Jump to content
Naimisiin.info

Saako sulhanen nähdä morsiamen hääpäivänä ennen vihkimistä?


neet

Recommended Posts

  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vaikka monessa asiassa taikauskoinen olenkin, niin kyllä näemme toisemme kyllä aamulla heti, sillä vietämme häitä edeltävän yön kotona yhdessä. Ei mitään muuta vaihtoehtoa edes ajateltu. Tosin sitä ei olla vielä mietitty, että miten pukeutumisen kanssa tehdään, koska ihanaa olisi, jos sulhanen näkisi minut vasta kirkossa laittautumisen jälkeen, mutta voi olla, että yhdessä tästä kotoa lähdemme kirkkoonkin, me kun asumme aivan kirkon vieressä, niin vähän hölmöltä tuntuisi ajatus mistään muusta..

Link to comment
Share on other sites

Aluksi olin sitä mieltä että nukutaan häitä edeltävä yö yhdessä ihan normaalisti. Nyt kuitenkin haluan että nukumme eri paikoissa. Mieheni näkee minut sitten vasta vihkimispaikalla, luultavasti kuitenkin ennen kuin meidät vihitään. En ole yhtään vanhanaikainen enkä taikauskoinen. Jotenkin tuntuu vaan kivalle ajatus että mieheni näkee minut sitten "pynttäytyneenä" vasta. Hääpuvun hän on kuitenkin jo monta kertaa nähnyt.

Link to comment
Share on other sites

Vietetään viimeinen naimaton yö yhdessä (hotellissa). Aamupalan jälkeen herra saa lähtöpassit vanhemmilleen ja kaasot sekä äitini tulevat lietsomaan hysteriaa tai siis pynttäytymään ja pukeutumaan kanssani hotelliin. Mies ei tule edes näkemään hääpukuani ennen häitä ja jos onni suo ja kirkollinen vihkiminen onnistuu niin hän näkee minut vasta alttarilla :-X

Muokattu: , käyttäjä: paapi
Link to comment
Share on other sites

Voi kun olisi romanttista, että mies näkisi ensimmäisen kerran morsiamen vasta kirkossa! Mutta mutta... meillä aikataulullisesti se ei ole mahdollista. Eli sulho näkee morsionsa juuri ennen vihkimistä valokuvauksessa. Valokuvaus oli sovittava ennen kirkkoa, että saadaan otettua riittävän valoisia ulkomiljöökuvia. Ja toki vietämme edeltävän yön yhdessä, kun meillä on pieni lapsikin. Siis että on niin kaikille helpompi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä toivottavasti näkeminen tapahtuu vasta kirkossa :girl_smile: Äitini asuu ihan kirkon vieressä joten tuntuu luonnoliselta että nukun siis yöni siellä. Todennäköisesti haluan myös molemmat kaasoni sinne. Sulkin vanhemmat asuvat reilun 60 metrin päässä joten hän saa mennä joko sinne taikka sitten jommankumman bestmanin luo.. :flirt:

Link to comment
Share on other sites

En tiedä vielä miten yöjärjestelyt loppujen lopuksi menee, mutta näin olen minäkin suunnitellut, että nukumme

häitä edeltävän yön erillään. Tiedä sitten maltanko olla erossa, kun tiedän että jännitän ihan sikana ja kaipaan häntä tukemisessa.

Mitään taikauskoa asiassa ei ole, mutta haluan jotain ns. vanhan aikaista sekä romanttista ja minusta tämä näkeminen vasta alttarilla olisi juuri sellainen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jos tää olisi täydellinen maailma ja kaikki menis aina niin kuin mä toivoisin, niin sulho näkisi mut vasta kun kävelisin mielettömän kauniina kirkon käytävää pitkin. :D Sitten kuvat joutuisi ottamaan kirkon ja juhlan välissä tai me jouduttaisiin poistumaan juhlista kuviin, ja kumpaakaan vaihtoehtoa me ei haluta. Otetaan siis kuvat ennen vihkimistä kirkon läheisyydessä.

Link to comment
Share on other sites

Tämä on ehkä niistä ainoista jutuista missä olen ehdoton eli sulho näkee mut vasta kirkossa, en tiedä taikauskosta mutta vähän samalla ajatuksella kuin Via. Harvoin se mies taitaa mua nähdä ihan viimeisen päälle niin pidetään jännityksessä loppuun asti ;) Edeltävä yö kuitenkin yhdessä. Miljöökuvat otetaan juhlapaikalla myöhemmin. Ja en usko, että sen kummemmin mihinkään kauaksi poistutaan, kun pihapiiristä löytyy kivoja paikkoja tai sateen sattuessa sisältä.

