Jump to content
Naimisiin.info

Meikkauksessa käyneet morsiammet!


Guest kristiina1

Recommended Posts

Guest kristiina1

Hei!

Olisin tiedustellut meikkauksessa käynneiltä morsiammilta, että ostitteko itsellene huulipunaa tai puuteria meikin korjailuja varten. Tarvitsiko meikkiä korjailla usein hääpäivän aikana? Saiko meikkejä ostaa meikkaajalta vai miten osasitte valita oikeat sävyt (samat, kuin meikkaaja oli käyttänyt)?  ???

Kiitos kaikista tiedoista/vinkeistä!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mamal

Minä en puuteroinut naamaani kertaakaan häiden aikana. Huulten rajauskynän sain lainaksi meikkaajaltani ja palautin sen myöhemmin; mutta sitäkään en käyttänyt häissä. Tottakai meikki oli parhaimmillaan sanotaanko ensimäiset 4 tuntia mutta huono se ei ollut missään vaiheessa. Mulla oli melko luonnollinen meikki, eri asia ehkä jos haluaa että koko päivän on tulenpunaiset huulet ja drag queen-silmämeikit.

Link to comment
Share on other sites

Ostin meikkaajalta huulipunan ja huulikiillon joita sitten käytin yllättävänkin monta kertaa päivän aikana. Mulla on tapana "syödä" huulipunat pois (juu, en siis käytä usein), joten tuli todella tarpeeseen. Puuteria laitoin myös muutaman kerran lisää.

Link to comment
Share on other sites

Me (äitini, kaksi kaasoani ja minä) saimme huulipunat meikin hintaan sisältyen mukaan. Puuteria taisi olla kaasoilla mukana. Kaasona ollessani ostin meikkaajan käyttämän huulipunan itselleni, jotta pystyin lisäämään samaa väriä.

Link to comment
Share on other sites

Mun äiti osti mulle kaikki tuotteet, joita meikkiin käytettiin häälahjaksi mulle. Itse olisin ostanut huulipunan sekä meikkivoiteen (koska se tuote oli hyväksi havaittu koemeikissä). Meikkaaja kirjasi koemeikissä ylös kaikki tuotteet, joita käytti ja olisin siis voinut ostaa niistä mitä tahansa. En ollut ajatellut, mutta äiti oli ajatellut nähtyään koemeikin ja kuultuaan mun kommentit siitä (rakastin niitä värejä).

Meikithän yleensä voi ostaa meikkaajalta meikkiä tehtäessä ja hän myy juuri ne tuotteet, joita on käyttänyt meikkiä tehdessään eli sävyt ovat oikeat.

Link to comment
Share on other sites

Mun meikkaaja suositteli etukäteistapaamisessa (ei tehty varsinaista koemeikkiä) ostamaan tietyn sävyisen huulipunan ja rajauskynän. Taisi sitten siinä tuoksinassa unohtua nekin käyttämättä, mutta jälkeenpäin olen niitä kyllä käyttänyt, kun sattui sopiva sävy. Puuteria ei suositellut lisäämään, mutta jos kasvot alkaisivat kiiltää, niitä voisi painella kevyesti paperilla. Muistinkohan koko iltana vilkaista edes peiliin, mutta ainakin kuvista päätellen meikki pysyi hyvänä koko illan.

Link to comment
Share on other sites

Käytin sekä huulipunaa, huulikiiltoa että puuteria. Puuteri oli tarpeen koska päivä oli helteinen ja hikosin kasvoista aika tavalla. Puuteri oli oma, verrattiin sitä meikkaajan kanssa koemeikissä jotta oli oikeanvärinen, huulipunan ostin koska ko väri oli minulta aiemmin loppunut.

Jos pidätte joko kesähäät (helle) tai häät sisätiloissa missä tulee kuuma, suosittelen (meikkaajani vinkistä) hankkimaan naistenvessaan ison laatikon kasvopaperia. Ei siis nenäliinoja vaan sitä rasiassa olevaa. Sillä painellaan ensin hiki pois kasvoilta ja sitten vasta laitetaan puuteri, muuten hiki paakkuunnuttaa puuterin ja lopputulos on varsin kirjava.

Näillä ohjeilla minunkin meikkini pysyi kauniina ja siistinä koko päivän helteestä huolimatta. Silmämeikille ei tarvinnut tehdä mitään vaikka kuuma olikin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kuuma päivä ja mun naama on melko kiiltävää sorttia muutenkin (onneksi muuten hyvä iho), joten puuteri tuli kyllä tarpeeseen. Mut meikkas ja kampas yks tuttu (opiskellut maskeerausta + valmistumassa kampaajaksi, siis käytännössä ammattilainen), jonka kanssa käytiin yhdessä katsomassa sopivat huulipuna ja kiilto. Kyllä ne pussaillessa ja syödessä kuluivatkin, joten lisää tuli laitettua alkuillasta kun vielä muisti... Muuten meikki kesti hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Mä ostin siltä meikkaajalta huulikiillon, jonka se laitto mulle. Puuteri mulla oli ennestäänki (läpikuultava). Ei paljon tarvinnu meikkiä korjailla, vaikka itkin ku mikäki märyiita vihkiseremonian aikana. Puuteria laitoin ehkä kerran koko päivän aikana ja huulikiiltoa syönnin ja kahvittelun jälkeen. Meikki pysyi tosi hyvänä koko päivän ajan.

