-X

Link to comment
Share on other sites

Useimmiten olin aatellut keväthäitä. Kuitenkin, kun sulhon kanssa ruvettiin miettimään hääpäivää, kysyi hän ihanasti "Meneekö ihmiset talvella naimisiin??" Ja näin päädyttiin siis talvihäihin...  ;D

Mulle olisi siis käynyt kyllä ihan mikä tahansa vuodenaika... Ihan mukavaa kuitenkin järjestää "vähän erilaiset" häät. :)

Link to comment
Share on other sites

Talvi olisi ihanin, jos voisi olla varma, että silloin olisi valkoinen maa, ihanan tunnelmalliset häät saisi,  mutta kun siitä ei enää tiedä niin kesällä ainakin on aurinkoo ja lämpöö...toivottavasti  :)

Olitko Suomessa esim. kesällä 2004? ;D

Ei siitä säästä voi minään vuodenaikana olla varma.

Link to comment
Share on other sites

Talvihäät olisi varmasti upeat, mutta koska silmäni vuotavat kylmällä ilmalla ja nenäni muuttuu hetkessä punaiseksi, en välttämättä olisi hehkeimmilläni valokuvissa... ::) Ulkokuvia kun molemmat haluaisimme, studiokuvat ei niin miellytä. Huhtikuun loppu ja toukokuu on kaunista aikaa, kaikkialla on raikkaan vihreää- ja toivottavasti ei takatalvea. ;) Myös loppukesä houkuttaa, ehkäpä elokuu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...