Link to comment
Share on other sites

Ei näe minua, ei näe pukua. Kuvaus on juhlapaikalla illalla ja studiossa vasta parin päivän päästä. Juhlassa meidät ryöstetään kuvattaviksi, joten ohjelmaan ei tule reikää ja odottelua siihenkään, vaan vieraat saavat valmistella näytelmän ansaitakseen meidät takaisin. Tällä myös vältetään ylimääräiset pällistelijät häiritsemässä kuvausta, mikä oli siis uvaajan toive.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Aamu_*

Näkee meillä myös. Yövytään jo edeltävä yö hotellissa, toivon mukaan aamu alkaa rauhallisella ja hyvällä aamupalalla (hotelliaamupalat on ihania). Sen jälkeen laittautumiset erillään ja yhdessä, ja sitten kuvaukseen. Eli kyllä nähdään ennen kirkkoa jo kuvien takia. Ihanaa olisi ollut nähdä vasta alttarilla valmiina, mutta vihkiminen klo16 ja ei haluata enää sen jälkeen käyttää aikaa valokuvaukseen - veisi pois aikaa juhlinnalta ja jäisi vieraille odoteltavaa, sitä ei haluta. Valokuvat on myös paljon mukavampi ottaa ajan kanssa, suunnitelmissa on sisä ja ulkokuvia, ulkona vielä eri paikoissa, joten aikaa kuluu ainakin kaksi tuntia.

Link to comment
Share on other sites

Tätä on meilläkin mietitty, mutta aikataulullisista ja mukavuussyistä otamme valokuvat jo ennen vihkimistä. Itken aina niin vuolaasti kaikissa tällaisissa tilanteissa, etten halua ottaa kuvia heti vihkiseremonian jälkeen. Emme myöskään halua odotuttaa vieraita, kun lähdemme tunniksi kuvattavaksi. Eikä myöhemmin päivällä enää olisi mahdollisuutta kuvaukseen.

Nukumme mahdollisesti edellisen yön erillämme, eikä sulhanen saa nähdä pukuani ennen kuin vasta hääpaikalla kuvauksissa eli laittautumiset hoidetaan kaasojen ja bestmanien kanssa.

Lisäksi olen niin kova jännittämään ja hermostumaan, että on ihan hyvä, ettei kaikki jättipaineet sitten kerralla purkaudu siihen hetkeen, kun näen sulhasen kirkossa. Tarvitsen mun rakastani henkiseksi tueksi, jottei jännitä niin paljon. :)

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan ajateltu että olis kiva jos nukuttais eri paikoissa yö ja nähtäisiin vasta alttarilla. Toistemme puvut olemme nähneet (vaikka mies ei ole sitä mun päällä nähnyt) kun teetettiin ne yhtä aikaa Kiinassa, eikä olla taikauskoisia tms. mutta se olis vaan jotenki ihanaa sitten nähdä vasta siellä alttarilla... :-X

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni olisi ihanaa jos sulhanen näkisi morsiamen vasta alttarille kävellessä mutta kun mietin kummassa joustan, tässä asiassa vai siinä että vieräät joutuisivat odottamaan hääpasia vihkimisen jälkeen kauan sen takia että hääpari on kuvauksessa, ajattelen ainakin tällä hetkellä niin että en anna vieraiden odottaa vaan käymme kuvauksessa ennen vihkimistä. Eli sulhanen näkisi ennen vihkimistä. Mutta voi olla että muutan vielä mieleni, mikäli saa vieraille keksittyä jotain mieleistä ohjelmaa kuvauksen ajaksi.

Link to comment
Share on other sites

Minä ainakin haluan nähdä morsiameni vasta kirkossa, en ole taikauskoinen mutta kai se vaan jotenkin kuuluu mennä niin..

Yövymme viimeisen yön eripaikoissa, mutta emme kuitenkaan aio vältellä toisiamme jos kaupungilla satumme vastakkain hääpäivänä.. jännitystä elämään.. :)

Link to comment
Share on other sites

Nukumme viimeisen yön yhdessä ja mies näkee minut väkisinkin hääpäivänä, koska pukeudumme molemmat kotonamme ja itse laitan miehen hiukset siistiksi ja muutenkin katson, että on saanut puvun oikein päin puettua. :)

Valokuvaukseenkin mennään ennen vihkimistä.

Hiukan jännitystä kuitenkin, että mies näkee asuni ja kampaukseni vasta hääpäivänä, eikä tiedä niistä mitään ennen sitä. :P

Olisihan se ollut todella romanttista nähdä vasta kirkossa, mutta meillä menee nyt näin :)

Link to comment
Share on other sites

Itse olisin halunnut nukkua miehen kanssa edellisen yön yhdessä, mutta mies haluaa että ollaan eri osoitteissa ja että hän näkee minut vasta kirkossa. Mielestäni ihanaa että hän on tätä mieltä, koska tuokin asia todistaa että hän miettii näitä hääasioita enemmän kuin osaan aavistaakaan :-X:-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei myöskään sulhanen näe minua ennen kuin alttarilla. Meillä molemmat halusivat näin ja varmasti parempi sulhaselle, kun ei ole näkemässä mun hermoilua ja stressiä aamulla! :girl_haha: Minä menen vanhempieni luokse yöksi ja varmaan yksi kaasoistani tulee sinne myös, sulhanen menee bestmanin luokse, näin myös siksi että kaasot saavat järkättyä meille kotiin jotain kivaa hääyöksi. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, joten kyllä näkee. Olemme myöskin kotona yhdessä viimeisen yön. Ihanaa juoda yhdessä aamukahvit tulevan aviopuolison kanssa aamulla ja miettiä ihanaa päivää. Luultavasti pukeudumme erillään...sitä ei tosin olla vielä päätetty. Helpointa olisi pukeutua samassa paikassa, niin ei tarvita monia kuljetuksia kuvauspaikalle, vaan bestmanit voisivat sitten tehdä jotain muuta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...