Link to comment
Share on other sites

Meikkaaja antoi pienen palan käyttämäänsä huulipunaa minulle mukaan pienessä rasiassa. Huulipunaa lisäsin kerran, puuteria muutaman kerran, kun oli lämmin päivä! Puuteri oli oma, hyvin toimi.

Kannattaa varmaan koemeikin yhteydessä kysäistä meikkajalta, miten esim. huulipunan kanssa kannattaa toimia, mutta useinhan he käskevät ostaa oman punan, jota sitten käytetään meikatessa.

Link to comment
Share on other sites

Ostin huulipunan itselleni. lisäsin sitä illan aikana vain muutaman kerran. Oli tosi kestävää. Mutta puuterin sijaan meikkaaja suositteli puuteripaperia joka tekee kasvoista matan ilman paksua puuteri kerrosta. Puuteripaperia tuli käytettyä muutaman kerran itseeni ja sulhoon  

Link to comment
Share on other sites

Sanotaanko näin että mitä lähemmäks vihkimistä mentiin niin sitä enempi paniikkiin menin, joten mulle tuo about tunnin sessio meikissä oli todella rantouttava tuokio. Meikkaaja oli todella mukava ja pirteä tyttö, joka osas mut rentouttaa loistavasti.

Meikkiä en korjaillut kertaakaan häiden aikana.

Suosittelen lämpimästi kaikille meikkiin menemistä! Tietysti jos olet itse meikkaaja niin tee kuten tykkäät, mutta kokemuksesta tiedän että kun jotain yrität tehdä vimpan päälle, silloin kun kaiken pitäisi onnistua, niin mikään ei todellakaan mene kohilleen.

Link to comment
Share on other sites

Ostin meikkaajalta huulipunan, vai mikä kiilto se nyt olikaan. Sitä lisäsin kerran pari. Meikkaaja kehoitti puuterin lisäämisen sijasta taputtelemaan kiiltoa pois ihan vaan talouspaperilla. Ei tule sitten hirveän tönkköä meikkiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meikkiini olisi kuulunut huulipuna mukaan mutta en sitä halunnut.

Vinkki, joka saattaa kauhistuttaa ammattilaisia: kun koko huulimeikin tekee rajauskynällä, se kestää. Eli en käyttänyt huulipunaa lainkaan ja koko päivänä korjasin rajausten kohdalta kerran.

Alle kunnon huulihoide --> anna imeytyä. Sitten rajauskynällä ensin rajaus ja sitten koko huulten värjäys. Huulten keskiosaan aavistus kevyttä huulikiiltoa niin ei jää mataksi. Kokeilkaapaas  

Puuteria en tarvinnut, enkä sitä olisi muistanut korjaillakaan. Ei sen päivän aikana ehdi meikkiä miettimään  

Link to comment
Share on other sites

Mä lisäilin ihan omaa puuteria pari kertaa illan aikana, huulipunaa ei meikkaaja (pyynnöstäni) laittanut alunperinkään, koska en sitä muutenkaan käytä ja en siis osaa olla luollollinen sen kanssa. Omaa huulikiiltoa lisäsin aina ennen kuvausta, kakun leikkausta, häävalssia...

Link to comment
Share on other sites

Meikithän yleensä voi ostaa meikkaajalta meikkiä tehtäessä ja hän myy juuri ne tuotteet, joita on käyttänyt meikkiä tehdessään eli sävyt ovat oikeat.

Minun meikkaajani ei tietääkseni myy meikkituotteita. Kuten sanottua, hän pyysi minua tekemään hankinnat jo etukäteen ja tuomaan huulipunan ja rajauskynän mukanani koemeikkiin, joten en usko, että hänellä itsellään on myyntiin tarkoitettuja meikkejä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vaahterasiirappi

Mä ihastuin koemeikissä silmittömästi huulipunasävyyn joten ostin meikkaajalta myöhempääkin käyttöä varten kyseisen punan (muuten olisin saanut pienen määrän purkissa häitä varten) Puuteriksi ostin ihan läpinäkyvän kevyen puuterin mutta se makaa vieläkin avaamattomana jossain laatikossa...

Link to comment
Share on other sites

Ostin huulipunan, saman mitä huuliin laitettiin. Huulikiiltoa oli omast takaa mutten sitä enää hääjuhlassa lisännyt, kirkon morsiushuoneessa kylläkin ihan silkasta hermostuksesta Puuteria laitoin muutaman kerran kun oli niin kuuma päivä, mutta se oli omasta takaa. Meikki kesti helteestä huolimatta erinomaisesti, kiitos laatumeikkaajan ja -meikkien

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

meikkini oli ihana, vaikka aluksi olin sitä mieltä että meikkaan itse. onneksi annoin ammattilaisen tehdä, meikistä tuli todella kaunis, ennen kaikkea kestävä ja säästyi monelta vaivalta. kyllä kannatti maksaa 70€. puuteria lisäsin illalla vähän ja huulipunaa sain mukaan pienen palasen, johon tarvitsin oman siveltimen. pohjatyönä vain pesin kasvoni aamulla ja laitoin silmänympärysvoidetta, että se ehtisi imeytyä kunnolla.

koemeikki on kuitenkin aivan ehdoton!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...